A mlaská po krmení nebo za delší dobu mezi krmením?
Taky možnost…týjo, ani by mě to nenapadlo…
Taky možnost…týjo, ani by mě to nenapadlo…
Xerxova:a nemohl prodělat slabší mrtvičku a jazyk se mu hůř pohybuje?? Proto špatně pije i jí??
Toho bych si asi všimla, si myslím, a včera jsme byli normálně na procházce cca 3 km, běhal normálně. To by asi při mrtvičce nedal. Jen teda má zase náběh na hotspot kolem koulí, včera jsem ho na břichu i v tříslech raději preventivně oholila a všechny delší chlupy ostříhala, připadá mně, že ty dlouhý chlupy ho čím dál víc štvou. Na výstavu už stejně nepůjdeme, už jen klid a žádný stres. Asi mu ještě nechám zase vyšetřit prostatu. Všechno bylo tak nějak pořád v pohodě a letos mně přijde, že už přišlo to stáří. ☹️
A mlaská po krmení nebo za delší dobu mezi krmením?
acher:A mlaská po krmení nebo za delší dobu mezi krmením?
Hned po krmení, vlastně ještě ani nemá úplně prázdnou misku.
Vahine:Náš první bělouš měl třeba prasklu stoličku..nebylo to vidět na první dobrou. Mrkněte raději důkladně. To bolí dost. Krev jste asi měli dělanou, kdyby něco? Jinak bych taky radši broučkovi Dráčkovi vařila…
Komplet vyšetření se dělalo loni v tom listopadu, moč, krev.
Jen můj názor. Hovězí s droby je na něj už moc tučné, navíc obsahuje i kosti. Je to starší pes a myslím si, že je to na jeho trávení moc. Dala bych mu ovařené dietnější maso, kuřecí, krůtí, králík. Nejsem příznivcem hned dávat léky ani u sebe, takže bych spíše zkusila třeba kůru z jilmu plavého, lze pro začátek vyzkoušet i odvar z lněného semínka. Obojí dělá ochranný povlak v žaludku.
acher:Jen můj názor. Hovězí s droby je na něj už moc tučné, navíc obsahuje i kosti. Je to starší pes a myslím si, že je to na jeho trávení moc. Dala bych mu ovařené dietnější maso, kuřecí, krůtí, králík. Nejsem příznivcem hned dávat léky ani u sebe, takže bych spíše zkusila třeba kůru z jilmu plavého, lze pro začátek vyzkoušet i odvar z lněného semínka. Obojí dělá ochranný povlak v žaludku.
OK, děkuju, zkusím.
Taky bych nejdrive resila krmeni nez davala leky.
Vetsinou to tak proste je - starsi pes potrebuje KD upravit a marne je si rikat, ze do ted bylo vse Ok.
Jak ted mam sveho psa trvale na lecich - je to invalidni duchodce - taky jsem ho musela zacit krmit jinak. Tucne, kosti, vnitrnosti - cokoliv z toho muze delat probem. u mletin ani netusite, jestli nezmenili slozeni
Když můj pes kdysi začal blbě žrát a tak jako pořád hejbat pantem a pomlaskávat, tak měl zánět slinných žláz.
Sarah01:Zuby má v pohodě.
Prohlédnuty veterinářem za pomocí rozvěrače? Případně RTG?