drvodelkafialova:Nic nám neudělali a jsou mi v zásadě ukradení. Což ale platí i o Americe a většině světa.😜
No, tak to nějak chápu i já.😀
Nic nám neudělali a jsou mi v zásadě ukradení. Což ale platí i o Americe a většině světa.😜
drvodelkafialova:Nic nám neudělali a jsou mi v zásadě ukradení. Což ale platí i o Americe a většině světa.😜
No, tak to nějak chápu i já.😀
?
rapotačka:?
Koho chleba jíš toho píseň zpívej.🙂 Nic víc za tím nehledejte. Většina lidí takhle funguje a proto vždy zpozorním, když někdo moc hájí určitý systém či politický směr nebo jen projekt prospěšný pro veřejnost či určitou “ubohou” skupinu.🙂 Tam to vždy smrdí..
Cesta k bezpečnosti?
https://www.lidovky.cz/nazory/ukrajina-valka-clenstvi-eu-nemecko-merz-babis-fico-orban-magyar.A260428_155346_ln_nazory_lgs
Konec války se blíží a špičky EU říkají totéž, co u nás už několik let opakují lidé označovaní za proruské trolly.
A Německo bylo tehdy jediný možný dodavatel.
Až na to, že jim zbraně dodávali i Švédové (neoficiálně aby nenarušili neutralitu) a díky meziválečným cestováním Mannerheima a politickým vyjednáváním během 20. a 30. let mělo díky němu celkově dobré vztahy ve světě. Takže ne jen Německo a pomalu jediný Mannerheim byl jediný proti podpoře od Německa a nebýt jeho tak ve Finsku během 2 sv. v. není jediný Žid. Jako Winston i on držel Židy dál od Němců ačkoliv i Mannerheim jim zabral nějaký zlomek jejich majetku (pro vojenské účely).
Když už takové věci víte jako, že Německo byl “tehdy jediný možný dodavatel”, jaký stavy států během 2 sv. v. byly atd… tak nechápu proč žádáte o odkaz jak Finsko napadlo SSSR během 2. sv. v. když to všechno krásně víte… To taky o něčem svědčí. “Já žádnou kolaboraci neomlouvám” - a hlavně se do toho moc nezamotejte.
😂🤣😂
HENRY Ford 🤣
Tvl já se tak lekla, že mi málem zaskočilo…
Buggyra:HENRY Ford 🤣
Tvl já se tak lekla, že mi málem zaskočilo…
Já taky. Jsem si říkala, co to ten Indiana Jones provedl. 😄
NATO má hot spotřebu
Hlavně jsem si říkala, dyk přece dědek není tak starý…
Ale při Hitlera už byl na světě ne? Mám pocit, že je ročník nějak mezi 40-45, ale nepamatuju přesně. 😀
No, jo. Patří mi to 😂.
Harrison Ford hrdině proti náckům bojoval a Henry mu do toho házel vidle.
Video z EP - to je fakt síla a takových tam je …
N:Tak hodinu dějepisu máme za sebou a k čemu nám to je v blízké budoucnosti? K ničemu. Vůbec ničemu. Karty a síly jsou rozdány zcela jiným způsobem, války se nevyhlašují a všichni z minulosti nesou vždy nějakou část viny na utrpení někoho jiného. Čili v této diskuzi se fakt nedozví nikdo nic relevantního o budoucnosti. A ta je nejdůležitější. Já ale ze svého pohledu vás vůbec nějak nechápu. Stěžujete si na dnešní Ruso skrze rok 1968 a přitom vlastně tehdy k vám přijela většina Ukrajiny, kterou dnes zase mnozí vzíváte jak já nevím co? 😀 To je stejné jako si vyčítat protektorát dnešnímu Německu.😀 Přitom dnes vám Rusko ublížilo nějak? Hlavně nezačínejte zase s Ukrajinou a vpádem Ruska. Víte o tom úplný prd a o důvodech teprve nic.😀 Jen papouškujete co vám nakukali a na to nejsem už fakt zvědavý a ani tomu nevěřím.🙂 Čili bych jen chtěl vědět co tedy to Rusko udělalo vám? Prosím vás žádné dědečky a babičky, jasný? Protože jiné dědečky a bybičky zase Němci.😀 Teď, nyní v posledních letech..
To že vrah vraždí sousedy a ne právě vás nic nemění na tom že je to stále vrah, a kdo se nepoučí z historie tak si ji bude muset bohužel zopakovat tak to chodí už věky 🐑ML.
lesakm:To že vrah vraždí sousedy a ne právě vás nic nemění na tom že je to stále vrah, a kdo se nepoučí z historie tak si ji bude muset bohužel zopakovat tak to chodí už věky 🐑ML.
Víte kolik sousedů se vraždilo v historii? A proč? Vždycky tam byl vnější vliv.. A Ukrajina s Ruskem? Celou dobu tam žili v relativním poklidu a najednou se stalo co? A co Zelensky například? Vždyť ten před zvolením sliboval uklidnění situace na východě. No, ten to teda uklidnil. A všichni všeobecně jen lžou. Co se investovalo do oranžové revoluce ze západu? Nejdřív prý pár miliónů dolarů a teď se dozvíme že skoro půl druhé miliardy? Co ještě nám zatajili? Podporu nácků za hranicemi Ruska? Co měli za úkol? Vyprovokovat RF k útoku nebo si Rusko mělo nechat vlézt NATO až do Kremlu? Vždyť si to přeci všichni musíte pamatovat, že Putin dlouho varoval před následky. Pamatujete Angelu Merkelovou? S Putinem celkem dobré vztahy a pak ta “sledovačka” snad všech amerických agentur? To jako proč myslíte? Co je zajímalo tolik nutně?
Je to smutné co teď řeknu, ale jsem rád a moc rád, že USA se nikterak nebude zúčastňovat případného vyostření konfliktu na Ukrajině a ani ve východním bloku NATO. Bohu díky za Trumpa a jeho přístup.😐 Nejsem si totiž vůbec jist za co bojovat a kdo je vlastně v právu. Ten konflikt moc smrdí vnějšími vlivy a vůbec nic z toho není o Ukrajině a svobodě či demokracii. Tyhle žvásty možná fungují na slabomyslné a osoby s nízkým IQ. Já tenhle “podpis” moc dobře znám a byl již aplikován na mnoha jiných místech a oblastech.😐 Vždy to končilo vražděním bez sebemenší naděje na zlepšení. Už toho nechci být součástí. Tak dobrou.
https://www.idnes.cz/zpravy/zahranicni/oligarcha-chodorkovskij-putin-dekrety-tajne-rezim.A260429_190801_zahranicni_rtn
z FB
“Co nevynaložíme dnes, se nám zítra může vymstít” ( agent, nyní v žoldu zbrojařů)
Ptám se: Pro zdravotnictví to neplatí?!