Dajo, ani to tady nečtěte, nestojí to za pozornost. Nejdřív tady kdosi napíše, že nemáme věřit všemu ve sdělovacích prostředcích a teď jsou tady uváděny seznam zprávy jako relevantní zdroj. 🙈 Prostě jak se to komu zrovna hodí. 🤪
Tak, jsme dost bohatí na to, abychom si Ruskou ropu koupili oklikou s přirážkou odjinud, tak jak jinak než “bohatá” byste to nazvala? 😀 Kdybychom byli chudí, už dávno jezdí na fosil jen záchranka přeci.
Je s podivem, že tu nekdo vůbec ještě na vaše příspěvky reaguje - zázrak asi.
Vždyť už jsme tu dle vasich prognóz všichni několikrát mrtví….zabil nás covid, pak ruští okupanti, odnášejici si pračky, taky Američani, Čína, Fialova vláda, inflace, vesmírné ceny PHM, hantavirus, evropská chudoba , zaostalost a nevyznamnost pro zbytek světa….jste taková Baba Vanga z Temu🥳
Hele jako dneska jsem byla tankovat plnou a ač vládní cena je 44 Kč, cena byla 40, takže plná nádrž mě vyšla tak o 3 stovky víc než loni, takže schudnutí se zatím nekoná.
N (neregistrovaný)18.05.2026, 20:17:35xxx.xxx.189.103
assil:
Hele jako dneska jsem byla tankovat plnou a ač vládní cena je 44 Kč, cena byla 40, takže plná nádrž mě vyšla tak o 3 stovky víc než loni, takže schudnutí se zatím nekoná.
Já zatím v přepočtu za asi 16 Kč. Armádní výhoda.😀