Sarah01:1. Jimmy Hendrix - Woodoo Child
2. Dire Straits - Money For Nothing
Dík moc, u kamarádů budu za ⭐😀
a co tak tyhle?
Ještě mladí Genesis..měla jsem 19 Cd od nich+samostatného Petera Gabriela-5 CD.
tohle byl svého času velký hit..Měla jsem na něj taky nějaká slova…"barevné střípky,a z nich se skládá svět,tak nebuď smutná,objedem ho hned"..To ještě nebyl u klipu překlad…🤭
Sarah01:1. Jimmy Hendrix - Woodoo Child
2. Dire Straits - Money For Nothing
Dík moc, u kamarádů budu za ⭐😀
a ještě jednu moji srdeční❤️
Srdce, srdeční… Toto téma je velmi osobní, souhlasíte?
Jako neregistrovaní vám nemůžeme dávat lajky,
ale jako by se stalo.
Pokud jste romantické duše, možná máte rádi antické mýty.
Sirény vábným zpěvem lákaly lodě blíž k útesům svého ostrova,
aby zde lodě ztroskotaly. Mstily se tak za únos své matky bohem podsvětí.
Cher si na jednu ze Sirén také zahrála, ale její song má charitativní podtext.
Z jejího vábení máme solidní zimomriavky…
Ano Cher jedna ta 👍nej . Mám ji ráda i jako herečku.
Cher má zvláštní,charismatický hlas…🎶tady ta je taky moc hezká..tady má v určitých pasážích hlas upravený,ale v refrénu je svá…👍
Dájo,to máš na taneček u nádobí🤭🤗
Cher podstoupila několik hodně plastických operací, takže někomu se může zdát hezká. Mně osobně se obličeje bez mimiky moc nelíbí. Aspoň jí obličej chirurgové nepokazili tak, jako jiným, že jo.
tady ta je taky moc hezká
Sarah,já psala o písničce,že je hezká😇…Scher je plastická,to máte pravdu🤭mimiku nemá žádnou..a co se týče hraní,myslím jsem ji viděla jen jednou někde v čarodějkách,hm?
Bobco, děkujeme. Když jsme poprvé slyšeli Believe,
mysleli jsme si, že to zpívá mladý kluk.
Ten hlas je opravdu výjimečný a signifikantní.
Z filmů se nám Cher asi nejvíce líbila v Čaj s Mussolinim.
Menší roli měla také v Mamma Mia: Here we go again.
Což nás přivádí k myšlence, že po vláknu hudebním a knižním
tu chybí i to filmové, a tak ho spěcháme otevříti. 🙂
Bobca:tady ta je taky moc hezká
Sarah,já psala o písničce,že je hezká😇…Scher je plastická,to máte pravdu🤭mimiku nemá žádnou..a co se týče hraní,myslím jsem ji viděla jen jednou někde v čarodějkách,hm?
Ano, písnička je líbivá. Taky jsem s ní viděla jen ty čarodějky, nic víc.
Jste fakt dobří, všechny odpovědi jsou správné!👏🙋
Orionka:Jste fakt dobří, všechny odpovědi jsou správné!👏🙋
Ověřovala jste to? 😉
Taky se nemůžu na ty upravené obličeje dívat….naposledy to bylo myslím v Inkognitu - Dáša a ještě jedna celebrita, už nevím která…nebo to bylo Máme rádi Česko, ale to je celkem jedno, kde to bylo😀, nemůžou pořádně mluvit, neartikulují, neusmějí se normálně…nejhorší asi co jsem viděla byla Petra J….😏
Mám na vás takovou otázku, trošku mi to vrtá v hlavě - proč píšete v množném čísle? Neberte to nějak zle, jen mě to opravdu zajímá…🙂
eva:Mám na vás takovou otázku, trošku mi to vrtá v hlavě - proč píšete v množném čísle? Neberte to nějak zle, jen mě to opravdu zajímá…🙂
Paní nebo pán (?) píše za 3 lidi, někde to psal/a, asi na drůbeži.
Děkuji za odpověď 🙂
eva:Děkuji za odpověď 🙂
Není vůbec zač. Mně je i tak záhadou, že všichni 3 mají úplně stejné názory. Asi se v kanceláři tak dobře sešli. Mně se to teda ještě nikdy nestalo. Ne že by byly v našem kanclu konflikty, ale jsme pracoviště tak různorodých lidí, jak věkově, tak zájmově, že by to nebylo možné.
Já jsem si nejdříve myslela, jestli to není nějaká výstřelka, co se týká genderové identity například…ono v dnešní době si musíme zvykat na ledasco..😏
My jsme například na pracovišti, když se sejdeme, čtyři lidi z rodiny a naše názory jsou tedy dost různé..🤔