Přesně tenhle problém jsem řešila s Trix. Nakonec stačilo učit na gauči/vyvýšeném místě a dávat pamlsek dostatečně pod úroveň gauče, aby na něj ze sedu nedosáhla a musela si lehnout.
Naši adopťáci
Tohle jde přesně proti cviku na sebeovládání, to provozovat radši nechci, protože by mi velmi záhy tu ruku sežral.
Nutně samozřejmě ne, ale chci se tam dopracovat. Prokládáme i jinými cviky.
tyjo, super nápad, dík!
a pamlsek na zem, zakryt ho rukou, nechat psa dobyvat do ruky a otevrit ji az kdyz u toho lehne? Pod tou nohou to maka taky…
Tohle jde přesně proti cviku na sebeovládání, to provozovat radši nechci, protože by mi velmi záhy tu ruku sežral.
Efe - to myslím, že nejde právě. Ta ruka uvolní pamlsek až v momentě, kdy pes v klidu leží. Nebo ne?
Pokud je to myšleno takto, pak ano. Jenže on si nelehne, prostě jak je v tý vysoký excitaci, tak si nelehne nikdy.
A hra s atraktivitou pamlsku? Myšleno zda je něco, co ho tak nevytočí?
Je to mops, tzn. že se rozhicuje i kdybych ho krmila šutrama 😀
I vokurka, mrkva?
Pokud má efe doma podobný případ, na mrkev a okurku se vyvádí úplně stejně jako na cokoliv jiného, prostě jde se cvičit, a to nejde bez zapnutí režimu “hysterický” 😀
jojo, mám taky tenhle typ výrobku doma ve flekatým balení 😀 , jen cibule a česnek nejsou v kurzu, jinak cokoliv. Těžký to pak je.
No jéje!
Tak halt cvíbl, no. 😀 To nedá ani taliprdnice
Objednala jsem si indivindi kurz s trenérem, páč na tohodle debžotka prostě nemám mozkový buňky.
efe:Objednala jsem si indivindi kurz s trenérem, páč na tohodle debžotka prostě nemám mozkový buňky.
Hustý, úplně chápu… my teď museli učit něco novýho kvůli fyzio a myslela jsem, že mě trefí, já taky nejsem úplně vzor trpělivosti 🤣 u nás naopak lehnutí na bok je nejoblíbenější cvik a hned po podávání pacek nejlepší řešení náročných situací, je úplně jedno, že chci něco jiného, určitě jsem chtěla tohle a má se za to dávat pamlsek😀
Malina zahajuje vymáhání pamlsků donesením své hračky, který mi s pořádaným žuchnutím hodí k nohám. Když to nepomůže, tak ho zvedne a zas pustí, když to nepomůže, tak něco ukradne a přinese a pak mi projede sestavu sed, leh, pravá, levá packa a to já jsem prostě měkotina a něco vymámí 🤭.
Nemáte ženy tip na domácí (ideálně dietní) pamlsky? Při tom cvičení to je teda spotřeba… Teď na to používám minigranule Yoggies (bez kuřete a hovězího kvůli Barče), ale chtěla bych těch pamlsků víc druhů, taky kvůli rozlišení hodnoty - lepší/horší. Zatím si v horkovzdušný fritéze suším krůtí prsa, ale z půl kila masa je porcička tak na jeden trénink (a kolik to stojí!), uf. Nebo klidně i něco, co se dá koupit, je toho hodně a malý kousíčky.
My používáme mrkev, brokolici a ovoce. Ale tam je cukrů taky dost
Já jsem kdysi pekla domácí pamlsky s mletých drůbežích jater a ovesných vloček, nic jinýho se tam nedávalo. Třeba by to šlo o z jiných jater, když má Barča alergii na kuře, a myslím, že to splňuje i požadavek “dietní”.
Podívejte se na krmivahulin.cz mají dost velký výběr i dietních pamlsků a sušených mlsek. Já tam brávám sušené kostky králičího masa, když potřebuju Bambuli dokrmit nebo jen zabavit s čmuchacím koberečkem. Ale mají tam toho na výběr víc. Včera jsme na očkování u našeho doktora dostali sušené rybičky ( jako dárek celou pixlu). Ty jsou u nás vysoko v žebříčku oblíbenosti. Paní doktorova krmila, doktor vakcinoval a Bambule si ani nevšimla, že dostala pigáro.