Aktuálně: 2 954 inzerátů222 857 diskuzních příspěvků18 439 uživatelů

Hudební vlákno

Coudas
Coudas 22.01.2025, 13:33:21 xxx.xxx.120.105

Mě by zajímalo, co poslouchají mladý dneska. Jakože co jsou dnes za zpěváci, kapely? Nový? Ja tím, že neposlouchám rádio až tolik, tak znám … co si teď vzpomenu… Miraj, Slza, Mandrage (ja vím, ti už nejsou), Farna… A prostě nevím. Když rádio posloucháme, tak mi přijde, že hrajou spíš písničky starý. 

Sarah01
Sarah01 22.01.2025, 15:34:12 xxx.xxx.162.253
Coudas:

Mě by zajímalo, co poslouchají mladý dneska. Jakože co jsou dnes za zpěváci, kapely? Nový? Ja tím, že neposlouchám rádio až tolik, tak znám … co si teď vzpomenu… Miraj, Slza, Mandrage (ja vím, ti už nejsou), Farna… A prostě nevím. Když rádio posloucháme, tak mi přijde, že hrajou spíš písničky starý. 

MTV nebo české Óčko, u dcery to jede skoro pořád, rádio nevím, asi Evropu2 nebo Frekvenci1. 🙂

Anonymní (neregistrovaný) 22.01.2025, 16:27:20 xxx.xxx.226.32
Bobca:

Taky ty starší mám ráda..Hvězdičku,Mám přátel pár..Přátelství na n-tou..atd..Nevidomá dívka…Pavla Nováky taky..Malinká,,Já budu chodit po špičkách..Pihovatá dívka..atd..toho znám osobně,má na Karlově-kousek odsud chatu..

s mladým Pavlem má písničku “Přání”🌺❤️

Nevidomá je Kryl. A ještě snad Hana Ulr. 

Pak byla ještě Pihovatá (Pavel N.)  a Toulavá.

Tap (neregistrovaný) 22.01.2025, 18:27:24 xxx.xxx.134.34

Na to, že je to francouz, tak má dobrou angličtinu.
To není obvyklé.

Coudas
Coudas 22.01.2025, 19:11:09 xxx.xxx.120.105
Sarah01:

MTV nebo české Óčko, u dcery to jede skoro pořád, rádio nevím, asi Evropu2 nebo Frekvenci1. 🙂

Pravda, MTV a Očko jsme sledovali taky už dávno. Asi si to pustím, abych zjistila, co tam je dnes po 20 letech 😁

Evropu 2 jsem hodně poslouchala kolem roku 2003 🤭 teď si ji pustím, když jedu na Moravu, ať mi někdo povídá v autě, ale.písnicky bych řekla, že hrajou spíše zahraniční. Blaník se zaměřuje více na české.

Na Marka Ztraceného jsem zapomněla 🙂

No a “za nás”, Kelly Familly, ale já je nežrala celkově, ale jen tuhle jednu písničku 🙂 No a An Angel že tam bylo to řvací sólo Angela, tak je to taky prali do kytary 🫣

https://m.youtube.com/watch?v=pTOd39107EY&pp=ygUaZmVsbCBpbiBsb3ZlIHdpdGggYW4gYWxpZW4%3D

Sarah01
Sarah01 22.01.2025, 19:36:39 xxx.xxx.162.253
Coudas:

Pravda, MTV a Očko jsme sledovali taky už dávno. Asi si to pustím, abych zjistila, co tam je dnes po 20 letech 😁

Evropu 2 jsem hodně poslouchala kolem roku 2003 🤭 teď si ji pustím, když jedu na Moravu, ať mi někdo povídá v autě, ale.písnicky bych řekla, že hrajou spíše zahraniční. Blaník se zaměřuje více na české.

Na Marka Ztraceného jsem zapomněla 🙂

No a “za nás”, Kelly Familly, ale já je nežrala celkově, ale jen tuhle jednu písničku 🙂 No a An Angel že tam bylo to řvací sólo Angela, tak je to taky prali do kytary 🫣

https://m.youtube.com/watch?v=pTOd39107EY&pp=ygUaZmVsbCBpbiBsb3ZlIHdpdGggYW4gYWxpZW4%3D

Jj, určitě hrají víc zahraniční, já teda Evropu nemůžu ani cítit, natož poslouchat a přitom to dnes hraje skoro všude….u doktorů v čekárnách, u fyzioterapeuta nebo maséra, v obchodech. Já v autě poslouchám Beat, protože Čas Rock mi tam nějak nefunguje, ten poslouchám doma a v práci. Ale když jedu třeba do Polska, tak tam už hraje jenom ta Evropa2, tak beru zavděk i jí, polské rádio se mně poslouchat nechce. České možná na Radiožurnálu mě napadá. 🤔

acher
acher 22.01.2025, 21:17:37 xxx.xxx.222.196
»
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 22.01.2025, 20:37:59

Dívala jsem se jen tady je taková chudší scéna. Mám Petra Nováka všechna LP  a i řadu SP

Orionka (neregistrovaný) 22.01.2025, 22:46:35 xxx.xxx.226.32
acher:

Dívala jsem se jen tady je taková chudší scéna. Mám Petra Nováka všechna LP  a i řadu SP

Klaunova zpověď z odkazu je úžasná. Takoví kluci to byli a tak skvělí. Škoda, že P.N. neunesl těžkost života a zničil se.

Bobca
Bobca 23.01.2025, 08:40:47 xxx.xxx.20.192

Tyjo!! Toulavá !🤗..I Kelly Familly-to jsem nikdy neviděla!.Má úplně stejný “kapodastr”co mám já🤭..I to ostatní!..člověk si tu připomene staré písničky🥰Dík🙏Co poslouchají mladí?tady,co se kluci schází v garáži,poslouchají vesměs “Calina”-nevím,jestli to mám dobře..A samé “repy”..poslouchala jsem ty texty,nevím už od koho,ty byly tak depresivní,některé neskutečně sprosté..říkám-uci,mě pusťe něco anglického,ať tomu nerozumím..Jinak se mi ta hudba líbí..Nerozlišuju styl-musí mě to něčím oslovit,,Byla jsem s “žínkou” na festivalu v Novém(Starém?)Hrozenkově,tam zpíval raper Lipo ..Ta skupinka děvčat,co tam vystupovala(byl to folklórní festival),se seběhla před něj,a zpívala všechno s ním-ruce nahoru,pak vběhly za něj na to pódium a tančily.(ne folklór,ale sestavy.bylo jich asi 15-už nevím)A nebylo to domluvené!..Bylo to něco krásného👌😇..A ty jeho texty!!Měly co říct..To jsem slyšela poprvé,že někdo může takhle oslovit mladé lidi..V autě chtěli kluci ,když jsem je vezla myslím Evropu 2.

A ta nevidomá dívka?..jojo,já se spletla,byl to Kryl..🙂

Ten Francouz-písnička pěkná,já ale neocením angličtinu,bo neumím anglicky.

Bobca
Bobca 23.01.2025, 09:31:34 xxx.xxx.20.192
»
Odpověď na příspěvek uživatele Coudas z 22.01.2025, 19:11:09

no ale to jsi neposla “anděla”..ale tahle je taky pěkná..

Bobca
Bobca 23.01.2025, 10:13:27 xxx.xxx.20.192
acher:

Za mých mladých let letělo na zábavách třeba 

https://www.youtube.com/watch?v=Z6qnRS36EgE&list=RDEMKSacR3HuVFRS609iMOSyAw&start_radio=1

musím napsat..zrovna jsem teda "na zábavě"Acher dík…Běží to všechno,co je vedle ..Je tam i “moje” Rod Steward(t) s už nevím jak se jmenuje ta zpěvačka..tu jsem si pouštívala často..šiju u toho.a daří se mi..

k tomu "chudšímu"klipu Nováka..mělo to ale svým způsobem-na tehdejší dobu-taky své kouzlo,že?

Bobca
Bobca 23.01.2025, 10:19:28 xxx.xxx.20.192

jsem ji vytáhla…..no není to boží??jak zpívá to publikum?🤗

Coudas
Coudas 23.01.2025, 11:13:25 xxx.xxx.120.105
Bobca:

no ale to jsi neposla “anděla”..ale tahle je taky pěkná..

Ne ne, tahle se mi od nich líbí úplně nejvíce, Anděla snad známe všichni 🤭

Jo Lipo, to jsem zaslechla jen jméno, ale asi jsem nikdy nic neslyšela. Rytmus 🫣 to prej je dílo, ty texty.

Bobca
Bobca 23.01.2025, 11:28:29 xxx.xxx.20.192

a ještě jednu z toho “koncertu,co si tu dělám..To jsme hrávali za mlada u ohně kdysi..Vím,že to bylo něco-”Bejby,když ruku ti podám"…a dál nevím🤗

Bobca
Bobca 23.01.2025, 12:10:57 xxx.xxx.20.192

a stejně to sem dám-začlo mi to tu hrát…mám to puštěné nonstop od těch Smokáčů🤭…pro ty,co se jim to líbí…a nemusí to hledat🤗

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.