jóóó.. na tu jsem zapoměla😇...Tak na tu mám já nostalgii..🤗tu mám spojenou s Helenou Maršálkovou…Pacifik mám zmáknutý celý..dám sem taky moje oblíbené..ty jsme i hráli s chlapama.Tuhle jen já…Děkuji..udělala jste mi radost..🙏
Poslední…na tu nesmím zapomenout…Na tom minulém jsou písničky Pacifiku…Připoměla bych “princové”…"hospoda Na závrati"..půlnoc na řasách"…a spousta dalších…
Já vám tohle rozjímání naruším trochu asi pitomým příspěvkem, ale řeší se tu hudba, tak to dám sem. Mám vedle dvoje mládežníky😉vedle a vedle sousedi mají cca 30let, malé děti. Naši přímí se pořád ještě zabydlujou, dvůr a zahrada se teprve buduje. Jak se ukázalo hezky, soused maká venku, dělá terasu a k tomu puštěné techno co vím, že poslouchá a právě i ten vedle, tak si to tam hoši ohulí. Já jsem nemusela vařit dneska, tak jsem makala 2h venku, hned za barákem a toho duc, duc jsem po těch dvou hodinách měla fakt už plné zuby(já vím, měla jsem si jít dát špunty a hotovo) Jenže je neděle, podniky stojí, auta skoro nejezdí, mohla jsem poslouchat ptáčky, místo toho mi do hlavy duněla tato šílenost😠 Dokonalé vymývání mozku👎už jsem si připadla jak v Quantanamu🙄A to mě přivedlo na myšlenku. Jejich mimíno(no už není, má půl roku čerstvě) nejraděj prý leží venku v kočárku(spinká, nebo pozoruje, říká jeho maminka) popravdě jsem nešla kouknout, jestli tam je, ale uvažovala jsem, že jestli jo😲a celou dobu poslouchá tohle bouchání🤔 já jsem hluchá, byla jsem od toho relativně dost daleko, ale to nebohé dítě, to mělo prostě kousek, musel mu dunět celý človíček. Nic mi do toho není, vím, ale měla jsem tiky, jít jim říct, ať se nad tím alespoň zamyslí…
Odpověď na příspěvek uživatele lesnizinka z 09.03.2025, 16:07:50
Já takové to techno taky nemusím a ani když si pustím hudbu, že nějak nahlas fakt u mne nehrozí. No, ale když budu mít tři v žíle tak to pak musí být rachot🤣 a to zase nehrozí páč jsem zarytý abstinent .
P.s. skrz hluku jsme utekly s paneláku a nedej bože , abych si pustila hudbu na hlas, jedině v autě když si chci nějakou českou zazpívat😉.
Ono těmhle miminům hluk většinou nevadí, a i kdyby, těmhle týpkům, co si pouštěj na zahradě radio na plný koule, je to většinou jedno.
přesně tak..je jim to jedno..Já nějak neizolovala děcka od normálního provozu domácnosti,(jako je televize,nebo prostě zvuky domácnosti)ale vedle sousedka-ani klika nesměla vrznout,když dítě spalo…To techno na plné kule kousek od děcka bych asi nesnesla…A to já stávala u beden,až se mi třásl žaludek🤭..a to ještě skoro až doma…Mám ráda i dnes hodně nahlas-no né jako,abych bavila celý Uničov,ale né techno..Když uklízím a hrají pěkně-proč né…V autě né,bo poslouchám okolí-hlavně ve městě..Abych slyšela sanitku a tak..Nesnáším děcka na koloběžce,nebo kole se sluchátkama na uších…i pěšky když jdou bezmyšlenkovitě,s mobilem v ruce a ani se nerozhlédnou,a šup na přechod…a ty se potentočkuj😲