V 17. 54 hod jsem to blbě napsala, základní očkování děti samozřejmě měly a mají. Do toho se jí nepletu. Řešila jsem ten experiment, ke kterýmu někdo dá svý děti …
Jo takhle, tak to jsem špatně pochopila, nebylo mně to z toho nějak jasný.
Stručně pro ty, co nemají FB: Stát se pod rouškou testu z matematiky a češtiny ptá dětí, co dělá jejich matka, zda mají otce a jestli je napadá, zda by raději nežily. Školy nevěděly o tom, co v testu bude a bez vyplnění těchto údajů nešel test dokončit.
A to se dělá jak pane naštěstí ne můj prezidente? Jak se tvrdě a rozhodně odpovídá největší zemi světa ještě k tomu jaderné velmoci, aby jsme sami nebyli zničeni? 😀 Kdyby nám to chtěl názorně ukázat sám v přední linii, tak potom teprve je to u mě frajer.🙂 Od jistých dob nemám rád válečné “tlučhuby” s nebezpečnými výkřiky do prázdna.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 24.05.2026, 17:53:44
Tak to je skutečně skandál a asi bych žádala veškerá data z těch dotazníků neobnovitelně smazat. To je něco neuvěřitelného. Tohle je zrovna věc, kterou by mohla řešit nějaká komise EU a dohlédnout velmi pečlivě na výmaz. Spolu s nějakým zástupcem škol a rodičovstva. Naprosto neuvěřitelné.
Odpověď na příspěvek uživatele Buggyra z 25.05.2026, 07:19:08
Neuvěřitelné to je, ale opět od vás. Žijete na Marsu, tak samozřejmě nnemůžete vědět že tohle právě řešila komise progresivistů EU a přes liberální dobytek jako je Plaga, školený v Aspenu to tlačí do škol po celé EU. Jistě vám došlo že nejde o jakési nedopatření.
Odpověď na příspěvek uživatele rapotačka z 25.05.2026, 10:05:11
Nějak těm fašounům stále uniká fakt, že Benešovy dektrety vznikky na základě dohod vítězných mocností a tyto dohody jsou dekrety nadřízeny. Štěkání Němců tak nemá žádnou relevanci ani právní oporu. Ostatně pokud Němci mluví o vyrovnání, právě na základě rozhodnutí vítězných mocností mělo Německo reparovat jím okupované státy. Dodnes se tak nestalo.
Tak to je skutečně skandál a asi bych žádala veškerá data z těch dotazníků neobnovitelně smazat. To je něco neuvěřitelného. Tohle je zrovna věc, kterou by mohla řešit nějaká komise EU a dohlédnout velmi pečlivě na výmaz. Spolu s nějakým zástupcem škol a rodičovstva. Naprosto neuvěřitelné.
Řešit to prý rodiče nějakým způsobem budou, ale jak, to už netuším, dítě, kterého by se to týkalo, už nemám. Dozvěděla jsem se to ve skupině Vdov a vdovců na FB, tím spíš mně to přijde fakt vrcholně neetické dotazovat takto děti, které přišly v nedávné době o jednoho rodiče.