efe:Princezna Éliška von Plauschnitz
Kdybyste chtěli rozšířit Borisův harém, tak v Psi lásce bez hranic mají cca 5 letou, 7,5 kg (což mi přijde jako atletka) Minnie k adopci.
Tak když to tady tak čtu, tak jsem ráda, že moji psi nejedí ovoce…já třeba některý roky mám obavy, aby spíš psy nepíchla vosa.
Arosek…teda to jste mi dala…no tak hlavně, že to dobře dopadlo ….👍
Ferda je po operaci, streva srovnany, zaludek prisitej. Oboji zda se funguje. Je cela bolava a jeste moc nevi jak si lehnout, ale pomalu se to lepsi. Takze verim ze bude ok!
Zatim jsem kolem stromu dala ohradku, o vikendu to shrabu a odvezu do kontejneru na BRO. U nas na kompost to dat nemuzu, tam si skacou jak do samosky
Držím palce🍀
Arosek:Ferda je po operaci, streva srovnany, zaludek prisitej. Oboji zda se funguje. Je cela bolava a jeste moc nevi jak si lehnout, ale pomalu se to lepsi. Takze verim ze bude ok!
Zatim jsem kolem stromu dala ohradku, o vikendu to shrabu a odvezu do kontejneru na BRO. U nas na kompost to dat nemuzu, tam si skacou jak do samosky
Hlavně, že už je to v pohodě. Přeju rychlý a pohodový hojení. 🍀
tak včera lesní vycházka ze 3psy-Maxík rodičů,Betty už nám máti ven dávat nechce…
dnes ráno kousek za rosy,mokra chládku mezi polepohrát si a dom
a předtím pár metrů z Betty a večer hodinu a půl poslušnosti u křížku mezi polama s černostříbřitým fešákem🙂 a jeho paničkou
Sarah01:Hlavně, že už je to v pohodě. Přeju rychlý a pohodový hojení. 🍀
Fretka dekuje 🙂
Hlasim ze uz vypada lip, zajima se o deni kolem, zere s chuti, ale musela jsme vymenit doporucene varene maso za syrove, pac s varenym uspech nebyl. Pije, kaka, cura, chodi na prochazky a je nasr ze na voditku.
A clovek by nerekl, jakou radost udela dospelemu a relativne pricetnemu cloveku uplne obycejne psi 💩 😀
Jo, to si pamatuju s Bubi první, když jsme taky s torzí skončili pod kudlou v jejích - ty jo…dvanácti?? Já měla výhodu, že to vařený jo, uvařila jsem vždycky naráz kuře, brambory a mrkev, rozsmasakrovala tyčákem a krmila po lžičkách.
Tak ať pacoška nevy…. ehm, nedělá hovadiny a chová se jako pacoška a neblbne na vodítku.
efe:Princezna Éliška von Plauschnitz
Kdybyste chtěli rozšířit Borisův harém, tak v Psi lásce bez hranic mají cca 5 letou, 7,5 kg (což mi přijde jako atletka) Minnie k adopci.
Fiona Praha:Kdybyste chtěli rozšířit Borisův harém, tak v Psi lásce bez hranic mají cca 5 letou, 7,5 kg (což mi přijde jako atletka) Minnie k adopci.
Přečetla jsem si celý popis, ale je to nečistotné čuně, takže asi nic 😟
jakou radost udela dospelemu a relativne pricetnemu cloveku uplne obycejne psi
Majitelé koní mají zase radost z obyčejného koblížku…🙂
Zrzavci:Jo, to si pamatuju s Bubi první, když jsme taky s torzí skončili pod kudlou v jejích - ty jo…dvanácti?? Já měla výhodu, že to vařený jo, uvařila jsem vždycky naráz kuře, brambory a mrkev, rozsmasakrovala tyčákem a krmila po lžičkách.
Tak ať pacoška nevy…. ehm, nedělá hovadiny a chová se jako pacoška a neblbne na vodítku.
Ja ji brzo zkrouhnu leky na bolest!
Tak to by zapadla! Ale dalšího dementka už nedám, už takhle mám z těch třech nervy v kýblu.
Jo a hele, jste další, kdo přejmenoval Vasila na Borise - náhoda? 😂
Jo to vždycky zabere, když si uvědoměj, že to nejni srandička.
efe:Tak to by zapadla! Ale dalšího dementka už nedám, už takhle mám z těch třech nervy v kýblu.
Rus jako Rus. 😂
efe:Tak to by zapadla! Ale dalšího dementka už nedám, už takhle mám z těch třech nervy v kýblu.
Mám podezření, že ten první, co Vasila přejmenoval na Borise jsem byla taky já 😉.
Asi by Minnie zapadla, ale čuně bych Vám nepřála. To jsem si přečetla až po napsání příspěvku.
No já myslim, že v prasáctví na Vasila nikdo nemá…
Dovolenkový, mírně vystreslý Netvor na úvazu. 🙂
Btw, podání Alavis calmingu u něj zafungalo skvěle, místo strachový agrese začal projevovat strach. 👍
Jak to dopadlo s tou jeho sestrou? Našla novou rodinu?
Bohužel nenašla, je asi stále v útulku. ☹️
☹️ chudák holka. Budem jí dal držet tlapky.