starvita je fitmin - stejna fabrika
Kamarádka tím krmí flaťáka a dost si je chválila, že zkusila kde co a tyhle sedly a složení slušný. A mám za to, že z těch pěti značek, co jsem koupila, vycházely cenově nejlíp.
Kamarádka tím krmí flaťáka a dost si je chválila, že zkusila kde co a tyhle sedly a složení slušný. A mám za to, že z těch pěti značek, co jsem koupila, vycházely cenově nejlíp.
Snad se tu z toho nestane retro okénko. Také jsem jako malá v minulém století chodila na jatka vyzvednout maso pro psa. 🙂
Janaa, mrkněte na Marp, najde se štěněčí řada bez luštěnin v 17 kg balení. Nemá teda 40 % masa, ale Marp jsou všeobecně chutný a kvalitní grancle.
Pruhatýho netvora s podivnýma nohama jsem odchovala na Fitmin Maxi Junior + skelety, taky tam nejsou hrachy, taky to to nesplňuje paramatry. Ale plno lidí ze sportovky tím krmí (a nikde to nepíšou).
Ph, tyjo, dík za tipa na Hájka, jsem si rovnou objednala pro Netvora na léto, ať není jak vychrtlina z nervů.
jj, yoggies se u nás taky moc neohřály. jako najít něco, co nora popelnice sežere jen proto, že už fakt musí
kupodivu to teda chtěly kočky a ty zase vůbec nechtěly joggies pro kočky.
Ph:ND uz tu zaznely, Simpsons zmizel z nabidky -zrejme po brexitu, za Essential je, ale uz chteji nesmysl ( za 10kg 1500,- ve velkoobchode).
Purizon - on vypada papirove dobre, ale 40%bilkovin je dost. Vim, ze se tim krmi dost, ale ja nemela odvahu.
Zkoušela jsem Markus mühle…horko těžko to bulina dožrala,
Simpson dobrý…myslím, že jsme brali lososové ?
Purizon dobrý ….sympatické je, že mají víc chutí a i jednodruhové a i malá balení , takře jich koupíte více…ne jen jeden pytel (dobrý nemyslím za 3, ale pes je žral a nefrfňal)
Teď kupuju v Mountfildu STAR VITA , je tam hrášek, jsou tam brambory, ale pes je má jen jako doplněk někdy i jima musí vzít zavděk k večeři…se nezblázní. mám malé dvě různé 4kilovky, nasypu jí od každého po plecháčku…přednost dává jehněčím před hovězí ryba… ale zobe je i po klasické vydatné masové večeři, prostě sušenka ke kávě…
starvita je fitmin - stejna fabrika
tak snad sednou 👍
me vet vynadal kvuli vovcakovi, ze mu moc dopravam 😀vaha je ok, ale krev ho prozradila 😀 ma mimo sezonu se zatezovkama utrum 🤣
Já nevzala zátěžovku, ale premium krocana ve slevě, jsem shánčlivá. Netvor potřebuje paradoxně hodně sacharidů, z masa mi nepřibere (z tučnýho by se posral). A než bych mu vyvářela těstoviny, rejžu, jistě mu to sedne. K tomu skelety, další maso, přes den zeleninu, jablko, další svačinky, už nevypadá jak vyzáblina. Když má grancle pod 4000 kcal, i přes různý přílohy a maso je jak lunt.
A už mlčím, neplevelím. 🙂
Ph:starvita je fitmin - stejna fabrika
asi mi je jedno kdo co…je to bez poštovného, naložím u krámu, a hlavně ty malá balení po 4 kg …+ koupím sušené uši, tam mají snad nejlevněji, kelpu na zuby…
kamarádka lovecky upotřebitelného psa flata měla na Hubertu
Plaka:Já nevzala zátěžovku, ale premium krocana ve slevě, jsem shánčlivá. Netvor potřebuje paradoxně hodně sacharidů, z masa mi nepřibere (z tučnýho by se posral). A než bych mu vyvářela těstoviny, rejžu, jistě mu to sedne. K tomu skelety, další maso, přes den zeleninu, jablko, další svačinky, už nevypadá jak vyzáblina. Když má grancle pod 4000 kcal, i přes různý přílohy a maso je jak lunt.
A už mlčím, neplevelím. 🙂
….a rohlíček by nebyl? mi říká pes každé ráno…
to pak ano…taky tak nakupuju 😂
za kolik jsou usi??
janaa:Ha,třeba od Brit Fresh jsem nikdy neslyšela a nenapadlo bymě vůbec pod tuhle značku koukat a nevypadají špatně.
Trickyvoo - ad yogies, krmí tím kamarádka tolery a jedna tlustá,druhá hubená,furt nějaký problémy s bobkem…a hlavně, bloncky to nežerou. Jsme vyhrály někde na zkouškách,chtěla jsem to zkrmit jako pamlsky a úspěch teda žádnej. A když bloncky něco nežerou,tak to už je co říct
Však ona z nich Malina taky neskáče do stropu. Nicméně je sní, maso má prostě radši, to se na mě nekouká divně nikdy, ale zase granule sní a pak chce jeden pamlsek a je celkem klid, ale z masa je celá divá, kope do mě, ať odněkud vytáhnu celou krávu a nedávkuju to po troškách. Jinak problém s bobkem Malina nemá. Jediný s čím se dodnes nesmířila, že to sbírám. Kdybych měla kilometrovou šňůru, tak zdrhne až na její konec a bude dělat, že k té trapčce s pytlíkem nepatří. Její hluboký stud za moje nemožné chování je přímo hmatatelný 🤣.
Ph:ND uz tu zaznely, Simpsons zmizel z nabidky -zrejme po brexitu, za Essential je, ale uz chteji nesmysl ( za 10kg 1500,- ve velkoobchode).
Purizon - on vypada papirove dobre, ale 40%bilkovin je dost. Vim, ze se tim krmi dost, ale ja nemela odvahu.
Simsons normálně v nabídce jsou, i když ta cena je teda vtipná.
Purizonů je více receptur, jsou i úplně bez obilovin i s relativně rozumným množstvím obilovin, takže za pozornost stojí.
No jo, ty ceny jsou dost jinde, kde ty loňské sněhy jsou, kdy jsem na kvalitních granulích uživila skoro čtyřicetikilového psa za 800 až 1000 Kč s prstem v nose.
Ph:za kolik jsou usi??
37 kus….
Ve velkoobchodu určitě levněji.ale nemám smečku. Bulina je má občas. Nijak jí to na déle nezabavi. rozžvejká to a snaží spolknout. Je pod dozorem.srovnani velikosti….konzervu máme jako doplněk k masu…
Simpsons - a jo fakt, prehledla jsem je, ze jsou porad v nabidce - ta cena je pak to same jako essencial -protoze brexit
jj. musim brat vsechno ve velkem, nebo se domlouvame vice lidi… kde jsou ty doby, kdy jsem to mohla koupit ve vecerce s nakupem 😀 takze chapu¨
JKanimals ma usi ted za fajn cenu.
A kdyz uz je ve hre Brit - tak i jejich grancle Sam"s Field jsou krmitelne ( stejna fabrika)
Ph ad uši,koukněte na animalia. Kupuju hovězí po sto kusech a pak cena vyjde na nějakých 19 korun za ucho
Simpsons,dobrý,ale mají jen jednu štěněcí variantu a hrubý protein 30, což pak v růstu pro velkýho psa je moc. Na SF kouknu
Za sebe a moje psy bych doporučila po dlouhém hledání Wolfsblut pro štěňata. Jen pozor, kde je daná šarže vyrobená. Některé vyrábějí ve VAFO Praha a těm nevěřím - špatné zkušenosti. Takže vždy před koupí píšu na prodejce, jestli jsou mnou vybrané granule vyrobené v Německu - to poznají dle natištěné informace přímo z pytle. Dřív jsem objednávala přímo z Německa, ale hrozně zdražili poštovné, tak se to už nevyplatí. Masa je tam dost, ale je tam i hrách, i když není na prvních místech. Koukněte na složení. Na RC starteru bylo jedno štěně, co jsme si pořídili. Protože je tam minimum masa, museli jsme pomalu přecházet přes granule na půli cestě mezi šrotem a masovými granulemi, než jsme přešli na ty “nabušené”, jinak měl potíže se zažíváním. Takže za sebe RC nedoporučuji, to složení je hrozné. Přikládám odkazy na Wolfsblut
https://www.zooroyal.cz/wolfsblut-wide-plain-puppy-125-kg?ecid=pla_google-css_zoor|ec|sale|n|cz|g|pla|pmax-high_cpc_both_ao_nn_18102514307_&gad_source=1&gad_campaignid=18095760921&gbraid=0AAAAAC9_UU8FakVIvHtG9bwZJqerMCBfo&gclid=EAIaIQobChMI0_XbxO31jQMVsqhoCR2B1SOBEAQYBSABEgKuQ_D_BwE
https://www.zooroyal.cz/wolfsblut-range-lamb-puppy-125-kg?ecid=pla_google-css_zoor|ec|sale|n|cz|g|pla|pmax-high_cpc_both_ao_nn_18102514307_&gad_source=1&gad_campaignid=18095760921&gbraid=0AAAAAC9_UU8FakVIvHtG9bwZJqerMCBfo&gclid=EAIaIQobChMI0_XbxO31jQMVsqhoCR2B1SOBEAQYAyABEgLNevD_BwE
Kde je megi, co ta by poradila? 😉
taky se v těch dnešních výrobcích granulí ztrácím, jsem ráda za tipy co jsou tady