lesnizinko já si myslím, že zpívat si má člověk pro radost, pokud ho to baví, ať je to jak je to. Manžel má taky hudební hluch, neudrží melodii nebo jí vůbec nemá, na žádný nástroj nehraje (možná spíše nemá tu trpělivost) a houby zle. Já se mu nesměju, nijak ho neopravuju, baví ho to, tak ať haleká 🙂 A myslim si to komplexně globálně ☺️
Úplně žasnu,co je zde hudebně nadaných lidí.Já tedy mám hudební hluch.Líbí se mně řada písniček,zpeváků,zpěvaček,skupin,ale největší stálice je Petr Novák.Byla jsem na řadě jeho kocenrtů,ale největší zážitek ve mně zanechalo Memento.
Dneska je to nějaká traga, tak jsem stihla jen vyzkouset kytaru a nahrála to jen na telefon. Musím ještě přeladit, podladit, dlouho jsem nezpívala a ty výšky jsem nedala.
Odpověď na příspěvek uživatele Bobca z 21.01.2025, 17:34:57
Nevím,jestli lze někde dohledat koncert jelikož to bylo uděláno podle knížky Radka Johna Memento celé vystoupení,písničky,mluvené slovo.Byla jsem na tomto koncertu 2x,bylo to úžasné.
Nevím,jestli lze někde dohledat koncert jelikož to bylo uděláno podle knížky Radka Johna Memento celé vystoupení,písničky,mluvené slovo.Byla jsem na tomto koncertu 2x,bylo to úžasné.
Na Googlu, záznam koncertu Petr Novák Memento z 22.2.1989.
P. N. mám ráda, ale ty starší. Klaunova zpověď…Memento šlo mimo mě, nebo jsem ho zapomněla.
Na Googlu, záznam koncertu Petr Novák Memento z 22.2.1989.
P. N. mám ráda, ale ty starší. Klaunova zpověď…Memento šlo mimo mě, nebo jsem ho zapomněla.
Taky ty starší mám ráda..Hvězdičku,Mám přátel pár..Přátelství na n-tou..atd..Nevidomá dívka…Pavla Nováky taky..Malinká,,Já budu chodit po špičkách..Pihovatá dívka..atd..toho znám osobně,má na Karlově-kousek odsud chatu..
jo Schelinger🤗..to všechno jsou zpěváci našeho mládí..nevím,jestli Acher i vašeho,ale musela bych zapnout mozek,abych si vzpomněla na všechny..Jak je ta písnička"nejhezčí dárek"…tam je jich moře👌
Dájo,jenom si poplač,já když ji slyšela poprvé,tak jsem bulila,jak želva😢