Komunistická propaganda? Bych neřekl, že Anonymní by zrovna šířil typ této propagandy.😀 Možná spíš někteří tu “probruselskou” spapali i s navijákem.😀 Tohle si přečíst Jan Hus, tak se upálí sám a Žižka by si vypíchl druhé oko.😀
Politika...
Klikněte a uvidíte
Ona neví co mluví, mysl není její, je pohodlné nechat se ovládat
26.05.2026, 22:13:14 xxx.xxx.213.48
Nemyslíte, že je zbytečné ztrácet čas s anonymy? Věnujte se raději svým psům. To je mnohem smysluplnější. Si myslím.
Kéž bych mohl za svým pejskem.😓
Sarah01:Všichni sudetští Němci a jejich potomci nejsou členy Sudetského krajanského sdružení, fakt ne. A nebylo založeno nacisty, ale vystěhovanými krajany až v 50. letech. A ne, není to moje vidění světa, v Německu jsem byla nejen pracovně několikrát a nejen v Mnichově, takže to vím. Než začnete něco tak hloupého tvrdit, tak byste si to měl pořádně ověřit. Mezi náma, tvrdej nácek, který k nám do firmy kdysi jezdil, vůbec nebyl sudeťák.
A ještě doplním, že stanovy SKS byly před 10 lety změněny a už nic takového jako znovuzískání původní domoviny, navrácení zkonfiskovaného majetku ani žádné odškodnění neobsahují.
Nebudu s vámi polemizovat o každém slově, ale o tom kdo zakládal DsL je dost dokumentů, které zkoumali opravdoví historici a nikdo ( kromě vás) výsledky jejich práce nezpochybňuje. Zapomeňte na chvíli na to, že nic nerozklikáváte a najděte si jména Michal Téra, J. Čvančara a jejich pojednání o založení DsL. A jen ještě otázka : v 50.letech nemohli zakládat DsL nacisti? Proč? Tenhle váš argument jsem nepochopila.
kometa:Nemyslíte, že je zbytečné ztrácet čas s anonymy? Věnujte se raději svým psům. To je mnohem smysluplnější. Si myslím.
Není zbytečné ztrácet čas s anonymy pro toho, kdo nemá informace a anonym mu je nabízí. Dnes, když máme svobodný přístup k informacím, je zbytečné žít v bludu a ještě to prezentovat.
Sarah01:Ano, jmenuje se to Pouť smíření. A ano, znám pojem Kounicovy koleje, každoročně se tam koná vzpomínkový akt k uctění obětí. Jakou vinu na tom mají potomci odsunutých sudetských Němců, jejich děti a vnoučata? Nějakou dědičnou?
Víte, že se tam koná uctění památky obětí. A co víte o těch obětech? Co víte o popravách, které tam probíhaly. O tom, že se vedou diskuze o skutečném počtu popravených. Že nejmladší popravený tam byl desetiletý kluk?
Sarah01:Ano, jmenuje se to Pouť smíření. A ano, znám pojem Kounicovy koleje, každoročně se tam koná vzpomínkový akt k uctění obětí. Jakou vinu na tom mají potomci odsunutých sudetských Němců, jejich děti a vnoučata? Nějakou dědičnou?
Protože žiju celý život v pohraničí měla jsem a mám přátelé mezi neodsunutými Němci, dnes jejich potomky. Měli jsme známé i přátele v NDR. Nemám nic proti Němcům jako národu, ale nechci aby sem lezl DsL, tančil na hrobech obětí svých předků a říkal tomu smíření.