Tap:My neumíme počítat, je to 31 let. Sloní paměť. 🙂
Ale víte co je divné? Že by všichni tři neuměli počítat, to se mi nezdá…🤔
Paní nebo pán (?) píše za 3 lidi, někde to psal/a, asi na drůbeži.
já na drůbež a nikam moc nechodím,jen jsem si všimla jednou,a to jsem si myslela,že je to překlep..ale teď,jak o tom píšete,mě to taky zajímá..A myslím si,že je to chlap..Tape,hm?😊
Tap:My neumíme počítat, je to 31 let. Sloní paměť. 🙂
Ale víte co je divné? Že by všichni tři neuměli počítat, to se mi nezdá…🤔
Jsou věci, které budou navždy záhadou.
Například - co bylo dřív - vejce nebo slepice?
Na dobrou noc všem dobrým lidem posíláme
koukatelné video - kam se hrabe nebožtík Álojz.
Dnes při cvičení jsem se pěkně vlnila do taktu😉 díky Evi a Tap👍.
Jo a jedná otázka ( pokud to zase a jako obvykle nepomotám). Myslíte, že TAP je muž? Pokud ano nějak mi k němu nesedí, že sleduje vehementně seriál Srdce😉 i když se tak prezentuje, jako představa, že muž sedí u televize a je připoutaný k takové slátanině😉hmmmm.
Daja:Jo a jedná otázka ( pokud to zase a jako obvykle nepomotám). Myslíte, že TAP je muž? Pokud ano nějak mi k němu nesedí, že sleduje vehementně seriál Srdce😉 i když se tak prezentuje, jako představa, že muž sedí u televize a je připoutaný k takové slátanině😉hmmmm.
Tak kdysi jsem od někoho slyšela, že jeho polovička - manžel pravidelně sleduje nekonečný seriál Ordinaci v Růžové zahradě. Který teda mně připadá strašný, zahlidla jsem kdysi dávno nechtěně první díly. Takže myslím, že možný to je.
připoutaný k takové slátanině
Synovec se svou přítelkyní sledoval Bachelor…
vím,že někteří chlapi sledují Ulici,i Ordinaci..Pamatuje si někdo Esmeraldu?to byla myslím snad první lelenovela po převratu…to snad sledovaly celé rodiny…matky dávaly -nebo chtěly a nepovolili jim to?už nevím..dětem jména jako Chosé Armando, Esmeralda..Stejně jako Vladimír,když letěl náš první kosmonaut do vesmíru..To vím,že jich ten rok bylo víc..
Takže necháme Tapovi jeho “onikání”..budem to brát jako záhadu,hlavně když nám budou posílat pěkné písničky…🙏🤗
a já myslím,že byla dřív slepice..vznikla nějakým přírodním křížením prapradávných ptačích druhů…Ale nebudem to tu plevelit,to je jen tak-můj názor.😎
A před ní byli dinosauři.😜Třeba takový T. rex je jenom větší slepice.
Sarah01:Tak kdysi jsem od někoho slyšela, že jeho polovička - manžel pravidelně sleduje nekonečný seriál Ordinaci v Růžové zahradě. Který teda mně připadá strašný, zahlidla jsem kdysi dávno nechtěně první díly. Takže myslím, že možný to je.
No já Ulici sledovala zezačátku pravidelně-jak všechny baby v práci a pak to rozebíraly.Pár let..asi do 2015..pak už né-nedá se stihnout všechno,Jaruš to sleduje pořád,tak na wellnesu to zkouknu s ní..Nebrblám...Vlastně je to už takové natahované….Ale bývalo to poučné..Co den,to nějaký -ale skutečný problém ze života,když se na to podíváte z tohoto úhlu..dokonce Amálka prý má taky toho chobota co já..Takže se tam řeší takové věci ,co zažívají běžní lidé..I prý ti lidé si berou inspiraci..že ty postavy jim pomohly se třeba vyléčit z alkoholu atd…
Ale to patří do filmového vlákna🤭
kometa:A před ní byli dinosauři.😜Třeba takový T. rex je jenom větší slepice.
teda Reni..🤭No vidíš…přišlas na to👍..tak jak to bylo?ha?
Jasně👍ani mě to nevadí, hlavně jeho popisy jsou super které mě moc baví a jeho vkládaní písniček.
tak něco na poslech….🎵
tuhle jsem si kdysi pouštěla pořád dokola…😀
a do třetice🎶….taky moje oblíbená💛…ale vlastně-která není,🤭
Dajo…dobrá na cvičení..👌
tady se mi líbí ty kytary..
Dnes je neděle.
Dnes se hodí něco slavnostnějšího než kytara.
Tak si dáme klavír.
Hodně klavíru.
Hodně pohody a klidu a krásy.
Nel cuore della notte - V srdci noci…
Bobi všechny čtyři super👍.
Je moc hezká, ale u Italů bych se přikláněla spíše k rychlejší melodii.
dlouhá,náročná skladba..ale dám ji sem..Tu jsem si dávala do sluchátek,na plné kule,protože se mi líbilo,jak u určitých pasážích to ve mě úplně rezonovalo..to byl relax🤗
Pro Tapa..nevím,jestli jsem sem psala,že ještě jsem poslouchávala tak do 55-60roků….YES,Marillion,Arenu,Aeyron,Pendragon,Wishbone Asch,Flower King,Pavlovś Dog,Strangers.on a train,The Flower Kings,Royal Hunt,Barclay James Harvest,Nightingel,Nightwish-to je jasné,to tu bylo,Vithin Temptation,oldfielda,Genesis…znáte ty kapely?Pak už ty novější-ty názvy si nepamatuju..Ale měla jsem kapelu 10 let,tak nebyl čas poslouchat..No ale né,že bych doma poslouchala country,to né..toho jsem měla dost někdy i 3x týdně…úterý v Olmiku,ve středu zkouška s chlapama a v sobotu hračka…Ale Martinovou a Pacifik,ty jsem měla v autě na cesty na zkoušky a hraní-30km…a pak impuls zkrz situaci na silnicích…