já dnes nic neudělám!!chtěla jsem došít ty tašky,dopol jsem stříhala..Ještě je jedno “Nádraží”..si teď nevzpomenu na slova…."koleje rezavý"..
Jo,myslím,že je Island i osada..Jo,takže by Orionka byla členkou?proto to “od nás”??🤫
Ne, nebyla jsem členkou, tak dlouho v Liberci nejsem. Od nás, protože Jizerky. A Island na Olivetské hoře leží mimo neexponované cesty, takže oblíbený cíl výletů.
Hradišťan mám moc ráda, loni jsem měla v plánu nějaký koncert, protože k nám už nejezdí, ale bohužel to nevyšlo, štěňata odešla cca v půlce září a to už bylo do zimy jen kousek a muselo se hlavně nachystat dřevo na topení. Za předchozí starostky, která se s panem Pavlicou znala osobně, jezdili každoročně na Dny obce a v našem malém obecním kulturáku to byl zážitek skoro osobní. Už je to tak cca 10 let, druhé volební období už je jiný starosta a ten preferuje jiné žánry. Velké koncerty taky nemusím. Teda snesu třeba O2 arénu, to jo, ale letiště v Letňanech už je na mě moc, tam se jet sama na vlastní pěst bojím.
Ne, nebyla jsem členkou, tak dlouho v Liberci nejsem. Od nás, protože Jizerky. A Island na Olivetské hoře leží mimo neexponované cesty, takže oblíbený cíl výletů.
Jeeee… 🫣 To jsme “šli kolem”, tedy přes Olivetskou horu… Ferdinandov - Bedřichovská přehrada. Krasná procházka. No to jsem nevěděla, že je tam vůbec nějaká osada. No tak příště 🙂
tam někde uprostřed jsem já🤭😎..si dělám srandu😊..ale můj synovec je DJ,a když jsem s děckama přišla někdy na tanečky,tak to bylo první na uvítanou🤗 Na tohle bych dovedla řádit kdekoli-i v mém věku(ale už se stydím,tak se krotím)🙏
Včera jsme koukali na film Děda. Líbí se mi celkově celej, ale nejvíc se mi líbí scéna “svatojánské noci”, skáčou tam přes oheň a je k tomu super muzika..Zkoušela jsem najít ale nepovedlo se. To mě mrzí.
Jo, vždycky u ní bulím. Protože těch stromů, zbytečně padlých, znám……V Liberci na kraji sídliště porazili krásný, obrovský červený buk. Celou stavbu sídliště přežil, plot kolem zařízení staveniště(skladů) ho obešel, přišel nový majitel objektu a potřeboval tam parkovat…někde mám vyfocený pařez, ten strom byl úplně zdravý.
Vidíte, a tady je topolová álej 100 let stará (ne nevim, jak stará, ale prostě stará), stromy stále padají při větším větru, 5 let, spíš více, se snažím aby to obec pokácela, ale to neni jejich priorita… Takže.. co na to říct… peníze…