Anonymní:To je ten magor co tvrdil že by kradlo dětské postýlky a pračky?
Jo to je on.😀😀 Teda jestli tyhle lidi někdo poslouchá a bere vážně, tak se mi zase chce napsat něco..😀
Anonymní:To je ten magor co tvrdil že by kradlo dětské postýlky a pračky?
Jo to je on.😀😀 Teda jestli tyhle lidi někdo poslouchá a bere vážně, tak se mi zase chce napsat něco..😀
Libtardi.
Je to jejich právo 😊.
M. Šichtařová
T. Lukavec a Dr. VAJÍČKO
z FB
Robert Vansittart (1. baron Vansittart): Vysoce postavený britský diplomat, který působil na ministerstvu zahraničí před a během druhé světové války (1929–1941). V březnu 1945) napsal: "Germáni jsou tak barbarští, že pro každého, kdo s nimi nemá osobní zkušenost, je to téměř nepochopitelné, a jsou to rození zákeřníci.
" To však nebyla jeho vlastní slova, citoval římského historika z prvního století Patercula. Uvedl také podobné výroky dalších antických historiků, filozofů a spisovatelů - Tacita, Seneky, Klaudiána, Nazaria, Ammiana, Marcellina, Ennodia, Quintiliana a Flavia Josefa. 10. března 1943, v Dolní sněmovně, při debatě o otázkách poválečného Německa, řekl:
Nepřeji si Německo zničit. Toužím pouze... zničit Německo zcela a navždy jako vojenskou mocnost. A dále toužím... navždy ukončit veškeré domnělé nároky Němců, jejich intriky a snahu získat ekonomickou hegemonii v Evropě... Podvoluji se těmto nicotným výhradám a přivítám přežití Německa, avšak pouze pod jednou podmínkou, a to tou, že to bude zcela jiné Německo.
Proč je to zase tučným písmem? Blbě se to čte…
Proč ne? Rusové tyhle věci kradou na Ukrajině tak není žádný důvod se domnívat, že jinde by to nedělali.
Ovšem mnou zmíněný článek byl o něčem jiném, asi nikdo si nemyslí, že by si sem šli jen pro pračky.
A pro co, prachy už jsou na Ukrajině
Pračky nekradlo Rusko, ale vojáci. Ti budou rabovat tak nějak průběžně asi pořád, dokud bude v Rusku nižší životní úroveň.
Rusko tak spíš hádám jde po území a lidech, prostě rozšiřování moci, sféry vlivu. Prachy jako takové ho až tak nezajímají, ti, kdo o tom rozhodují, mají prachů dost.
Nějak vám při konzumaci propagandy ušlo kam směřuje vaše životní úroveň a kde je dnes zaostalé Rusko zmítané válečnou krizí
Moje životní úroveň se pořád zlepšuje, děkuji za optání. Můj dluh za bydlení se stále absolutně i relativně snižuje a moje úspory a hodnota mého majetku (v absolutních číslech) raketově vzrůstá. Je to fantastické, doporučuji.
No a dynamicky se rozvíjející Rusko svým obyvatelům vypíná internet… ale zato má novou skvělou balistickou střelu schopnou doletět na jedno natankování až na Měsíc, opravdu třesu tlapičkou, jak jim ta životní úroveň stoupá, vlastně stoupá doslova mimo atmosféru. Všechny palce hore.
Nevím, jak vy, anonyme, ale já bych tam fakt bydlet nechtěla. Kdyby mi dal někdo na výběr budoucnost v životněúrovňově zaostávajících Čechách nebo zářně pokrokovém Rusku, tak mám celkem jasnou volbu.
A pokud vy se budoucnosti v naší krásné zemi bojíte a naopak vývoj HDP na obyvatele v Rusku ve vás vyvolává hlasité nadšení, tak se vsadím, že Ruská federace vám vízum vystaví. Tak nerada bych vás zdržovala, že.
Buggyra:Pračky nekradlo Rusko, ale vojáci. Ti budou rabovat tak nějak průběžně asi pořád, dokud bude v Rusku nižší životní úroveň.
Rusko tak spíš hádám jde po území a lidech, prostě rozšiřování moci, sféry vlivu. Prachy jako takové ho až tak nezajímají, ti, kdo o tom rozhodují, mají prachů dost.
Propaganda využije pár “pitomců” s pračkami a udělá z toho pravidlo.😀 Rusko krade pračky a proto si v případě invaze do Evropy nezapomeňte vyprat.😀😀 Pamatujete na ty dřevěné makety zbraní v zákopech? Jak to Ukrajinci mistrně využili? 😀 Přitom každý běžný voják ví proč tam byly a že s nimi fakt Rusové neútočí v reálném nasazení.🙂
O dřevěných zbraních v zákopech jsem asi nic neslyšela (něco mi to ale říká…). Ale o odvezeném vybavení domácností po návratu Ukrajinců do znovudobytých území jsem něco postřehla. No nicméně ať je to jakkoli, takové “drobnosti” jsou dílem jednotlivců a nikoli účelem války, to je asi jasné každému.
To vám není líto poledni pauzy na takovýhle výplod ? Kdybyste šla radši na oběd !
Že vám není líto času na takový bezobsažný komentář, který míří akorát k tomu, abyste snížila hodnotu mého příspěvku 🙃
A jinak ne - není, já si to chtěla zjistit pro sebe, abych věděla, o čem teda ten anonym hovoří. A třeba to takto pomůže i někomu jinému 🙂
Buggyra:O dřevěných zbraních v zákopech jsem asi nic neslyšela (něco mi to ale říká…). Ale o odvezeném vybavení domácností po návratu Ukrajinců do znovudobytých území jsem něco postřehla. No nicméně ať je to jakkoli, takové “drobnosti” jsou dílem jednotlivců a nikoli účelem války, to je asi jasné každému.
Opravdu si myslíte, že RF by nebyla schopná rozmlátit UA, tak jako USA Irán ? Že by nedokázali rozmlátit Kyjev, jako kdysi spojenci Drážďany? (Aha, to by si rozbili ty pračky)
Tak samosebou, mrtví krajané by se jim těžko osvobozovali od jha nespravedlivé vlády.
1) Jen mi teda povězte, proč to ta RF neudělá, když může? Jak si to vysvětlujete? Vidíte, že jsem naprosto nevědomá, tož mi to můžete nyní názorně vysvětlit.
2) A nebo můžete říct, že je marné mi to vysvětlovat, protože to je ztráta času, protože jsem indoktrinovaná a propagandou již dávno zabetonovaná ve svých přesvědčeních.
Abych vám ušetřila drahocenný čas, můžete zvolit pouze za 2) a dál se tím nezabývat 🙂