Rekevantní neznamená nárokované pochopitelně. My existujeme v současných hranicích od 1.1. 93. Před tím žádná ČR neexistovala. Nikdy. Jen pro upřesnění.
Proto píšu plus minus, tedy před odtržením SK a neoznačuju náš stát jako ČR. Chtěli se osamostatnit, tak se osamostatnili a nebylo to na základě válečnýho konfliktu. A ještě dodám, protože zase budete rejpat, že Podkarpatskou Rus nám Rusák sebral, ale jazykově stejně patří k Ukrajině.
Já to chápu tak, že současné hranice států byly snad stvrzeny nějakými dohodami. Samozřejmě jsou tady velmoci, které žádné dohody buď neuznávají nebo je prostě porušují. Ale kdyby si každý stát nárokoval území, které někdy vlastnil někdy v minulosti, tak bychom z válek nikdy nevyšli. Za Karla IV. k Českému království patřila třeba Horní Falc, obě Lužice, Braniborsko, Slezsko a válčíme kvůli tomu snad?
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 28.04.2026, 09:59:04
Chtěli se osamostatnit…kdo? Otázka zní, kdo dal komu mandát k rozbití Československa? Bylo o tom referendum? Opravdu se jednalo o vůli obou národů? Otevřete oči než budete součástí národa bez vlasti. Národa k nahrazení. Bez výstřelu.
Chtěli se osamostatnit…kdo? Otázka zní, kdo dal komu mandát k rozbití Československa? Bylo o tom referendum? Opravdu se jednalo o vůli obou národů? Otevřete oči než budete součástí národa bez vlasti. Národa k nahrazení. Bez výstřelu.
No, tady by to bylo na dlouhou debatu, protože žádný československý národ neexistoval, to byla umělá konstrukce. Nebudu někoho doma držet, když tam být nechce. Vy asi budete členem LVČR.
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 28.04.2026, 10:49:09
Naopak, debata už bude velmi krátká. S mystifikátory co podsouvají něco co jsem neřekl je debata zbytečná a oponentura za každou cenu nemá smysl. Větší smysl dává to vaše LVČR, musel jsem zagooglit, člověk nemůže znát všechno
Rusko, stejně jako USA, trpí syndromem velikášství. Můj názor.
Pradědu rusové zabili v 1 světové, tátu ukradli v 1945 jako mimino i s kočárkem když ráno po přenocování u dědy odjížděli, naštěstí je děda po 0,5km chytil když ho odváželi, v 68 byl táta pro změnu v Praze u rozhlasu kde se střílelo a máti byla tou dobou se mnou těhotná, v 87 na silvestra nám ruský okupant mířil nataženým kvérem do zad když jsme šli kolem ruskýho paneláku, takže asi tak. 🐑ML.