Tak jsem koukala na zpravodajství na Primě a “ chovatelku” odebraných retrívrů a jejího manžela obvinili… tak nezbývá než si přát, aby všechno proběhlo co nejrychleji, hlavně aby jí psy co nejdříve zabavili i právně a ty zlatíčka mohli mít konečně opravdové, milující a pečující rodiny…
Mimochodem už jste viděli na Netflixu film Otec? Strašný…
Tak dnes jsem se podívala, výborně natočený a silný. Samozřejmě hrozná tragédie, ale chápu, že se to může stát. Manžel kdysi taky zapomněl v autě psa, naštěstí si to včas uvědomil.
Tak jsem koukala na zpravodajství na Primě a “ chovatelku” odebraných retrívrů a jejího manžela obvinili… tak nezbývá než si přát, aby všechno proběhlo co nejrychleji, hlavně aby jí psy co nejdříve zabavili i právně a ty zlatíčka mohli mít konečně opravdové, milující a pečující rodiny…
Tak už to bylo i ve zprávách? To se snad i začnu modlit, ať je to co nejdřív skončeno a s co nejlepším koncem pro ty chlupáče. 🙏
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.12.2025, 22:37:47
Jo bylo a ukazovaly pejsky před a nějaké pak, pak byly ukázaná banda štěňátku a to byla nádhera, ale co ukazovaly páru fotek před katastrofa. Já fakt nemůžu na takové příběhy koukat, číst protože se moje mysl rozhodí a jsem dlouho na hov-o, ale tohle nečekaně jsem vzhlédla a povím, že katastrofa.
Fiona Praha (neregistrovaný)23.12.2025, 19:36:41xxx.xxx.69.161
»
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 22.12.2025, 22:37:47
Ona je zřejmě dost bezohledný člověk. Vůbec jí nevadí, že jsou její psi po útulcích a nemůžou do adopci. Musí tušit, že ji je nevrátí 😡 Stejná nána jako ta původně z Prahy s těmi psy v malém bytě, co ohrožovala okolí. Nakonec se jich taky nevzdala a nechala je hnít v útulcích.
Tak dnes jsem se podívala, výborně natočený a silný. Samozřejmě hrozná tragédie, ale chápu, že se to může stát. Manžel kdysi taky zapomněl v autě psa, naštěstí si to včas uvědomil.
Zapomíná se leccos. Já jsem zapomněla syna v kočárku u sámošky. Kamarád dceru v kočárku u hospody ( a to ji měl na první procházce ) a známá nedávno psa v práci. Většinou to dobře dopadne. Bohužel, někdy skončí tragédií.