Pokud chcete pohladit po duši…dnes ráno jsem objevila výběr hřejivé akustické hudby "Skandinávie," pečlivě sestavené kolekce písní současných severských folkových hudebníků, kteří čerpají inspiraci z bohatých tradic, mystických pověstí a ohromujících krajin Dánska, Švédska, Norska, Islandu, Finska a Faerských ostrovů. Třeba někomu zlepší den 🙂 https://youtu.be/dth1dQuOOCo?si=pJYj2cvw0qNW8XCr
Jo a neskutečně mám ráda když muž má a hlavně pasuje mu to dlouhé vlasy, prostě to je to mládí. Syn nikdy nenosil i když jsem ho nabádala, oni už ne. Manžel ten byl blonďák po ramena a já černovlasá po ramena, hmmm my byly dvojka🤣.
Náš nejmladší nosil, nechal si je narůst 2016, vydržel 4 roky, před maturitou jsem mu je ostříhala, fotka je před stříháním.
Od Ozzyho mám nejradši tuto, nechala jsem ji zahrát i manželovi na pohřbu. A další dvě, Schody do nebe od Zepelínů a Soldier of Fortune od Párplů. Pokaždý, když je teď slyším, vrátím se o několik let zpátky.
Od Ozzyho mám nejradši tuto, nechala jsem ji zahrát i manželovi na pohřbu. A další dvě, Schody do nebe od Zepelínů a Soldier of Fortune od Párplů. Pokaždý, když je teď slyším, vrátím se o několik let zpátky.
tedá Sarah…nechala jsem si to na ráno,že u toho budu něco dělat,ale sedím tu přilepená a čučím na klipy..Ten první si musím pustit znovu,mám ráda "Duchovnyho"-nevím,jak se píše(z Akta X)..Ale nepochopila jsem ho tak narychlo….Krásné písničky🙏.dík…
Vlasy..já měla na učňáku taky po zadel..Já "bažantka" a “mazačky”sestry Mildovy měly kratší..záviděly mi, a jednou,že mi “jen zkrátí roztřepené konečky” mi je učmikly v půli zad do roviny!..to jsem obrečela…no co už😟Teď má dlouhé vnučka..taky po zadel..
Pokud chcete pohladit po duši…dnes ráno jsem objevila výběr hřejivé akustické hudby "Skandinávie," pečlivě sestavené kolekce písní současných severských folkových hudebníků, kteří čerpají inspiraci z bohatých tradic, mystických pověstí a ohromujících krajin Dánska, Švédska, Norska, Islandu, Finska a Faerských ostrovů. Třeba někomu zlepší den 🙂 https://youtu.be/dth1dQuOOCo?si=pJYj2cvw0qNW8XCr
tohle si nechávám běžet..je to zvláštní hudba,ale chci si ji poslechnout..taková pohodová…ano,klid v duši..💛☀️
Já před pár lety si na doporučení někoho našla na Yotube relaxační hudbu-bez zpěvu..Dá se tam najít i jen zvuky bouřky,deště..šumění moře..klavír a kytara,nebo jen kytara,zpěv ptáků do toho…Můžu doporučit..Pomáhalo mi to před spaním..Když jsem měla starou televizi,jsem si nastavila 20 minut a vypla se..ale tady to mám jakkési jiné..tak jak mě to bere,tak vypínám…😔