Mně je úplně jedno, za jakou stranu či hnutí kandiduje, pro mě je neomluvitelné, co svým zvířatům udělal.
Podívejte se co kdo dělá napříč politickou scénou, jak se říká, jeden je za osmnáct a druhý bez dvou za dvacet. Politická příslušnost zrovna v tomto případě nehraje roli.
Přesně tak, jak kdyby na druhé straně politického spektra snad byli čistí jak lilie.
Odpověď na příspěvek uživatele Daja z 05.09.2025, 10:21:52
Jo…dneska AI dokáže skorem všechno…jako ještě to není úplně dokonalý, alespoň mě přijde, že některými momenty se to “proflákne”, ale jinak já nestačím zírat, co je možný a hlavně dnes už člověk pomalu nemůže věřit ničemu, co na videích vidí…
A člověk by si řekl, že poslanec musí být chytrej a vzdělanej, že?
Já to nechci tady plevelit politikou, tak jen malinkou poznámečku…
Jako já se politice vyhýbám, jak čert kříži…a když už to na mě někde náhodou a omylem vykoukne, nějaká ta politika v televizi, tak to rychle musím přepnout, protože i za tu chvilku mě to povětšinou strašně rozčílí a když nic jinýho, tak mě napadá jediné “no to je reprezentace…a velebnosti jdu blejt”.
A pokud už se objeví někdo inteligentní, který chce opravdu dělat něco pro lidi a čestně, tak ho ti ostatní buď vyštípou a nebo ho časem změní k obrazu svému…
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 17.09.2025, 16:49:00
To bylo takový štěstí v neštěstí, mohlo to dopadnout podstatně hůř.
Fakt nevim…už jen to, že tolik psů už je regulérní smečka a zvládnout je je podstatně těžší, než u jednoho jedince…tvl, já si dávám pozor jak sviň a to mám defakto hodné psy, Máťa by na nikoho nezaútočil a u Giny dost pochybuju, že by někoho bezdůvodně napadla, i kdyby nedejbože vyběhla mimo pozemek a přesto furt kontroluju, jestli je branka zamčená, i když jdu třeba převzít poštu a stojím za vrátky, protože člověk nikdy neví, blbě dovřu, nesoustředím se v tu chvíli na psy…..s 12ti psy bych to zkontrolovala raději vícekrát, jestli je mám dobře zavřený.
Upřímně - jak si můžeme ověřit, že se to skutečně stalo? Nijak. Taková článek, kór na novinkách, pro mě není relevantní.
Nezbývá než se vámi souhlasit. Hlavně fotka hrozného psa. Někde v 80. letech se podobné neštěstí stalo v Liberci a byl to “jen” NO. Je to přínosné snad pro mladé maminky, že miminko se nenechává ani s tím nejhodnějším psem. A to ani na zahradě a v kočárku. Už jsem to tu psala. Mně kdysi, už je to hodně dávno, fena málem samou péčí syna udusila.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 19.09.2025, 14:11:32
To uz je riziko tehle doby.
Drive se casto clovek nedozvedel novinky ani “z vedlejsiho mesta” , dneska to ma jak na taliri - z celeho sveta. Jen v ruzne kvalite, no…
Riziko muzete eliminovat tim, ze se je naucite kriticky tridit - tj. naucit se overovat zdroje alespon.
Druha moznost je je ignorovat.
sdileni tehle novinkovych vykriku bez pridane hodnoty - treba pridanim sveho nazoru, pohledu na vec - do diskuze o psech - me nebavi, vetsinou to ignoruju.
Jen kdyz si tak snadno overitelnou spravu nekdo zahrne do krabicky "stejne je to vymyslene a overit to nejde " - chce se mi na to reagovat.
btw. zaver originalnich clanku je stejny jako ten vas - varovani, nenechavejte deti bez dozoru se psy.