U progresivní opozice nula. Proto prohráli volby. Totéž se stane v Německu. Vaše odevzdanost a rezignace není cesta.
Politika...
Pro mě je to cesta, já mám momentálně větší problémy než progresivní politiku Německa. Ať Němci ukáží svou vůli ve volbách stejně jako my 🙂 Já též svůj názor projevím ve volbách, jen aby bylo z čeho vybírat, toho se momentálně bojím nejvíc. Třeba mi poradíte, ale SPD se mi teda volit nechce.
Najednou máte problém a zase ho chcete řešt těmi co vám ho tvoří. Pak váš problém potrvá, pokud vás nepřehlasují jiní. Teď těžíme z vašeho postoje a vám podobných všichni.
Mně moje problémy nikdo netvoří, já si je prosím tvořím sama 😀 Můj problém potrvá, dokud ho nevyléčím, tak je to. Jsem ráda, že vám je můj postoj ku prospěchu, při řešení svých problémů myslím intenzivně na všeobecné blaho 😂
Obávám se že váš problém vám někdo vytvořil. Ten co vytvořil vaši zaslepenost.
Lukašenko prohlásil: „Bělorusko začne selektivně mobilizovat vojenské jednotky a ozbrojené síly, abychom je připravili na válku. Bůh dá-li, ještě se tomu dá zabránit.“
zdroj: dnesnaukrajine.cz
Já z toho uplně vidím, jak ta EU rozpoutává tu válku.
rapotačka:PARALELNĚ
Upalování - pokračování
Za co zase cenzura libtardi? Rekapitulace, neslyšíte co říkají o válce a útoku na východ ultralevicový politici Eu, když už zase sdílite jejich propagandu?
Buggyra:Pro mě je to cesta, já mám momentálně větší problémy než progresivní politiku Německa. Ať Němci ukáží svou vůli ve volbách stejně jako my 🙂 Já též svůj názor projevím ve volbách, jen aby bylo z čeho vybírat, toho se momentálně bojím nejvíc. Třeba mi poradíte, ale SPD se mi teda volit nechce.
Vybírat z čeho je, ale chce to odvahu.🙂 Volím zásadně jen ty, kteří mě ještě nezklamali.Proč by ne SPD třeba? Musíte prostě zkusit někoho jiného..
Buggyra:Lukašenko prohlásil: „Bělorusko začne selektivně mobilizovat vojenské jednotky a ozbrojené síly, abychom je připravili na válku. Bůh dá-li, ještě se tomu dá zabránit.“
zdroj: dnesnaukrajine.cz
Já z toho uplně vidím, jak ta EU rozpoutává tu válku.
To záleží jaké má informace Lukašenko a jaké třeba vy.🙂 Já k tomu přistupuji řekněme pragmaticky. Co by kdo získal z takového konfliktu? Rusko by co hledalo třeba v ČR a východní Evropě? Na druhou stranu co získá vlivem v Rusku Evropa? Já myslím, že to už netřeba dál řešit. A vlastně kolikrát už to západ v historii na Rusko zkoušel? Zkouší to znovu a zase bude západ bit jak žito.😀
Já si sdílím jen co se mi hodí a líbí 🙂 Překvapení! 👐 (to vy byste samozřejmě nikdá neudělal/a, vy podáváte jen přísně vyvážené zpravodajství) Tak šup, nasdílejte ultralevicové politiky, ať máme nastolenu rovnováhu. (já vím, já vím, to by bylo moc jednoduché, kdo je chytrý, ten si to přeci vyhledá sám - mrk mrk)
No třeba proto, že SPD už mě zklamala 🙂 chichi
Pro bohatou Evropu je nejjednodušší nastrkat do Ruska peníze a koupit za ně co libo, peníze tady tiskneme na běžícím pásu. To je ten vliv, který jsme vždycky chtěli uplatňovat. Vojenská intervence v Rusku je pro Evropu tak vzdálená myšlenka, že bych se rozesmála. Víte, co to stojí peněz? A jako jak si to představujete, napadnout vojensky Rusko? Autíčkama a tankama? Nebo odpálíme nějaké střely (ehm… jaké?)? A co tím získáme, konkrétně, prosím pěkně? Akorát je nakrkneme, víme, jakou tam mají ti lidé mentalitu, raději budou o vodce a syrovém obilí, než by se otevřeli nepřátelskému západu. Jo s přátelským prachy rozhazujícím západem by to bylo jiné, oligarchové by se mohli rozdat, však zlatou mísu by chtěl každý… Takže mně zase pragmaticky nedává smysl jít na Rusko s kyjem, když můžeme namazat med kolem huby a oni nám všechno snesou k nohám, však by prodali i vlastní babku.
Co by Rusko hledalo v Evropě celkem dobře vysvětlil myslím Kučík na FB.
To je ten magor co tvrdil že by kradlo dětské postýlky a pračky?
Tak pár jmen vám hodím, jistě jste jejich výlevy slyšela, žijeme přece ve stejném světě ne? Mrk, mrk..
Kalas, von Leyno, Merc, Starmer( to není Eu) …a z našeho levicového bahňáku Pavel, Fiala, Černochová, Pekarová, Foltýn, Vetchý a další a další pro válačná paka. Tak se udržujte ve válečném stavu, brzo Bělorusko zaútočí. Říkal to Zelenský, to je ten co šéfuje partu od zlatých hajzlů. Odkazy dávat nebudu, bylo by to marný a mého času si vážím vic než vás. Pa. Klidně to zase smažte
Děkuji
Leyenová: nezávislost v obraně, energetice, ekonomice i digitálních technologiích; pojmenování hybridní války pravým jménem; společná obrana EU jeden za všechny všichni za jednoho; zabavení ruských aktiv v Evropě a jejich překlopení do pomoci Ukrajině; sankce, sankce, sankce. Kde v tom vidíte potenciál útoku na východ?
Merz: “Nejsme ve válce, ale už nejsme ani v míru. Ruská agrese je válkou proti naší demokracii a naší svobodě.” - souhlas s tím, protidemokratické snahy z východu máme na stole každý den, hybridní útoky a trollí farmy jsou vystopované do Ruska a Běloruska opakovaně a spolehlivě. Už se uchylují i k takovým trapárnám jako že vkládají politikům do úst výroky, které nepadly, a je to snadno ověřitelné, jenže český člověk neověřuje. “Německo transformuje své ozbrojené síly v nejsilnější konvenční armádu na kontinentu, aby chránilo svobodu před jejími nepřáteli.” to už zní trochu štvavěji, že? Zajímá mě, jestli až Německo vybuduje tu armádu, tak půjde a vše na východ od Němec srovná se zemí. Počkám si. “Tato válka nerozhoduje pouze o osudu Ukrajiny, ale určuje, jaké právo bude fungovat v Evropě – zda převáží násilí, nebo zákon.” já to vidím úplně stejně. Nebo je tu někdo, komu bude vyhovovat, když se mezinárodní konflikty budou řešit válkami?
Kallas: “Obrana Evropy nezačíná na našich hranicích, začíná na Ukrajině. Pokud dovolíme Rusku uspět tam, příští bojiště bude u nás doma.” jako neoddiskutovatelný fakt je, že jediný, kdo v poslední době zaútočil v Evropě, je Rusko. A znova, hlasuje tady někdo pro to, aby se mezinárodní konflikty řešily válkou, invazí? Pokud se povede Rusku vysvětlit, že řešení válkou bylo špatně zvolené, třikrát hurá. “Historie nás učí, že mír zakoupený územím agresi neukončí, pouze ji oddálí a učiní ji nebezpečnější.” no k tomu asi nemám co dodat, že ano.
Starmer: “Musíme být schopni agresi odstrašit a, ano, pokud to bude nutné, musíme být připraveni bojovat.” no tak nějak nám to řekl Trump, ne? Postarejte se sami o sebe, plňte podmínky, nespoléhejte, že vám někdo pomůže. Pořád mi to zní jako příprava na obranu a nikoli na invazi na východ. “Máme obrovské obranné kapacity, ale příliš často tvoří dohromady méně než součet svých částí.” a to je celkem klíčové. My máme materiálu, vojáků, zdrojů nad hlavu, ale neumíme to účinně koordinovat. Stačilo by tak málo, aby bojeschopnost vylítla na povážlivá čísla. My už to všechno máme, jen to neumíme využít, souhlas. A to je ovšem podle mě věc, která by se měla řešit nezávisle na tom, jestli je nějaká válka nebo ne. Jsme lidi, nějaká válka může vypuknout vždycky. A Evropa by měla mít dobrý systém, jak se na ni připravit. “I v případě mírové dohody na Ukrajině, o kterou všichni usilujeme, se ruské zbrojení jen urychlí. Širší nebezpečí pro Evropu tím neskončí. Naopak, zvýší se. Musíme na tuto hrozbu odpovědět v plném rozsahu.” Musíme na hrozbu odpovědět. To už zní podezřele, že ano? 🙂
Pavel: „Rusko je a zůstane největší hrozbou pro budoucnost Evropy. Musíme v sobě najít "skandinávského ducha" – nebát se postavit mocnosti a jasně definovat své hranice, tak jako to udělalo Finsko nebo Dánsko.“ tak to je teda čajíček proti těm výše. “Musíme budovat vlastní kapacity tak, aby případné snížení americké přítomnosti v budoucnu nezpůsobilo bezpečnostní vakuum.” někdo nesouhlasí?
Lukašenko: “Evropa se zbláznila. Chtějí válku, aby zakryli své vlastní ekonomické selhání. My na nikoho útočit nechceme, ale pokud překročíte naše hranice, odpověď bude okamžitá a zdrcující.” první ze zmíněných, kdo vůbec mluví o nějakém útočení někam. “Dnes máme v rukou zbraně, které dokážou zastavit jakéhokoli blázna ve Varšavě nebo Bruselu. Nejsou to zbraně pro agresi, ale pro mír. Ale pamatujte: prst na spoušti máme společně s našimi ruskými bratry.” máme prst na spoušti. “Já nabízím stůl, nabízím dialog, dokud ještě je co zachraňovat.” to je konečně slovo chlapa - třeba by Zelenský přijel do Minsku? Ale Putin se chce sejít jen když bude uzavřen mír, tak nevím… “Stavějí ploty, posílají tanky k našim hranicím. Co čekají? Že budeme jen přihlížet? Budujeme nedobytnou pevnost. Každý metr naší země je pod dohledem." no jako když byste mi k zahradě navezli partu nepřizpůsobivých, kteří by mi lezli přes plot a pokoušeli se mi zabydlet v garáži, tak bych taky k plotu postavila betonovou zeď a číhala za plotem s hadicí s vodou.
Putin: “Stokrát jsem říkal, že válku s Evropou nechceme. Ale pokud se nás rozhodnou zničit, jsme připraveni. Budeme jednat tak rychle, že už nebude s kým vyjednávat.” další, kdo mluví o válce (ale asi nemyslí tu hybridní). “Rusko je připraveno obnovit úroveň vztahů s Evropou, která odpovídá našim historickým kořenům a vzájemnému prospěchu. Míč je na straně evropských metropolí.” jen teda když za Evropu bude jednat Schröder, to je taková podmínečka. Jenže Evropa nechce obnovovat úroveň vztahů jako by se nic nestalo. Těm ženským, co se neustále vracejí k chlapům, co je mlátí, se taky divíte. “Svět musí pochopit, že Rusko nelze zlomit ani ekonomicky, ani na bojišti.” na to si počkáme. Zatím Rusko nějak nevyšlo z překvapení, že se nekonal žádný Blitzkrieg.
Černochová: “Rusku dáváme poslední šanci – je to takový "last call". Pokud se narušování našeho vzdušného prostoru nebo útoky na infrastrukturu NATO nezastaví, přijde tvrdá odveta. Jedinou správnou reakcí na ruské provokace je tyto letouny a drony sestřelovat.” tady se povídá aspoň o odvetě. Jenže koho výkřiky bývalé ministryně CZ zajímají? Ta už nemá na povel ani těch našich pět chlapců v aktivní službě. “Rusko proti nám vede hybridní válku už dlouho a kybernetické útoky na naše instituce jsou její nedílnou součástí. Musíme si uvědomit, že bojištěm už dávno není jen fyzický prostor, ale i servery našich úřadů, nemocnic nebo energetických sítí. Na tyto útoky musíme reagovat s vědomím, že jsou součástí širší agresivní strategie Kremlu oslabit naši jednotu a bezpečnost.” tady souhlasím. Je tu někdo, kdo si myslí, že to není pravda?
Pardon za sloh, ani to nejsou všichni, některé z těch českých ani neznám, nevím, kdo to je… Chtěla jsem si jen ujasnit, co kdo veřejně vykřikuje, páč to moc nesleduji. Tak jen kdyby se to taky někomu hodilo. I budu ráda, pokud nahodíte nějaké další parafráze (citáty to úplně nejsou, něco se v překladu nemusí povést, známe to).