A Elišce ne?
Ano, kloubní jamky jsou úplně plochý… je možný, že věkem dospějeme k nutnosti resekce. Holt je ještě hodně mladá.
Ano, kloubní jamky jsou úplně plochý… je možný, že věkem dospějeme k nutnosti resekce. Holt je ještě hodně mladá.
Jsou ale ti naši adopťáci zdraví jako řípa, že… Ale zase Barča je mladá, malá, u ní by resekce mohla být ideál řešením. Hlavně, že se alergii daří krotit! 👍
Já Netvora vidím do budoucna jako šmajdu, pajdu s jeho nalomenou kyčlí a taky dysplázkou jak prase. On na rehabky nemůže, i doma je problém s nějakým balančním cvičením kvůli jeho unikátní povaze. Aspoň teď přes léto si zaplave, zaposiluje, nasvalí, vodu se už naučil mít rád.
No to je taky nadělení! Tak ať aspoň plave maratony, to ho přes zimu udrží. Fyzio říkala, že ty kyčle jsou dobrý v tom, že po naposilování relativně dlouho vydrží. Barče naštěstí fyzio viditelně pomáhá…
Však, fyzio pomáhá velmi, s předchozím Vořecháčkem jsme byli věrní pacienti nejen na hydroterapii. Jenže s tím současným materiálem pruhatým to nejde, bysme byli dohlodaní všichni a vana nejspíš zdemolovaná. 🙂 Tož přírodní toky a zdroje to jistí.
Ty woe, kolik jí je?
Asi šest… 😔
Jsou ale ti naši adopťáci zdraví jako řípa, že…
Joooo, tak to si přesně vždycky říkám - nechtěla jsi nemocný mopsle, tak tady to máš!!
No holky, když to tak čtu, tak zlatá symetrická lupoidní onychodystrofie.
Ach jo…
No, tak to je taky nadělení…. Aspoň že teď Barče něco zabírá …
My jsme dotáhli procházky až na 14 km a pohybově dobrý. Jen se zdá, že tlapku si začíná zase ždíbat, tak jsem zvědavá, jestli se mi to povede nějak zastavit nebo zase vytáhneme límec.
No a my, když už vyrazíme na prochajdu, tak max. 3 km, protože když dá víc, tak jí to bolí.
Ta vaše packa, to je taky záhada všech záhad!
Tak nevím…. taky jsme měli útulkačku, ultrawořech, byla labilní a měla nejvíc nemocí ze všech. A pak, že ti vořeši jsou zdraví, protože tam je ten přirozený výběr zdravých jedinců, na rozdíl od přešlechtěných PP. Ona byla ultrawořech, už jsem o ní párkrát psala, 6 štěňat, každý jiné a žádné se nepodobalo mámě, takže početí musel být mejdan celé vesnice, možná okresu.
Odložím si sem jednu milovanou babču lidožravku 😀
Prej lidožravka - to je jasná sprostá pomluva!!
efe:Prej lidožravka - to je jasná sprostá pomluva!!
Teď už jo, ale nějak jí to zůstalo 😀
Efe - tak to je teda nálož. A vlastně i ostatní. Když možná on není vořech, jako vořech, vy všichni je máte z útulku, tedy zpravidla neradostný start, takže tam se dá čekat cokoliv. Každopádně - moc přeju všem, aby se ty věci podařilo aspoň minimalizovat.
To mi připomíná,když jsme naposled řešeli jeden z více zdravotních problémů Beliny, už to bylo dost zoufalý,ještě s nespolupracující pacientkou. A já říkám,uvážu jí v lese nebo utratím (berte s rezervou).A vetka říká, jo, vy budete mít klid,ale my nebudeme mít na výplaty😂
🤣🤣🤣🙈 To známe, ikdyž u kocoura, vet : To je ten kocourek, za jehož léčení už jste dala víc, než za vaše auto, že? Já na to, ale to není tím, že jste drazí, já mám docela levný auto🙈, prostě zase velmi zdravý kříženec, ale když nám to nebožátko hodili k domu, tak ho v tom přece nenecháme.
Tak jsem pořád přemýšlela, jak ještě pomoct tý naší Barušce, no a tohle je výsledek 🤭
Ale nejvíc se to asi líbí Vasilovi 😀
A Elišce ne?