Eliška je moje favoritka, takový “funkční” mopslik
já chci fotku plavacího Vasila 😊 Prosím - ty placatky v akci nemají chybku
já chci fotku plavacího Vasila 😊 Prosím - ty placatky v akci nemají chybku
Eliška je posera, tý jsem jenom namočila packy a nechala jí bejt.
Až budu mít fotografa, tak fotky dodám. Páč já mám plný ruce psů 😀
Eliška je moje favoritka, takový “funkční” mopslik
Jj ona je fakt hodně povedenej kříženec. Až na tu zanedbanou socializaci… 🤦♀️
Socializace se dořešila, ne?
Víte čeho je Eliška křižovatka? Mopslík je jasný a k tomu? Možná už se to tu řešilo, ale skloréza na mne útočí, takže si to nepamatuji.
Není to stále bez chyby. Jsme vesničani, tak jsme toho moc nedohnali, ale lepší to je.
Nevíme, s kým byl ten mopsík tenkrát na párty… to zbarvení a srst by možná ukazovalo na nějakýho pinče apod. Bůhví…
Parádní, sama bych si tam vlezla. To je bez filtrace? Takže pak máte čím zalévat krásné záhony asi. Taky jsem už dumala nad něčím takovým, jenže tu je nouze s vodou, max bych pořídila nějakou tu mušli ala pískoviště a lít tam po dně trochu vody ze studně na cákandu. Anebo taky ne, rotvice by jistě mušli ihned uchopila a společnými silami s Netvorem zničili. Prdím na ně. 🙂
Já tu mušli mám, ale psi do ní nevlezou, nevím proč. Asi že je to malé…. prostě nej je přírodní voda.
Je to i s filtrací a plánuju zkusit tu vodu udržet přes celé léto pomocí chemie. Páč to jsou tři kubíky a bylo by škoda to po týdnu vylít a muset vyměnit.
Jinak jsme natrefili na super akci, je to průměr 3,05 m, výška 75 cm - takže pes může plavat - a vč. té filtrace byl za 1400 stovek!
To je krásná cena, kde jste ho koupili?
Obi
jeste k tomuhle se vratim - kycle bez jamek - tenhle nalez se obvykly u buldoku. Nikdo s tim nic nedela, psi s tim zijou cely zivot. a docela se hybou. u tehle plemen velmi malo lidi dela i rtg, nejsou povinne. jako nepisu to proto, ze je to nejaka banalita, ale neni to nic neobvykleho
a bazen zavidim…v prubehu let jsem to zkousela nekolikrat. A ac mam vodomilce - na bazen se to nevztahuje. Ted uz maji jen lavor a to stejne konci tak, ze ho naplnim, vovcak z toho vodu vyhrabe a tim je vyreseno zase na par dni
musim k rece nebo rybniku s nimi
Já viděla v inzerci pár kříženců mops x bígl, ti měli podobný čumák, ale nebyli v takových barvách, ti byli spíš do pískova. Když tak na ni koukám, ona se pořád tváří jako bubák? Nebo to dělají jen ty barvy?
Klouby bez jamek měla sousedka přes ulici u rtv bez PP. Pes, jako mladý, pokulhával, tak ho vzali na rtg, tam jim řekli, že vlastně nemá kyčle a pokud nechtějí operaci, tak nebude chodit. Pes se dožil 14 let. Byl doma, hlavně v zimě v teple, chodil na procházky a vlastně jako dospělý ani nekulhal. Ony ty projevy jsou dost idividuální. Některý pes kulhá s dvojkami a jiný nekulhá se čtyřkami. Kamarádka měla briarda se 4 DDK, pes normálně cvičil běhal, nebýt rtg, nikdo na něm nic nepoznal.
acher:Klouby bez jamek měla sousedka přes ulici u rtv bez PP. Pes, jako mladý, pokulhával, tak ho vzali na rtg, tam jim řekli, že vlastně nemá kyčle a pokud nechtějí operaci, tak nebude chodit. Pes se dožil 14 let. Byl doma, hlavně v zimě v teple, chodil na procházky a vlastně jako dospělý ani nekulhal. Ony ty projevy jsou dost idividuální. Některý pes kulhá s dvojkami a jiný nekulhá se čtyřkami. Kamarádka měla briarda se 4 DDK, pes normálně cvičil běhal, nebýt rtg, nikdo na něm nic nepoznal.
Prý jsou horší lokty. Naštěstí nemám zkušenost.
Tváří se tak pořád 😀 ona se vůbec neumí smát…
Ono nejde o tu DKK jako takovou, ale o to, že tam už má výrazné artrotické změny a ty sakra bolí. Takže pokud se dostaneme do fáze “věčně bolavej pes”, tak to prostě řešit budu. Ale zatím, naštěstí, ta fyzio fakt pomáhá a ty bolesti se výrazně zmenšily, až zmizely.
A do bazénu jsem jí ještě objednala plovací vestu a prostě bude muset makat na povel no. Samozřejmě z bazénu taky nadšená není. Je to asi tím, že tam není pozvolný vstup, tak ti psi prostě chytají paniku.
Tak tady je - i s rukávkama 🤣
efe:Tak tady je - i s rukávkama 🤣
No to je paráda, to si žádá bublinu od Zrzavci. 👍
On je prostě hvězda mezi adopťáky. 😍