Buggyra:Dík, tak já počkám, až řeknete 😉
Až řeknu už, tak stačí se zahrabat 60 m pod zem. 😀
Dík, tak já počkám, až řeknete 😉
Buggyra:Dík, tak já počkám, až řeknete 😉
Až řeknu už, tak stačí se zahrabat 60 m pod zem. 😀
Třeba se někomu bude hodit, zvlášť z Prahy, jsou tam docela zajímavosti o pražském metru, který jsem ani nevěděla.
https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti-ostravsko-ockovani-vzacny-vyskyt.A260522_104144_domaci_aoc
Co na to antivaxeři? Ža mlčí?
Vždyť to máte o stránku zpět, očkovaní mají šedou auru. 😄
Penelope:https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti-ostravsko-ockovani-vzacny-vyskyt.A260522_104144_domaci_aoc
Nechtěla bych mít auru rodiče tohoto neočkovaného dítěte, to si radši nechám svoji šedou, šedou mám hodně ráda, je to elegantní barva.
Penelope:https://www.idnes.cz/zpravy/domaci/zaskrt-umrti-ostravsko-ockovani-vzacny-vyskyt.A260522_104144_domaci_aoc
A co si při své yntelygency představujete pod pojmem ativaxer
Antivaxeři jsou ti, co odmítli experimentální vakcínu?
Antivaxer je termín nic neříkající a označují se jím lidé kteří ve skutečnosti jen odmítli očkování zpackanou vakcínou proti covidu. Kdo odmítá veškeré očkování není antivaxer ale “debil”.🙂
z FB
Závěrem bych chtěl podotknout, že primárně nyní nejde o staré osvědčené vakcíny, jak se snaží podsouvat nepřátelé zdravého selského rozumu a vakcinační fanatici, ale jde o neprověřené experimentální mRNA vakcíny, které způsobily celosvětově prokazatelně mnoho zdravotních škod a o některých dalších se možná dozvíme v blízké budoucnosti. Náhlá úmrtí mladých lidí, myokarditidy, trombózy, turborakoviny, poruchy imunity, kožní, neurologické i rheumatologické nemoci, snížení porodnosti očkovaných žen ve fertilním věku… To jsou otázky, na které je potřeba hledat odpovědi, a ne je ignorovat a jejich nositele dehonestovat!
Zn. zdravý selský rozum
Tak mně je to teda úplně jedno, ať se každej očkuje nebo neočkuje, je to jeho věc, případné následky si pak musí nést sám. Jen ty info z FB jsou fakt blbost. Dcera i snacha očkované jsou a otěhotněly úplně normálně. Já jim totiž do života nekecám a i s očkovanými se normálně bavím. Šedá aura mě fakt rozesmála. 😂 A o selským rozumu si taky myslím svoje, po zkušenostech. 😉
Tak to určitě víte že covidová terapie měla několik šarží s různými účinky a při různém skladování a aplikaci i různou účinnost.
Jistě. A že je to očkování na 💩, je taky fakt. Ale šedá aura je fakt děsná pitomost.
Prof. Jar. Turánek
Nechtěla jsem sem dávat vše, na co sem narazila, abych vás neděsila. "Některé" zde, mi brutálně připomínáte svými názory a chytrými, železnými zásadami moji dceru . Ta tedy nechala má vnoučata opíchat . Se vším, co jsem kde četla, jsem ji seznámila předem, aby popřemýšlela. Ona mi moudře vysvětlila, že TBC, obrna, neštovice aj. “očkovačka” bude a byla … stalo se a vy si o to taky říkáte, třeba si to poslechnete i když už to máte v sobě.
Odborníkům nedali prostor, ale jejich názory se daly najít.
Pro ty co nevidí je i modrá obloha pitomost
rapotačka:Prof. Jar. Turánek
Nechtěla jsem sem dávat vše, na co sem narazila, abych vás neděsila. "Některé" zde, mi brutálně připomínáte svými názory a chytrými, železnými zásadami moji dceru . Ta tedy nechala má vnoučata opíchat . Se vším, co jsem kde četla, jsem ji seznámila předem, aby popřemýšlela. Ona mi moudře vysvětlila, že TBC, obrna, neštovice aj. “očkovačka” bude a byla … stalo se a vy si o to taky říkáte, třeba si to poslechnete i když už to máte v sobě.
Odborníkům nedali prostor, ale jejich názory se daly najít.
Já teda nevím jak jiným zde, ale očkování proti dětské obrně, neštovicím a TBC mně připadá celkem zásadní. Takže vaši dceru plně chápu.
Promiňte, ve 14, 07 hod v první větě je odpověď….
“”""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""""
V 17. 54 hod jsem to blbě napsala, základní očkování děti samozřejmě měly a mají. Do toho se jí nepletu. Řešila jsem ten experiment, ke kterýmu někdo dá svý děti …
Ona mi moudře vysvětlila, že TBC, obrna, neštovice aj.
Tohle byly její argumenty. Ted už je všechno fuk ….