Politika...
Buggyra:Už je to tady https://www.ceskatelevize.cz/porady/16866898966-pan-nikdo-proti-putinovi/ 🙂
A to je něco nového, že to uvozujete zvolánim ze svého dětství ?
Vždyť je to staré jako lidstvo samo. Jsem v průšvihu? Je třeba najít vnějšího nepřítele, prstem ukázat, nenávist přiživovat a pak už jen stavět - pece.
N:Normální česká vlastnost.😀 Rudější než rudí a modřejší než modří.😀 Pak jim Putin zaklepe na dveře a rozvinou mu červený koberec a upálí vše co jen připomíná minulou garnituru.🙂
Jen nevím, jestli to stihneme, když to tady čtu. Nevím, jestli nás sežere virus nebo uran. Ten uran by byl aspoň rychlý.
Psala jsem, nevím ve kterém vlákně, že mívám pocit, že u nás žijeme v poměru 1: 1. Mýlila jsem se, ten poměr, ne pocit je 2 : 1.
Obdivuhodný člověk, hrdina. Dotáhne to daleko nebo vysoko? Putin si neuvědomuje jak velká ztráta ho potkala. . . Školství se bude vzpamatovávat dlouho . Jen těžko toho zkušeného, pozitivního, štastného , nenahraditelného pedagoga, umělce i politika někdo nahradí. Horuje sice pro boj , ale ….. chápu, bude bojovat zvenčí, bude to údernější.
Popisek patří k Paškovi “ Panu Nikdo”.
Převzato z FB
PhDr. Jiří Tichota
Spolehlivý, nevyčerpatelný zdroj energie
Děkuji, já se za idiota nepovažuji a ani nemám zapotřebí aby tak někdo označoval mě. My mother had me tested.
No je to něco nového, však to mělo nedávno premiéru. A teď je to krátce dostupné v iVysílání pro širokou veřejnost, potom to zřejmě bude za poplatek. A zvolání je poplatné tomu, že jsem na ten filmek celkem čekala, nevím, co to má společného s mládím.
rapotačka:Psala jsem, nevím ve kterém vlákně, že mívám pocit, že u nás žijeme v poměru 1: 1. Mýlila jsem se, ten poměr, ne pocit je 2 : 1.
Divíte se ? Tak dlouho směřovali na západ, až na Pražském hradě vlaje ukrajinská vlajka. Vlajka té nejzápadnější, nejdemokratičtější….a abych nezapomněla nejbohatší, země. Mají tam zlaté i záchody. No, řekněte, kdo to má !
Buggyra:Děkuji, já se za idiota nepovažuji a ani nemám zapotřebí aby tak někdo označoval mě. My mother had me tested.
Takovou “ preventivku” jo? 😀 Tak to bude jistě v pořádku.😀
Chtěla jsem komentovat, ale raději ne …
Tak hlavně aby tihle následovníci s tím něco pozitivního udělali a nikoli, že si ještě přisadí a pošlou tu loďku dolů rychleji. Jak to známe na vlastní voči.