Odpověď na příspěvek uživatele Stelle z 04.12.2024, 17:26:09
Trpí na záněty kůže a někdy jí to sedá na dýchycí cesty. Je to velký venkovní pes. Děkuji za tip na kapky, předpokládám, že známá má s nima dobrou zkušenost 😊
Dávám denně už tři roky po operaci kvůli rakovině. Mylsím, že výsledky vidím denně. kvůli rakovině rakovině operace před rokem a třemi. Fena teď 11tiletá, velmi vitální, s obrovskou chutí do života, neustále s vtipem dovádí.
Bez CBD už ani ránu, beru z krmiva Hulín, tam to mají nejlevnější myslím.
Odpověď na příspěvek uživatele janaa z 09.12.2024, 13:08:56
Ono ta bolest nepřejde, ale měla by zmírnit. Také záleží, jaká to byla koncentrace, jestli full spectrum nebo i třeba kombinace s CBG a co to bylo za značku.
Ono ta bolest nepřejde, ale měla by zmírnit. Také záleží, jaká to byla koncentrace, jestli full spectrum nebo i třeba kombinace s CBG a co to bylo za značku.
Ne,to prostě záleží na konkrétním zvířeti. Je to stejné jako u člověka. CBD se třeba běžně u lidí používá proti nespavosti, já si kápnu,a dva dny neusnu😂
Ahoj, já jsem dával CBD kapky při špatně se hojícím zánětu pacinky na podporu léčby a pomohlo to. Nebo jsem měl aspoň ten pocit, že je to tím. Koupil jsem přímo kapky pro psy na kratomworld.
Máme dobrou zkušenost s CBD olejem LukasGreen – bez THC, dělaný speciálně pro psy, ideální i pro citlivější mazlíky. Pomáhá na stres, pohyb i regeneraci. Kdo chce mrknout: https://www.lukasgreen.cz