Tak na tohle ohař přijde velmi rychle. Už ví, že to otevřít jde.
Tak na tohle ohař přijde velmi rychle. Už ví, že to otevřít jde.
Já budu mít nějaký systém s protizávažím a zajišťovací klapkou, případně elektrická vrata, ale mechanická by byla samozřejmě lepší - něco jako měl farmář v prasátku Babe.
Vždycky do toho ale vstupuje lidský faktor, pokud ten nedohlédne, že branka zaklaplam že západka zaklapla……….. má následně onen lidský faktor problém se svou ženou 😀 😀
Kvůli němu už jsme měli i tak kliku u garáže, stejně to dokázal otevřít. Nevím co důležitého v garáži potřeboval, tak taky zamykáme. Vzpomínám jak synovi byli asi tři roky. Házel ohařovi míček a ten se zakutálel po mřížku, byl tam takový kanálek na odtok dešťové vody ze dvora. Zvednu mřížku byla docela těžká, držím ji oběma rukama a povídám synovi vyndej míček. Ten to nestíhá, přilítne ohař a míček si vyndá sám. No povídám, pak že pes je na úrovni dvouletého dítěte. Je chytrý jako opice.
To bude blbůmvzdorný systém 🙂 hlavně pro mě, abych pak neměla problém s manželkou…
🤣
pomoooct!
A mě by teď fakt teda zajímalo, zda se dá udělat blbuvzdorný systém, který bude počístat se vším, co člověk, zvíře a náhoda dokážou dát dohromady. Hm????,