Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 13.03.2025, 12:34:17
S Black Sabbath by se to mohlo eventuálně prohodit a pokud si dobře vzpomínám tak s písničkou “Iron man” kde je podobný nádech, ale Sabbathi jsou o malinko tvrdší. Manowar rozhodně ne - to je “tvrdá pochodovka”. Z jejich hudby je cítit ta “mužnost” která tady chybí. 😃
Odpověď na příspěvek uživatele orionka-2 z 13.03.2025, 13:03:15
B2 - Iron Maiden, ale zase si to nemůžu přiřadit k nějaké písničce. 😃 Možná Fear of the dark? Mám pocit, že poté pasáži hudba utichne a začne zpívat Bruce Dickinson.
B2 - Iron Maiden, ale zase si to nemůžu přiřadit k nějaké písničce. 😃 Možná Fear of the dark? Mám pocit, že poté pasáži hudba utichne a začne zpívat Bruce Dickinson.
Dík, tahle hudba šla kolem mě jen natolik, že maximálně líbí, nelíbí. Ale kdo to hraje……A teď se to po mně chce. 😀
Je to Fear of The Dark, od těch Sabathů je to Iron Man.
Odpověď na příspěvek uživatele Orionka z 13.03.2025, 15:27:05
😃 No a já neměl jinou možnost. Z období kdy jsem chodil do školky tak táta to pouštěl pořád. V tom období nejvíc Nightwish a postupně se to nabalovalo. Pak když jsem začal s ním jezdit na koncerty (často do Rock Cafe ve Zlíně) tak táta si postahoval hudbu do mp3 a pak 4h cesta z ČB do Zlína probíhala ve stylu AZ kvízu. “Co je tohle za kapelu” - “a písnička?” - “kdo to zpívá?” - “původní zpěvák / zpěvačka nebo až ten druhý/á” atd… 😃 Po čase jsem to začal nesnášet a paradoxně dělám to samé přítelkyni. Pustí playlist kde je mix a jakmile je něco z rocku / metalu tak já hned “víš co je to za kapelu?”. 😂 Už jsem jí za dva roky naučil rozpoznat Iron Maiden. 😂 Sama už dává i Judas Priest, ale to musí zrovna hrát Breaking the law jinak ne. 😃
Odpověď na příspěvek uživatele Sarah01 z 13.03.2025, 16:48:03
Teď jsem si to pustil a ano. Je to Iron man. Já si pro písničku zafixoval ten začátek který zní úplně jinak než co bylo v tom úryvku tak jsem znejistil a napadlo mě ještě War pig takže jsem se radši pozdržel tipu písničky.
Tap (neregistrovaný)13.03.2025, 18:45:10xxx:xxx.61db:fc9c
Kdyby někoho zajímalo, jak pokračuje Srdce: SPOILER Ona Ho nakonec přefikla! Její primář není v Evropě, bílý pláštík má pré. Udělala to tak, že se naoko odstěhovala z Jeho kanceláře. Do suterénu. Tam je klid. Pak “pracovala” přes noc a zabouchly se jí dveře… Bouchala, volala, ale v suterénu Ji nikdo neslyšel. Až On. Nechtěla, aby přivolal pomoc, nechtěla, aby dveře rozsekal. Seděli každý z jedné strany dveří a povídali si - o minulosti. Nakonec On sehnal šroubovák a dostal se k Ní. Po skoro dvou desítkách hodin. Nechtělo se jí čurat ani to druhé, neměla žízeň ani neumdlévala hlady, nepotřebovala se převléknout, upravit - chtěla jedno jediné. Potvora!
Bobco, Roxette tu nebyli. Chtěli jsme je dát, byla jste rychlejší. To je dobře, sami Roxette píseň It must have been love označují jako své dveře do Hollywoodu (film Pretty Woman). Název písně je takový překladatelský oříšek a Češi v něm často chybují. Správně je pouze - Určitě to byla láska.