Aktuálně: 2 798 inzerátů258 202 diskuzních příspěvků19 100 uživatelů

Zase ty granule

orionka-2
orionka-2 12.10.2025, 15:36:41 xxx:xxx.70d5:161e
megi-the-pes:

Koupim kamion obyčejných granul (Kde? No kdo v ČR sype do krmiv žlutý hrách?)

a každému trotlíkovi s pravděpodobným woow (sakra, co tohle je za slovo?) efektem (a to co je za spojení?) nasypu do sáčku a na sáček natisknu psí fotografii vysoce kvalitně. 

Hurá, megí se nám vrátila. 🙃

Ph (neregistrovaný) 13.10.2025, 10:31:35 xxx.xxx.93.190
»
Odpověď na příspěvek uživatele megi-the-pes z 12.10.2025, 14:56:17

Kde? No kdo v ČR sype do krmiv žlutý hrách?

treba Vafo 😇

megi-the-pes
megi-the-pes 13.10.2025, 13:42:51 xxx.xxx.6.44

To sem zapomněla říct, že Ph se soutěže neúčastní. 😀

Sou to rychle vydělané prachy, ležely na zemi, stejně jako ty z dalšího oboru, kterým se zabejvaj… fotovoltaika. 
Se podívejte na vysvětlení maso / moučka, oni o krmivech neví NIC, jenom přeprodávají. Nechápu, jak někdo může koupit jídlo pro svého psa od
někoho, kdo netuší, co prodává. Kdyby to aspoň od někoho opsali… ale
oni nic opisovat vlastně nemusí, protože dál než po reklamní slogan nikdo nečet.

Ph (neregistrovaný) 13.10.2025, 17:58:59 xxx:xxx.5039:2bc7

To sem zapomněla říct, že Ph se soutěže neúčastní.

sorry, ale fresh slozeni britu nikdy z mozku nevymazu 😂- to mi tam naskoci automaticky pri slove hrach 😂

dál než po reklamní slogan nikdo nečet.

presne… pozornost se vypina po slovech:  muzete si dat na pytel vlastni fotku 🙄🤔🤣

nevim , jak vasi psi, ale ty me teda obal na krmeni zajima jen ve chvili, kdy je sance ho rozdrbat a vykousat si z nej obsah 😂a stejne to presypavam 😂

zkoušela jsem najit, kde se ty stekaci grancle vyrabi, protoze v brne urcite ne a dostala jsem se az nekam do jiznich cech a stejnym granclim rufruf - ale dal uz ne, zase tolika me to nebavi hledat 😀

Vahine
Vahine 13.10.2025, 18:32:17 xxx:xxx.a2a:fb01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 13.10.2025, 17:58:59

No teď se mi vybavilo, že jsem tuhle vyplňovala pro jednu nejmenovanou firmu dotazník a domnívám se, že Vafo dělalo ten průzkum, že jim to zadali, jako průzkum trhu. To z toho “čouhalo”. A prý co bych na to já, jako zákazník, kdybych mohla mít pro svého alergického psa tzv. granule šité na míru atd., jestli bych dala přednost zn. Brit před jinými zn. No ne no, nic takového nekupuju a nebudu. Kupodivu mne to nechali dokončit a vyjádřit se.  Různé dotazníky pro 2 firmy vyplňuji už tři desítky let….

Ph (neregistrovaný) 13.10.2025, 19:38:10 xxx:xxx.5039:2bc7
»
Odpověď na příspěvek uživatele Vahine z 13.10.2025, 18:32:17

Vafo zrovna tyhle grancle nevyrabi,  nemaji tuhle technologii. To jsem jen zminila na vyzvu, kdo dava v CR do grancli hrach 😀

omlouvam se za mateni….

Vahine
Vahine 13.10.2025, 22:02:30 xxx:xxx.a2a:fb01
»
Odpověď na příspěvek uživatele Ph z 13.10.2025, 19:38:10

Nevím, kdo Brity dělá, nepátrám nepřepínám (citát😉). To jen, že ten dotazník byl prostě takový prvoplánový, téměř jenom o nich. Oceňuji jen to, že jsem tentokrát mohla vyplnit, co skutečně krmím a nemusela jsem si vybírat z určených možností. To se mi už bohužel stalo. V závěru dotazníku je pak možnost se vyjádřit, jak se líbil dotazník a tak to jsem tam dotčeně napsala, že takový dotazník, s určenými možnostmi k zaškrtnutí, je k ničemu. Vyplňuji dotazníky ráda a popravdě.

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.