Vím, že se to o něm říká, ale zkušenost mám opačnou.
Taky se dá použít cokoli s lanolínem, jelení lůj, obyčejná Nivea… Ale Sudocrem napomáhá hojení. Ostatní preparáty spíš slouží jako prevence a k úlevě.
Vím, že se to o něm říká, ale zkušenost mám opačnou.
Taky se dá použít cokoli s lanolínem, jelení lůj, obyčejná Nivea… Ale Sudocrem napomáhá hojení. Ostatní preparáty spíš slouží jako prevence a k úlevě.
jéé, teď jsem si vzpomněla, že máme někde doma mastičku z včelího vosku a čistě přírodní pro lezce na ruce…chodili jsme předminulý rok intenzivně na lezeckou stěnu a fakt to pomáhalo. Jen ji budu muset najít 😀. Jestli teda bude ještě v pohodě.
Konopná mast prokrvuje a ta kůže okolo polštářků se tak stává citlivější, nevím, jestli by to bylo přínosné?…osobně bych použila třeba ten měsíček. Prostě jednodruhovou mast.
Pokud nemá alergii na včely a jiné?, tak to by bylo asi fajn zkusit.
Náš má taky popraskané suché polštářky od začátku. Občas mu je namažu mazáním na tlapky- nevím jak se jmenuje a nemůžu se mrknout…a stejně je má pak zase suché. Nevadí mu to v chůzi, v běhu a hrabe zběsile. Má alergie, asi to souvisí…
Já ho používám Vasilovi do nosní vrásky - právě proto, že vysušuje a zároveň hojí.