Aktuálně: 2 745 inzerátů262 309 diskuzních příspěvků19 175 uživatelů

Psi v médiích

Ph (neregistrovaný) 02.05.2025, 09:00:02 xxx.xxx.121.21

kotec mam - na ozdobu a skladovani veci. Ale mam 😀 nechala jsem si ho postavit ve chvili, kdy jsem se rozhodla, ze zustane doma druha fena, stene z vrhu. Doufala jsem, ze spolu budou v pohode a byly. Ale 2 feny, harani atd.

Tak jako jsem pak nechala udelat vnitrni “kotec” - kdyz k nam prisel vovcak. Canici bezne ziji ve smeckach, u pracaku ale tohle neplati skoro nikdy. A ja doma nemam dvere 😊NAstesti tenhle vovcak je uz napul canik, tak je s nimi stale na volno. 

Jen se mi nechce jen doufat a nebyt pripravena na pripadny problem

Sardullah
Sardullah 02.05.2025, 12:25:13 xxx.xxx.189.104
BaLu:

Tak záleží na tom, kdo k vám chodí a jak si dokážete dupnout navzdory příliš benevolentním rodičům, kteří nereflektují na vaše doporučení. Taková návštěva, jak píšete, by u nás byla poprvé a naposled. Nemám ráda neposlušné děti a kdyby si je rodiče nezpacifikovali, udělala bych to já a to by se nelíbilo těm rodičům. 

Tahle návštěva u nás byla poprvé a naposledy….

janaa
janaa 05.05.2025, 17:14:12 xxx:xxx.12d3:1db5
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 05.05.2025, 15:35:43

To byla druhý den po odchycení

assil
assil 06.05.2025, 09:35:52 xxx.xxx.248.253
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 05.05.2025, 15:35:43

Je to chudák, kdyby zůstala tam kde to znala v Rumunsku, bylo by jí daleko líp.

Sarah01
Sarah01 06.05.2025, 09:54:38 xxx.xxx.11.197
assil:

Je to chudák, kdyby zůstala tam kde to znala v Rumunsku, bylo by jí daleko líp.

Taky myslím. Žila tak cca 5 let od narození, těžko ji bude někdo předělávat. 

Sardullah
Sardullah 06.05.2025, 13:04:54 xxx.xxx.221.216

No taky si myslím…jasně člověk si přeje, aby každý pejsek měl milující domov, milujícího pánečka, ale myslím, že jsou i pejsci, kteří tak žít neumí…znají něco jiného…

Nicméně feňulka je tady, zpátky už jí nikdo nepoveze a já jí strašně držím palce, ať jsou její majitelé tak moc schopní, tak moc trpělivý a dají si omega práce se socializací, že se nakonec dílo podaří a že se fenka bude cítit komfortně.

Doufám, že ten kotec, ze kterého utekla není její domov, že tam měla být zavřená jen na krátkou chvíli…že jinak tráví čas ve společnosti svojí rodiny.

kometa
kometa správce
06.05.2025, 13:08:07 xxx.xxx.224.101
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 06.05.2025, 13:04:54

Mně to teda přijde spíš takový Mauglí v lidské společnosti. Fena ji nezná a nejspíš o ni ani nestojí.

Xerxova
Xerxova 06.05.2025, 13:08:25 xxx:xxx.1:d

obávám se, že psa, který nikdy nebyl uvnitř domu, asi nemá hygienické návyky a je to protřelý útěkář a svobodomyslný tvor  (rozhodně víc divoká šelmička než domácí mazel) bez dozoru doma nechat nemůžete.  Nebezpečné pro domov i pro něho. Takže klec a nebo kotec… po dobu, kdy je sám… akorát nikdo netušil, čeho všeho je ta drobná fenečka schopna… při touze po svobodě

BaLu
BaLu 06.05.2025, 17:26:18 xxx.xxx.230.124

Fenka, pokud se ji podaří odchytit, prožije zbytek života ve vězení. Bude to pro ni život? Lidi, kteří ji sem dotáhli z Rumunska si myslí že ano a že jí pomohli. Já myslím, že to pro ni nebude život, ale živoření. Tady se ukazuje, že ne vše je dobré zachraňovat za každou cenu. 

Orionka (neregistrovaný) 06.05.2025, 17:38:08 xxx:xxx.d49a:89ea
BaLu:

Fenka, pokud se ji podaří odchytit, prožije zbytek života ve vězení. Bude to pro ni život? Lidi, kteří ji sem dotáhli z Rumunska si myslí že ano a že jí pomohli. Já myslím, že to pro ni nebude život, ale živoření. Tady se ukazuje, že ne vše je dobré zachraňovat za každou cenu. 

Napsala jste to děsně slušně. Takové záchranářky by zasloužily nakopat a měly by fenu odvézt (pokud se jí podaří ještě jednou odchytit) přesně tam, kde ji chytily. Jestli tam žila 5et a nebyla vyloženě zubožená, tak tam ( a vlastně jedině tam) dokáže žít dál. U nás - moc nebezpečí, které nezná.

Sardullah
Sardullah 06.05.2025, 20:01:53 xxx.xxx.221.216

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pes-v-mohelnici-pokousal-postaka-40520089#dop_ab_variant=1470401&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

No třeba můj afgán si lidí venku vůbec nevšímal, ale když jsme potkali naší pošťačku, tak jsem raději přecházela na druhý chodník…na ní teda reagoval dost ostře.

Přijde mi, že psi se dělí na dvě kategorie…jsou tací, kteří “své pošťáky” milují a ti, pro které je pošťák třídní nepřítel…teda asi to platí pro psy v rodinných domech, myslím, že psi v bytech to takhle mít nebudou.

Anonymní (neregistrovaný) 07.05.2025, 08:15:55 xxx.xxx.84.116

Zlatý retrívr nebývá častým potížistou kdoví co se tam dělo…

janaa
janaa 07.05.2025, 08:22:38 xxx:xxx.7fec:f8b4
Anonymní:

Zlatý retrívr nebývá častým potížistou kdoví co se tam dělo…

Tak jistě, pošťák zaútočil na goldena,a ten se chudák musel bránit🤣 i golden je jen pes😉

Orionka (neregistrovaný) 07.05.2025, 09:26:59 xxx.xxx.135.175
Sardullah:

https://www.novinky.cz/clanek/krimi-pes-v-mohelnici-pokousal-postaka-40520089#dop_ab_variant=1470401&dop_source_zone_name=hpfeed.sznhp.box&utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu

No třeba můj afgán si lidí venku vůbec nevšímal, ale když jsme potkali naší pošťačku, tak jsem raději přecházela na druhý chodník…na ní teda reagoval dost ostře.

Přijde mi, že psi se dělí na dvě kategorie…jsou tací, kteří “své pošťáky” milují a ti, pro které je pošťák třídní nepřítel…teda asi to platí pro psy v rodinných domech, myslím, že psi v bytech to takhle mít nebudou.

A co váš Matýsek? Hned další článek je berňák a pošťačka 😉😃

Sardullah
Sardullah 07.05.2025, 12:50:36 xxx.xxx.221.216
Orionka:

A co váš Matýsek? Hned další článek je berňák a pošťačka 😉😃

Neumím si představit, že by Mates někoho pokousal…to by asi musel být zahnaný někam do kouta a připadat si v ohrožení…Mates dělá za plotem velký bububu, ale ve své podstatě to není žádnej hrdina, i kdyby na někoho vyběhnul, tak by stačilo zadupat nebo houknout “mazej” a on by utekl. 

Upřímně si neumím představit, že by mě Máťa fyzicky bránil, kdyby mě někdo napadnul…naštěstí s námi chodí na prochajdy ochranka…Gina…tak se s Máťou nebojíme.

Fikovnice
Fikovnice 08.05.2025, 14:57:01 xxx.xxx.34.192
Orionka:

Napsala jste to děsně slušně. Takové záchranářky by zasloužily nakopat a měly by fenu odvézt (pokud se jí podaří ještě jednou odchytit) přesně tam, kde ji chytily. Jestli tam žila 5et a nebyla vyloženě zubožená, tak tam ( a vlastně jedině tam) dokáže žít dál. U nás - moc nebezpečí, které nezná.

👍👍

Fiona Praha (neregistrovaný) 08.05.2025, 17:24:05 xxx:xxx.4a88:1eff
BaLu:

Doufám, že je aspoň kastrovaná a neporodí kažého půl roku pár dalších Mauglí. 

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.