Eva Filipi
Politika...
Proč tam není diskuze?
Zpívám zpěv míru 🍀
https://youtu.be/473GP_KO-MI?is=5vcVoZv3eCpgKt1R
Tak co? Ještě si někdo myslí,že NATO je obranná aliance? Nebo že snad válka již brzy nevypukne? 😐
z FB
Lindsay Hooper řečnila na WEF o tom, že takové ty obyčejné věci jako
voda, vzduch a půda se musí stát součástí aktiv a musí být účtovány a daněny.
Ledaskdo z toho dovozoval, že se bude platit za dýchání .
LH , která nepůsobí příliš bystře vedla rozhovor s nějakým podobným chytrákem.
Mluvili oba úplně vážně a brali se ještě vážněji a přitom mleli úplné hlouposti.
Do čela byli vyzdvižení ti nejhloupější a nejvšehoschopnější, aby normalizovali nenormality.
Ono nám těch “obyčejných věcí” ovšem tak nějak ubývá a pokud je nějakým způsobem neoceníme, aby si lidi uvědomili, že to není samozřejmost, přijdeme o ně, a to už nikdo z lidí nevrátí. Oceány, půdu a zásoby sladké vody máme jen jedny. Pokud budeme chtít, aby se lidi chytli za nos a přestali tyto zdroje neomezeně drancovat, aniž by dopřáli přírodě čas se nadechnout a zdroje obnovit, musíme to nějak zdanit nebo jinak znevýhodnit (přes ty prachy je to nejsnazší, říká se tomu “ocenění ekosystémových služeb”). Když to neuděláme, budou lidi jednou zase dost překvapení. My to nezažijeme, ale lidstvo v budoucnu bude mlátit hlavou do zdi, jaktože to právě teď někdo nezarazil. Takže správné lidské přemýšlení je “po nás potopa, nás to nezajímá, proč bychom se měli uskromňovat, ať se uskromňují ti a ti…”, ale na tohle lidstvo dojede a mně to vůbec vadit nebude, já jsem ráda, že nám ty přírodní zdroje nedaní, neomezuje se zábor zemědělské nebo jaké další půdy, ochrana přírody se omezuje sem tam na zákaz těžby, a to protože si ráda žiji ve svém luxusu a nepotřebuji se zrovna uskromňovat, takže čím méně hlasů pro “ekoteroristy”, tím pro mě lépe 🙂 Mně na budoucích generacích nesejde, já tam nikoho neposílám. To ať si řeší ty budoucí generace.
Žaluji vás
PARALELNĚ
rapotačka:PARALELNĚ
Normální česká vlastnost.😀 Rudější než rudí a modřejší než modří.😀 Pak jim Putin zaklepe na dveře a rozvinou mu červený koberec a upálí vše co jen připomíná minulou garnituru.🙂
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-evropa-nejhorsi-je-ta-nejistota-pasazer-v-slzach-popisuje-tisnivou-atmosferu-primo-z-lodi-s-nakazenymi-hantavirem-40576839#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=4&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Jestli se ten hantavirus, který se zjevně přenáší mezi lidmi, rozšíří mimo loď, rázem budem mít větší starosti než cenu nafty. 30% úmrtnost…
Budem vzpomínat na zlatý, mírný covid.
Buggyra:Ono nám těch “obyčejných věcí” ovšem tak nějak ubývá a pokud je nějakým způsobem neoceníme, aby si lidi uvědomili, že to není samozřejmost, přijdeme o ně, a to už nikdo z lidí nevrátí. Oceány, půdu a zásoby sladké vody máme jen jedny. Pokud budeme chtít, aby se lidi chytli za nos a přestali tyto zdroje neomezeně drancovat, aniž by dopřáli přírodě čas se nadechnout a zdroje obnovit, musíme to nějak zdanit nebo jinak znevýhodnit (přes ty prachy je to nejsnazší, říká se tomu “ocenění ekosystémových služeb”). Když to neuděláme, budou lidi jednou zase dost překvapení. My to nezažijeme, ale lidstvo v budoucnu bude mlátit hlavou do zdi, jaktože to právě teď někdo nezarazil. Takže správné lidské přemýšlení je “po nás potopa, nás to nezajímá, proč bychom se měli uskromňovat, ať se uskromňují ti a ti…”, ale na tohle lidstvo dojede a mně to vůbec vadit nebude, já jsem ráda, že nám ty přírodní zdroje nedaní, neomezuje se zábor zemědělské nebo jaké další půdy, ochrana přírody se omezuje sem tam na zákaz těžby, a to protože si ráda žiji ve svém luxusu a nepotřebuji se zrovna uskromňovat, takže čím méně hlasů pro “ekoteroristy”, tím pro mě lépe 🙂 Mně na budoucích generacích nesejde, já tam nikoho neposílám. To ať si řeší ty budoucí generace.
Máte pravdu, celá ekologie je jen prostředek k vyššímu zdanění. K čemu se snažit, když si pak pár mocných vzpomene válčit? Ten bordel co všude hoří dalece vyváží celou dobu našeho marného zeleného snažení.
Vyšší zdanění by bylo tak jako tak, nebyla by eko, našla by se jiná obrzlička, jak ovládat masy. To je v poho, lid musí být držen zkrátka a obyčejný člověk musí být ubíjen, aby se moc nerozhlížel.
https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-z-vyletni-lodi-zamorene-nebezpecnym-virem-zmizelo-23-lidi-nikdo-nevi-kde-jsou-40577047#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Čím dál větší sranda.
Už je to tady https://www.ceskatelevize.cz/porady/16866898966-pan-nikdo-proti-putinovi/ 🙂
Buggyra:Vyšší zdanění by bylo tak jako tak, nebyla by eko, našla by se jiná obrzlička, jak ovládat masy. To je v poho, lid musí být držen zkrátka a obyčejný člověk musí být ubíjen, aby se moc nerozhlížel.
Ale hůř by se jim to vysvětlovalo.🙂
Vysvětlovalo by se to úplně stejně, třeba klesající soběstačností v jídle nebo ve výrobě léčiv nebo drahými nákupy fosilních paliv nebo opatřeními proti migraci…
drvodelkafialova:https://www.novinky.cz/clanek/zahranicni-z-vyletni-lodi-zamorene-nebezpecnym-virem-zmizelo-23-lidi-nikdo-nevi-kde-jsou-40577047#dop_ab_variant=0&dop_source_zone_name=novinky.sznhp.box&source=hp&seq_no=1&utm_campaign=&utm_medium=z-boxiku&utm_source=www.seznam.cz
Čím dál větší sranda.
Buggyra:Vysvětlovalo by se to úplně stejně, třeba klesající soběstačností v jídle nebo ve výrobě léčiv nebo drahými nákupy fosilních paliv nebo opatřeními proti migraci…
Vidíte Buggyro a mě osočovali když jsem jim řekl, že jsou všichni idioti a vy jste se k tomu vlastně přiznala.😂 To jsme idioti,co? 👍 My jsme alespoň idioti co si toho jsou vědomi,ale horší je to s těmi co si to nejsou schopni ani uvědomit.😀