https://www.youtube.com/watch?v=c8RSdWVnnas
že by na tom něco bylo
Masakr teda, no tak teď si můžeme v živých barvách představovat co bude, až teď bude přihlašování na všechny socky i diskuzáky přes občanku.
Já nejsem rasista, mně je šumafuk, jestli je člověk černej, bílej, žlutej, modrej…je mi jedno, ke kterému národu je příslušen, k jakému etniku,nedělám rozdíly a tedy tím pádem “pověsit za gule” všechny, co něco takového provedou…padni kam padni…jestli jsi Čech a nebo původně ze Šmoulí vesničky.
Takže vedle vedle tohodle cizince, co tam bude za ty kule viset, klidně pověsím našeho občana, co utýral zviřátko…aby to nebylo rasistický a xenofóbní.
Až bude přihlašování přes občanku, tak já budu mít pouze ten oficiální profil, na kterém se vyjadřovat moc k ničemu nebudu, a všechny ty kecací a zabávací profily nechám zajít. A bude. Naštěstí mám dost sociálního kontaktu i v reálu.
https://www.youtube.com/watch?v=c8RSdWVnnas
že by na tom něco bylo
Buggyra:Až bude přihlašování přes občanku, tak já budu mít pouze ten oficiální profil, na kterém se vyjadřovat moc k ničemu nebudu, a všechny ty kecací a zabávací profily nechám zajít. A bude. Naštěstí mám dost sociálního kontaktu i v reálu.
To máte jedno, s OP nebo bez něj. Velký bratr stejně ví všechno. Občas mi napíše, na který web chodím často, dokonce mi tuhle napsal, že si často pouštím Elán. Jo, protože jsou to písničky k poslouchání. Taky Žbirku. Jediná obrana - hodit chytráka a modem do potoka. Až půjde velká voda.
Buggyra:Až bude přihlašování přes občanku, tak já budu mít pouze ten oficiální profil, na kterém se vyjadřovat moc k ničemu nebudu, a všechny ty kecací a zabávací profily nechám zajít. A bude. Naštěstí mám dost sociálního kontaktu i v reálu.
Taky tak, nechám si jen profil na svoji CHS a zbytek mně může být ukradený.
Já se na FB ve své podstatě k ničemu nevyjadřuju…tak max připísnu občas nějakou reakci na dotaz na psích skupinách, kde jsem členem. Tak je mi šumák, jestli na občanku a nebo ne…
FB jsem nějak nepřišla úplně na chuť, takže tam nikde nekrafu…
Sardullah:Já se na FB ve své podstatě k ničemu nevyjadřuju…tak max připísnu občas nějakou reakci na dotaz na psích skupinách, kde jsem členem. Tak je mi šumák, jestli na občanku a nebo ne…
FB jsem nějak nepřišla úplně na chuť, takže tam nikde nekrafu…
Já jsem taky na psích skupinách, ale v poslední době to čtu a přispívám čím dál míň. FB mám hlavně kvůli lidem kolem goldenů, v podstatě jsem s nimi v kontaktu jen přes FB a messenger a neumím si představit, jak bychom to dělali jinak.
Tam jde o to provázání s osobními údaji, ne o to, že vědí, co který profil sleduje. Já mám profilů několik a každý sleduje trochu něco jiného a podle toho mi nabízejí obsah. To je v pořádku. Ale na občanku mi dovolí registrovat jen jeden profil, a to pak dává smysl, že ty jiné zaniknou, to za prvé, a že si budu dávat větší pozor, to za druhé.
Pokud to bude fungovat tak, že se občankou prokážu při zakládání profilu nějaké osobě, tak to ještě jde, pokud půjde o automatizovaný proces a údaje z občanky (či jiné ID) se budou muset někde zadávat nedejbože skenovat, tak to si to budu rozmýšlet, na které socky polezu a na které ne a zda se tam budu registrovat a tak. Možná budu do socek jen načuhovat a založím si nějaký blogísek, kde si to budu komentovat pro sebe 😀 Jako si polohlasně komentuji celý svůj život (někdo mě má za blázna).
Je dobré si uvědomit, že TOTO je taky socka ;-)
pokud půjde o automatizovaný proces a údaje z občanky (či jiné ID) se budou muset někde zadávat nedejbože skenovat
Automatizovaný proces je super. Na Temu teď z ČR nakupuje výhradně specimen. A to už několik měsíců, zatímco Číňani to ještě neodhalili. Češi jsou prostě experti v tom, jak cokoliv obechcat. 🤣🤣🤣
Výborný.
Hele lidi a to jako ………… tohle bude povinný i na mých vlastních osobních stránkách???????? Jako že mi někdo nařídí, jak mám s vlastníma stránkama zacházet a chtít po lidech registraci??? Považuju se za jedno z míst kde svět je ještě v pořádku - kupř, žádná reklama mi tam nesmí a toto taky nechci.
To je slušný. Na Temu se vyžaduje ověření občankou?
Myslím, že vaše stránky to neovlivní. To se bude týkat jen skutečných socek, záleží, jak se s tím vypořádá legislativa. Jedna věc je, kdy si to zavedou samy socky (ne z důvodu bezpečnosti, ale z důvodu sběru dat, i když EU se bude ohánět bezpečností a omezením přístupu dětí na socky a tak) a druhá věc je, kdy to šílená EU vetkne do nějaké legislativy a v jakém rozsahu.
Buggyra:To je slušný. Na Temu se vyžaduje ověření občankou?
Údajně na nějaký zboží jo. Mám dojem, že na cokoliv ostrýho, včetně třeba řezačky na papír či příborů? Nevím přesně, mě to ještě nepotkalo. Ale v Temu skupině si to předávají jako štafetu a všem to naprosto bez problémů projde. 🤣
dík, tak mi vodlehlo. Já se v tomhle neorientuju. Vůbec - soci. sítě neprovozuju - myšleno, že tam na ty echgold jkao je fakbůk and comp. prostě nechodím, nejsem tam. Pravda je, že tohle taky je asi soc. síťka, ale vnímám to trochu jinak. No a ta moje samomluva zrzavá, to je úplně jiná liga. Takže fajn, můžu v klidu spát.
Buggyra:Je dobré si uvědomit, že TOTO je taky socka ;-)
Ale občanku (ani jiné) to po mně nechtělo.
https://www.novinky.cz/clanek/koktejl-pejskarka-si-pri-setkani-s-kapitalni-zmiji-na-taborsku-pocinala-zkusene-40566771#dop_ab_variant=1651510&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&dop_req_id=f7nOliEmQss-202603130435&dop_id=40566771&source=hp&seq_no=6&utm_campaign=abtest302_asistent_url_varA&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Toto už tady bylo? Opět šílené množství.
https://www.denik.cz/regiony/policiste-nasli-v-nelegalni-mnozirne-u-rozmitalu-pres-150-psu-2026.html
My lidi jsme fakt, fakt šmejdi. Luxus, nádhera , ťuťuňunu žvížátka a jak jde do tuhýho, tak ….