Mě by zajímalo, co poslouchají mladý dneska. Jakože co jsou dnes za zpěváci, kapely? Nový? Ja tím, že neposlouchám rádio až tolik, tak znám … co si teď vzpomenu… Miraj, Slza, Mandrage (ja vím, ti už nejsou), Farna… A prostě nevím. Když rádio posloucháme, tak mi přijde, že hrajou spíš písničky starý.
Mě by zajímalo, co poslouchají mladý dneska. Jakože co jsou dnes za zpěváci, kapely? Nový? Ja tím, že neposlouchám rádio až tolik, tak znám … co si teď vzpomenu… Miraj, Slza, Mandrage (ja vím, ti už nejsou), Farna… A prostě nevím. Když rádio posloucháme, tak mi přijde, že hrajou spíš písničky starý.
MTV nebo české Óčko, u dcery to jede skoro pořád, rádio nevím, asi Evropu2 nebo Frekvenci1. 🙂
Taky ty starší mám ráda..Hvězdičku,Mám přátel pár..Přátelství na n-tou..atd..Nevidomá dívka…Pavla Nováky taky..Malinká,,Já budu chodit po špičkách..Pihovatá dívka..atd..toho znám osobně,má na Karlově-kousek odsud chatu..
MTV nebo české Óčko, u dcery to jede skoro pořád, rádio nevím, asi Evropu2 nebo Frekvenci1. 🙂
Pravda, MTV a Očko jsme sledovali taky už dávno. Asi si to pustím, abych zjistila, co tam je dnes po 20 letech 😁
Evropu 2 jsem hodně poslouchala kolem roku 2003 🤭 teď si ji pustím, když jedu na Moravu, ať mi někdo povídá v autě, ale.písnicky bych řekla, že hrajou spíše zahraniční. Blaník se zaměřuje více na české.
Na Marka Ztraceného jsem zapomněla 🙂
No a “za nás”, Kelly Familly, ale já je nežrala celkově, ale jen tuhle jednu písničku 🙂 No a An Angel že tam bylo to řvací sólo Angela, tak je to taky prali do kytary 🫣
Pravda, MTV a Očko jsme sledovali taky už dávno. Asi si to pustím, abych zjistila, co tam je dnes po 20 letech 😁
Evropu 2 jsem hodně poslouchala kolem roku 2003 🤭 teď si ji pustím, když jedu na Moravu, ať mi někdo povídá v autě, ale.písnicky bych řekla, že hrajou spíše zahraniční. Blaník se zaměřuje více na české.
Na Marka Ztraceného jsem zapomněla 🙂
No a “za nás”, Kelly Familly, ale já je nežrala celkově, ale jen tuhle jednu písničku 🙂 No a An Angel že tam bylo to řvací sólo Angela, tak je to taky prali do kytary 🫣
Jj, určitě hrají víc zahraniční, já teda Evropu nemůžu ani cítit, natož poslouchat a přitom to dnes hraje skoro všude….u doktorů v čekárnách, u fyzioterapeuta nebo maséra, v obchodech. Já v autě poslouchám Beat, protože Čas Rock mi tam nějak nefunguje, ten poslouchám doma a v práci. Ale když jedu třeba do Polska, tak tam už hraje jenom ta Evropa2, tak beru zavděk i jí, polské rádio se mně poslouchat nechce. České možná na Radiožurnálu mě napadá. 🤔
Tyjo!! Toulavá !🤗..I Kelly Familly-to jsem nikdy neviděla!.Má úplně stejný “kapodastr”co mám já🤭..I to ostatní!..člověk si tu připomene staré písničky🥰Dík🙏Co poslouchají mladí?tady,co se kluci schází v garáži,poslouchají vesměs “Calina”-nevím,jestli to mám dobře..A samé “repy”..poslouchala jsem ty texty,nevím už od koho,ty byly tak depresivní,některé neskutečně sprosté..říkám-uci,mě pusťe něco anglického,ať tomu nerozumím..Jinak se mi ta hudba líbí..Nerozlišuju styl-musí mě to něčím oslovit,,Byla jsem s “žínkou” na festivalu v Novém(Starém?)Hrozenkově,tam zpíval raper Lipo ..Ta skupinka děvčat,co tam vystupovala(byl to folklórní festival),se seběhla před něj,a zpívala všechno s ním-ruce nahoru,pak vběhly za něj na to pódium a tančily.(ne folklór,ale sestavy.bylo jich asi 15-už nevím)A nebylo to domluvené!..Bylo to něco krásného👌😇..A ty jeho texty!!Měly co říct..To jsem slyšela poprvé,že někdo může takhle oslovit mladé lidi..V autě chtěli kluci ,když jsem je vezla myslím Evropu 2.
A ta nevidomá dívka?..jojo,já se spletla,byl to Kryl..🙂
Ten Francouz-písnička pěkná,já ale neocením angličtinu,bo neumím anglicky.
musím napsat..zrovna jsem teda "na zábavě"Acher dík…Běží to všechno,co je vedle ..Je tam i “moje” Rod Steward(t) s už nevím jak se jmenuje ta zpěvačka..tu jsem si pouštívala často..šiju u toho.a daří se mi..
k tomu "chudšímu"klipu Nováka..mělo to ale svým způsobem-na tehdejší dobu-taky své kouzlo,že?