zbynek
autor webu 22.05.2025, 08:21:28xxx.xxx.40.76
Zdravím. Ve vedlejším tématu jsem se dočetl, že tato diskuze nebyla nijak vyhodnocena a uzavřena. Je to pravda, tak to trochu napravím.Nejvíce se mi zamlouvá možnost volby pro zakladatele tématu si zaškrnout, zda mohou přispívat anonymové nebo pouze přihlášeni. Zároveň by to bylo i zkouška toho, jak by takové diskuze vypadaly. Takže se domluvím s Ravenem, aby byla tato funkce doplněna.
Já jsem sice zatrhla první možnost, ale tohleto se mi asi líbí víc, aby si zakladatel vlákna mohl vybrat, jestli budou moct přispívat i anonymové nebo ne. 👍
Co chtít po webu, kde v sekci Drůbež už 21 dní visí inzerát na půjčky a nikomu to nevadí, nikdo ho nemaže.
Je vlastně úplně jedno, zda zde budou jen registrovaní uživatelé. U profilu janaholcova83 jasně vidíme, jak to tu nefunguje. Profil byl založen jen a pouze k nabízení půjček a podvodů. Minimálně popáté profil plevelí diskuse s nabídkou peněz. Vždy je pouze smazána daná nabídka, ale nikdo neřeší fejkový profil jeho blokací.
Klidně nechte anonymy, když neumíte korigovat ani registrované.
raven_kix
autor webu 23.05.2025, 09:36:55xxx.xxx.156.19
»
Odpověď na příspěvek uživatele Tap z 23.05.2025, 08:39:23
Všichni jsme jen lidi, může se stát, že nám někdy nějaký příspěvek nebo inzerát uteče. Naštěstí se najde řada registrovaných uživatelů, kteří nás na takové inzeráty a příspěvky upozorní tím, že je nahlásí. Pak okamžitě blokujeme nebo mažeme.
Co chtít po webu, kde v sekci Drůbež už 21 dní visí inzerát na půjčky a nikomu to nevadí, nikdo ho nemaže.
Je vlastně úplně jedno, zda zde budou jen registrovaní uživatelé. U profilu janaholcova83 jasně vidíme, jak to tu nefunguje. Profil byl založen jen a pouze k nabízení půjček a podvodů. Minimálně popáté profil plevelí diskuse s nabídkou peněz. Vždy je pouze smazána daná nabídka, ale nikdo neřeší fejkový profil jeho blokací.
Klidně nechte anonymy, když neumíte korigovat ani registrované.
Proč to nenahlásíte??? Když je na nahlašování přímo nástroj (trojtečka).
Vždy nahlašuji nabídky půjčky peněz, prodeje léků a podobné nelegální věci.
Dalo by se zobrazit kdo jak hlasoval? Nejde mi to.
a zrovna vy,co se představujete několika různými zkratkami…Ne,že bych to nějak sledovala,ale když je místo jména nějaká zkratka,tak se kuknu na číslo pod…
a zrovna vy,co se představujete několika různými zkratkami…Ne,že bych to nějak sledovala,ale když je místo jména nějaká zkratka,tak se kuknu na číslo pod…
Já koukám, že hlavně anonymové mají spoustu požadavků. A pak se prý možná přihlásí nebo zaregistrují.