Odpověď na příspěvek uživatele N z 30.04.2026, 01:30:04
Vážně obhajujete Rusko, že vytáhlo vraždit a další hrůzy činit na území vedlejšího státu, protože ten stát chtěl podepsat nějakou smlouvu, protože Rusku nevyhovovala politika toho státu, protože na území toho státu se děly občanské nepokoje? Tohle vám přijde v pořádku? Jako adekvátní odpověď na to, že sousední stát chtěl podepsat nějaký papír?
A pokud tedy to Rusko vytáhne (fyzicky) na EU v pomstě za to, že EU podporovala proevropské hnutí v cizím státě a podporuje obranu toho státu před invazí, tak budete rád, že nemusíte v té válce bojovat, protože byste nevěděl, na kterou stranu se postavit.
Chápu to správně?
Vždy to končilo vražděním bez sebemenší naděje na zlepšení.
A to je přesně to, o co mi jde. Vám vadí vraždění, mně vadí vraždění, vám nevadí vpád Ruska a jejich počin na dobytém území, já říkám, že Rusáci tam kontinuálně páchají zvěrstva a vraždí. A jestli budete rád, že nemusíte vybírat stranu v konfliktu EU-Rusko, tak jsem snad taky ráda, ještě byste si s TACO mohli vybrat Rusko.
Vážně obhajujete Rusko, že vytáhlo vraždit a další hrůzy činit na území vedlejšího státu, protože ten stát chtěl podepsat nějakou smlouvu, protože Rusku nevyhovovala politika toho státu, protože na území toho státu se děly občanské nepokoje? Tohle vám přijde v pořádku? Jako adekvátní odpověď na to, že sousední stát chtěl podepsat nějaký papír?
A pokud tedy to Rusko vytáhne (fyzicky) na EU v pomstě za to, že EU podporovala proevropské hnutí v cizím státě a podporuje obranu toho státu před invazí, tak budete rád, že nemusíte v té válce bojovat, protože byste nevěděl, na kterou stranu se postavit.
Chápu to správně?
A to je přesně to, o co mi jde. Vám vadí vraždění, mně vadí vraždění, vám nevadí vpád Ruska a jejich počin na dobytém území, já říkám, že Rusáci tam kontinuálně páchají zvěrstva a vraždí. A jestli budete rád, že nemusíte vybírat stranu v konfliktu EU-Rusko, tak jsem snad taky ráda, ještě byste si s TACO mohli vybrat Rusko.
Mně už dělá problém, to jen číst. Komentovat to nemůžu. I tak mám z vaší demagogie deprese.
Orionko, nemějete deprese 🙂 Vše je na dobré cestě, Trump od UA dává ruce pryč, naše vláda šetří penízky, nevěšte hlavu 🙂 Ukrajina jednou padne a mír a pokoj bude, jen vytrvat 💪
On si to asi nikdo nepustí, ale přesto : pan Petránek se tam přetekl. Věta měla znít: za 10 let vlády Jelcina - poslední dekáda 90.let. Putin přišel až 2000 a Jelcin v opilosti blábolil “Beregite Rossiju”
Odpověď na příspěvek uživatele trojAAAcko z 29.04.2026, 08:40:39
To se nebojte, já se do toho nemotám, ono to chce se taky podívat kdo a co jim dodával a nebylo to jen Německo a Švédsko. Odkaz jsem si vyžádala od anonyma a nějak se mi ho stále nedostává.
N (neregistrovaný)01.05.2026, 00:11:00xxx.xxx.189.103
Buggyra:
Chápu to správně?
Svět je Buggyro jen křehká změť dohod a smluv.😐 Není v něm místo pro soucit a naivní spravedlnost. Nevím už jak vám to vysvětlit. Vy to prostě berete moc lidsky. Byl v pořádku Vietnam, Korea, Irák? Všude se vraždili nevinní civilisti, ženy i děti.😐 Ani Korea, ani Vietnam, ani Irák přeci nezaútočili na USA nijak je neohrožovali přímo a vidíte, přesto jsme je zabíjeli..😐 Ovšem v rámci severoatlantické aliance toho byly součástí další státy vč. vás.🙂 Čili nevyhovovala nám politika a směr těch států a… Už chápete? Rusko to má o to horší nyní, že NATO má v podstatě za hranicemi. Vnímá to jako přímé ohrožení a nenaděláte s tím absolutně nic. Taky musíte brát v potaz, že to co ví tajné služby RF vám jako obyčejnému nic rozhodně nikdo neřekne. Co bylo ve skutečnosti v plánu se na Novinkách fakt nedočtete.
Mně vadí vraždění lidí skoro stejně jako vám, ale ještě víc to, kterému šlo zabránit.😐 To co předcházelo vstupu Rusů na Ukrajinu je s prominutím totální slehání diplomacie a všech mírových možností.Neskutečné a jedinné co mi z toho vychází, že cílem celé té “frašky” bylo donutit RF k ozbrojenému řešení.
Za koho bych dnes šel bojovat? Jako obvykle za prachy a za zemi která se brání? Jenže která to vlastně je? Vám závidím, vy můžete zítra vyrazit s jistotou že děláte správnou věc.🙂 Pojedete? Třeba byste se mnohé dozvěděla přímo od lidí tam.🙂
Data CVVM jsou překvapivá a jako taková stojí za pozornost. Důvod k rozladění má především Andrej Babiš. Jeho vládě věří pouhých 25 procent Čechů, což není žádný zázrak. Je to dokonce ještě méně než u vlády Petra Fialy, které v době, kdy končila, věřilo 29 procent lidí. Můžeme si přitom vzpomenout, že neoblíbenost Petra Fialy hnutí ANO vystavovalo na billboardech pod heslem „nejhorší premiér na světě“. Teď se Babišovi poťouchlost začíná zvolna vracet.