Odpověď na příspěvek uživatele Arosek z 27.08.2025, 13:02:06
Nejste, asi…promiňte ta správná čarodějka.
Zrzavci mají pravdu, takže si přejme to, co se stane. Tedy, že soud rozhodne správně, brzo a pejsci půjdou do nových domovů 🌷 čím víc takových myšlenek bude, tím líp…
Odpověď na příspěvek uživatele Fiona Praha z 27.08.2025, 11:29:38
Za mě, i když pro psy je to blbý, doufám, že je nedaruje a bude muset proběhnout soud. Doufám že jí zavřou, ať už do vězení nebo do blázince, ale hlavně že bude muset uhradit veškeré náklady na ta ubohá zvířata. A klidně bych jí tam hodila něco jako obecné ohrožení. Pochybuju, že mrtvé psy legálně likvidovala. Čili ty chudáky nechala ležet někde po pozemku a ohrozila sousedům vodu atd. Kdyby se soudům chtělo, mohly by jí určitě přišit ledasco.
Odpověď na příspěvek uživatele drvodelkafialova z 27.08.2025, 16:37:30
Vinou z čeho? Maximálně zanedbání péče, týrání to určitě nebude, náklady budou tak vysoký, že ani zabavená nemovitost by to neuhradila ani zdaleka, ale myslím, že k tomu nedojde, však dlužila i velkou částku za poplatky obci a nestalo se nic. A nebo jak píše Irma barák na někoho přepíše. Já jsem realista a kdybych se měla vsadit, tak bych řekla, že jí ještě pár psů vrátí, aby podepsala darovací smlouvy na ty ostatní.
Já mám pocit, že nemovitosti, který měla, už jsou dávno v exekuci. Ta asi dluží, kam se podívá. Ale kde splašila toho koně, je záhadou. Jo, ten barák v Odrovicich je v exekuci určitě, dívala jsem se do KN.
Nejdou sedět ani pachatelé zneužívání dětí, dávají se podmínky. Takže nevěřím, že se s tímto bude dělat něco jinýho. Myslím, že ani není vůle, nedělala s tím nic žádná vláda. Rozhodně bych ve volbách volila toho, kdo by s tím zatočil. Ale jednak ve volebním programu to nikdo nemá, pokud vím, a i kdyby měl, tak slíbit se dá cokoliv, to všichni víme.
Já mám pocit, že nemovitosti, který měla, už jsou dávno v exekuci. Ta asi dluží, kam se podívá. Ale kde splašila toho koně, je záhadou. Jo, ten barák v Odrovicich je v exekuci určitě, dívala jsem se do KN.
Asi mě pošlete zpátky do dob minulých, s odkazem, že tenkrát na všechno musela být bumážka…..Ale….nemělo by být k pořízení koně a jeho držení povolení. Usmyslím si, že si koupím koně. Budu muset prokázat, že pro jeho chov mám podmínky a ne předzahrádku 10x10m. Takhle se pořád jen řeší následky špatných ( bláznivých ) rozhodnutí !!! A chudáci koně ( krávy, kozy, ovce….)… a pochopitelně psi, i když tam je to o něco jednodušší. Co je platné, když nakonec takového majitele zavřete, tu bolest zvířat to neodčiní.