No s takovouhle otázkou, anonymní přispivatel, a po tom, co se vkládají videa “fetish”, tak si ho radši ani nebudu rozklikávat, a doporučila bych nekoukat i ostatním…
Klidně si ho pusťte. Možná 2x až 3x. Písnička je hezká. Na videu není nic hrozného.
Aha, já si to pustila dřív, než jsem přečetla, co napsala Coudas. Toreador, co je ve skutečnosti toreadorka, pustila jsem si jen video, neumím anglicky ani španělsky(nevím, jak bylo odezírat taky neumím😜) a s býkem uzavřeli mír?😉 Nevím, asi napoví text.
Tap (neregistrovaný)19.01.2025, 19:28:19xxx:xxx.262e:b9cc
Dívka nebo kluk? vstupuje do zpustlé osady, kterou svírá strach. Strach z rozzuřeného býka, kterého se všichni v osadě báli, a tak utekli-odstěhovali se. Jen ti, kteří neměli kam jít, zůstali a dál žijí ve strachu ze zuřivého býka. Dívka o býkovi neví nebo se ho nebojí. Se zvířetem naváže vztah a vyvede jej z vesnice. Stanou se z nich přátelé. Dívka je v očích osadníků hrdinkou.
Tak proč to video je potřeba “nějak chápat”? Dříve se na ifauně na koních objevovaly videa “rádobyvýcvik” s otázkou co na to říkáte, s tím, že to bylo video o úplně něčem jiném, tak už jsem prostě skeptická. Pardon.
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 19.01.2025, 19:28:19
Dík za osvětlení👍 Dívka očividně😉oblečená jako toreador, to tam má taky nějaký význam? Jsem se trochu o býka bála…právě🙄 Tuto nechutnou ,,zábavu" nepochopím nikdy👎
Dík za osvětlení👍 Dívka očividně😉oblečená jako toreador, to tam má taky nějaký význam? Jsem se trochu o býka bála…právě🙄 Tuto nechutnou ,,zábavu" nepochopím nikdy👎
Jestli jsem dobře poslouchala, tak písnička je francouzská. Ve Francii jsou býčí “zápasy” jinak. Tam zvíře nezraňují, ale “kradou” mu mašle. Někde v Camarque. Možná kecám.
taky jsem si to pustila..písnička se mi líbila,ale nereagovala jsem..Tap to myslím vysvětlil(a) dobře..
Jestli jsem dobře poslouchala, tak písnička je francouzská. Ve Francii jsou býčí “zápasy” jinak. Tam zvíře nezraňují, ale “kradou” mu mašle. Někde v Camarque. Možná kecám.
Aha, tak po přečtení tohohle jsem si pustila i zvuk, francoužština je pěkná👍 Je sranda si na hudenbím pouštět písničky bez zvuku, že?😜 Ale muž na něco koukal v TV, nechtěla jsem mu to rušit.
A ani jsem nevěděla, že i Francouzi mají ,,býčí zápasy". Díky za osvětu. Já jsem těmhle záležitostem vyhýbám jak čert kříži, nesnáším takové týrání zvířat(myšleno to španělské)
To je odpověď Bobi i tobě😉 Ano o býka, člověk je v tom dobrovolně. Pokud si chce nechat rozpárat prd.l, jeho problém👎
Mno, tak podle internetů je to kluk, píší francouzský zpěvák. Překlad moc nedávám, je to na mě příliš abstraktní, řejla bych, že se cítí zraněný, prochází se za tmy, nastavuje tvář, ostatní lidé před ním utíkají a je to jeho způsob vyjádřeni se. Takto zběžně, jak jsem text prolítla, je tam pro mě dost neznamých slov, ktere bych si musela vyhledat, už jsem z angličtiny po 20 letech naprosto vypadla. Jasně, překladač, ale po zkušenostech by to bylo o úplně o něčem jiným.
Já v “tom” (jak je dnes moderní) vidím spíš kluka, v ksichtu. Na prsa sice záběry jsou, ale to bych přisoudila posilovně. Ale kdo ví. Stejně to musí být tak, jak to cítí on/ona, jinak to dnes nejde. A hlas, to bych neposuzovala. I ti kluci, když nasaděj, tak to člověk někdy nepozná 🙂