assil:Stačí 2 kliky na to, aby se člověk dozvěděl, že má slovenského tátu.
Tak ale ona se drvodelkafialova zeptala celkem správně. Táta slovenská národnost, ale matka? Lukačovič vůbec úzkostlivě střeží své soukromí.
Má milá, co vám přijde až tak zvláštního na tom, že se zeptám jaké kořeny má člověk, jehož médium je jedním z hlavních hráčů na našem trhu?
Například na původ Babiše nebo třeba Okamury neustále jejich oponenti upozorňují a tady se to nesmí? Nebo se snad ten pán má zač stydět, že se k svému původu nehlásí?
Stačí 2 kliky na to, aby se člověk dozvěděl, že má slovenského tátu.
assil:Stačí 2 kliky na to, aby se člověk dozvěděl, že má slovenského tátu.
Tak ale ona se drvodelkafialova zeptala celkem správně. Táta slovenská národnost, ale matka? Lukačovič vůbec úzkostlivě střeží své soukromí.
Jinak Rusko definitivně zavřelo “kohouty”. Do pár týdnů čekejte naftu tak za 80 a benzín za 70? Korun samozřejmě.
Vesele jen vesele
O čem se nemluví?
Tak jasně, to umím. Nicméně mi prostě přijde zvláštní, jak málo se toho ví o člověku, který má významný vliv na veřejné mínění v republice a jak podrážděné reakce se objevují, když se zkusíte nějaké informace dozvědět.
Prostě je to divný nebo mě to tak přopadá.
Tohle na mně vyskočilo
https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-na-co-jsme-diky-ockovani-radi-zapomneli-fotky-zapomenutych-nemoci-305247#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Když už se tak brojí proti očkování, tak ať víme do čeho jdem.
https://www.facebook.com/photo/?fbid=1309727924485891&set=a.564268189031872
https://www.facebook.com/photo/?fbid=10224405536382092&set=a.10213054149444513
ČEZ navrhuje
2.
drvodelkafialova:https://www.seznamzpravy.cz/clanek/domaci-na-co-jsme-diky-ockovani-radi-zapomneli-fotky-zapomenutych-nemoci-305247#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=zpravy.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Když už se tak brojí proti očkování, tak ať víme do čeho jdem.
Předešlu, že nejsem žádný antivaxer, nechávám se přeočkovávat proti klíšťové e. i proti tetanu. Ale udivuje mě, že z některých chorob dříve běžných se stali strašáci : příušnice, spalničky, plané neštovice, zarděnky to všechno byly běžné dětské nemoci. Měla jsem je já i moje děti. (V mém dětství byla ještě strašákem spála. Tam ještě byli pamětníci, že se na ni umíralo). Později se přidala ještě “pátá nemoc” pátá dětská nemoc s vyrážkou. I za byla s lehkými průběhy. Dokonce se praktikovalo ( nevím, u které nemoci návštěva nemocného dítěte s dětmi, ať si to odbydou před školou ). Příušnice byly nebezpečné pro dospělé muže, když je neprodělali v dětství a zarděnky pro těhotné ženy.
které nemoci návštěva nemocného dítěte s dětmi,
U neštovic.
Jinak souhlas. Taky mi to přijde jako zbytečná hysterie.
Učím teda na SŠ, kde může být situace jiná než na ZŠ. Co si pamatuji, měli jsme párkrát mononukleózu a jednou příušnice. Za 30 let.
kometa:které nemoci návštěva nemocného dítěte s dětmi,
U neštovic.
Jinak souhlas. Taky mi to přijde jako zbytečná hysterie.
Učím teda na SŠ, kde může být situace jiná než na ZŠ. Co si pamatuji, měli jsme párkrát mononukleózu a jednou příušnice. Za 30 let.
Nějak mi nejde do hlavy, čím se staly ty běžné nemoci tak nebezpečné. Je to úpadek lidstva? Byly dřív děti imunní promořeností a tak měly přirozené protilátky a lehké průběhy. Neštovice ? Tekutý pudr, neškrabat a při teplotě acylpyrin. Pochopitelně plané. A pak mi nejde do hlavy ta hexavakcina. Tu jsem nepíchala ani do psů.
Je to úpadek lidstva?
Je. + potřeba farmaceutických firem si vydělat. Na hexavakcíny taky moc nevěřím - na králících nedoporučujeme ani kombinaci moru a myxomatózy.
To se nebojte, já se do toho nemotám, ono to chce se taky podívat kdo a co jim dodával a nebylo to jen Německo a Švédsko.
Určitě?
assil 28.04.2026, 18:01:05
Finové se přidali k Německu hlavně proto, že jako zaostalý zemědělský stát bez průmyslu neměli zbraně na obranu proti SSSR. A Německo bylo tehdy jediný možný dodavatel.
Nic dalšího už ani kopírovat nemusím. Kdyby to bylo současné dění ve Finsku tak bych nic nenamítal - to by se informace mohly měnit z hodiny na hodinu, ale u 80 let starého (a ukončeného) dění, no nevím…