Odpověď na příspěvek uživatele acher z 04.07.2026, 12:33:17
Klidně bych ho předtím vykoupala nebo minimálně učesala…prostě aby to vypadalo jako příprava na výstavu a pak s ním vyrazila jako divák…jakože bude vědět, že se na výstavu jede, ale možná panička bude v jiném rozpoložení.
Já myslím, že tomu ani nepřidává to, že to nepředvedl poprvý a už má člověk přeci jen obavy, co zase bude…
Odpověď na příspěvek uživatele Sardullah z 04.07.2026, 12:57:33
Jo i rozpoložení člověka pozná, i když si člověk myslí, že je v pohodě. Znám to u sebe s tlakem. Doma si měřím tlak dobrý, dojdu k doktorovi a přesto, že si já myslím, že jsem v pohodě, tak tlak mám v tu ránu vysoký.
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 04.07.2026, 13:07:43
Já to znám od berberky Sáry…když jsem s ní řešila problém…sice jsem si myslela, že jsem v klidu resp. hodně jsem se o to snažila, ale prostě to nefungovalo, ty obavy, jaký zase ztropí divadlo tam byly…až když jsem se jednoho dne naprdla a řekla si “kurňa, když zvládnu půltunovýho koně, tak nějakej 50ti kilovej záprtek se mnou nebude vorat” a najednou, jak když mávne kouzelným proutkem a fena začala normálně fungovat…prostě stačilo, aby byl ze mě bůh, který všechno zvládne, resp. abych tomu věřila…
…a teda střih, pořídila jsem si Ginu a naivně jsem se domnívala, že moje božství bude vnímat stejně…takže, když byl problém, tak jsem rovnou nasadila svoje božství ve stylu “když jsem zvládla radikální ředitelku zeměkoule Sáru, tak takovej bílej záprtek se mnou nebude vorat” a …a Gině to bylo úplně u zadele, že jsem bůh 😂…a musela jsem to s ní pěkně odmakat.