Pyžámko je baaaajo ❤️
Pyžámko je baaaajo ❤️
🧡🧡🧡🧡🧡ona v něm je prostě k sežrání. Mají velikost i na ponyho😍? Dobbymu by třeba taky nesmírně slušelo, ale teda nevím, co on na to.
Obleček je z Temu a tam maj fšecko na světě, určitě i pyžámka pro nosály 🤭❤️
Se musím mrknout a dám vědět 👍, děkujeme za tip. A když ho seženeme, tak už budeme muset stopro dorazit na skupinové foto🤣🤣🤣
Ooo to by bylo!!
My pořád nemáme to auto, kam naložíme jak sebe, tak všechny chrty. Ale pracujeme na tom pilně. Do podzimu vyladíme a pak hurá můžeme vyrazit.
U nás se můžete se smečkou i ubytovat 😉
To máme taky v plánu. Kdyby ne, tak si půjčím obytňák. Ale plán je: dojet, pár dní se u vás válet a procházkovat a pak bohužel zpět do procesu a vydělávat na hovězí 🤣
Dublinbarzoj:To máme taky v plánu. Kdyby ne, tak si půjčím obytňák. Ale plán je: dojet, pár dní se u vás válet a procházkovat a pak bohužel zpět do procesu a vydělávat na hovězí 🤣
tam je všude krásně - rybníky, skály, lesy… spousta zvěře, kvetoucí vřesy a minimum turistů
Ideální plán 👍🏻
A co my? 🙂
Taky bysme mohli někdy přijet?
A uděláme si u Efe tábor👍
No co by ne ;)
Nemáte, prosím, odkaz nebo obrázek? Barvy jsou super a velikostně je jedna moje pesa dost podobná, cca 8-8,5 kg, takže by se mi asi hodila stejná velikost. Na Temu je toho mraky, ale podle barev jsem to nenašla.
Koukla jsem do staré objednávky a tento produkt už není dostupný. Mám teď ale na cestě dva další, bez zipu na zádech, tak pak bych dala vědět, jak sedí a případně odkazy.
(jo a btw. Barča má toho času 12,5 kg)
Díky 🙂 Myslela jsem, že má B kolem 8 kg, aspoň tak vypadá.
Nn, 8 kg maj placky, ona je trošku větší. Ideální váha je u ní tak 11 kg. Snad se na ní dostaneme.
Včera jsem to vyprala….
efe:Včera jsem to vyprala….
No a? Myslíte jako, že půjde makat na zahradu bez montérek? Neni prase"!
Jako je fakt, že mně se bloknul po dvoudenní intenzivní práci na zahradě krk (právě po převážení a přehazování tý obr hromady hlíny). Tak už se na to asi nemohla koukat, že to teda dodělá sama…