Hmm, to jsem nevěděla, díky!👍
Hmm, to jsem nevěděla, díky!👍
Ahoj, hledám něco přírodního, co by mohlo mojí fence pomoct se záněty. Slyšela jsem, že je na to dobrý CBD. Najde se tu někdo, kdo kdo to dával mazlíčkovi a pomohlo to?
Myslíte zánět kloubů? Jak je fenka velká? Známá má na zánět kloubů psa zkušenost s kapkama pro psy ze zelená zemè
Dávala jsem slabé CBD kapky od Zelené země psovi na zklidnění a musela jsem přestat. Zrůžověla mu kůže po celém těle a víc se drbal. Alergie 🤷♀️ i to se může stát…s výrobcem jsem to řešila, ale jen jako info pro ně ne stížnost.
Alergie. To ale není chyba výrobce, prostě je pes alergický. Takže zkusit v menším množství.
Nepomůže.
Myslela jsem to tak, že ze začátku zkoušet v malým množství.
Však jsem psala, že jsem jim posílala jen info, ale pro zajímavost: bylo to dáno asi i tím, že v těch CBD kapkách je stopové množství THC. Psala jsem jim tohle info a k tomu výtku, že to, že obsahuje stopové množství THC, nemají uvedeno v popisu CBD. O tom stopovém množství mne sami informovali, ale na webu to nebylo. Jak píše Kometa, když se objeví alergie, podávání menšího množství, nepomůže.
Stelle:Myslela jsem to tak, že ze začátku zkoušet v malým množství.
To jsem zkoušela, pozvolna, ale alergii nejde “přečůrat”
No a THC psi nesmí. Stopové množství mne neuchlácholilo. Byl to další důvod, proč jsem si kapky pak vysosala sama.
Divný. Fakt je v tomhle alergen? Pes známý po tom byl v pohodě.
Aha, Stelli, já měla jiné. Byly 2% a byla jsem po mailu ujištěna, že pes je může taky. Zkusím je najít.
Pes, stejně jako člověk,může být alergický na cokoli. Takže i na CBD, trávu jako takovou… takže to ani nemuselo být tím stopovým množstvím THC
Stelle:Divný. Fakt je v tomhle alergen? Pes známý po tom byl v pohodě.
Alergenem může být cokoliv.
Jo, já si řikala že v tomhle neni thc. Měla jsem dát odkaz hned.
Našla jsem je, je to asi 2 nebo 3 roky, co jsem ty kapky kupovala a ty ryze psí, tam tehdy neměli.
Jsem potěšena👍, že u kapek už mají ty protokoly s THC, to tam tehdy chybělo a možná to tam dali po výměně mailů se mnou 🤷♀️
Já myslela tenhle konkrétní alergen,THC, na který byl alergickej pes Vahine.
Ještě tabulka:
OT. Stelle, jestli tohle píše 13letá holčina, tak mně je 10. 🙃
Děkuju☺️.
Spletla jsem se. Ten konpný olej co kamarádky pes dostával byl 10%. Ale jinak stejný, odkaz zde.