Aktuálně: 2 359 inzerátů290 907 diskuzních příspěvků21 092 uživatelů

Inkontinence u psa

Ph (neregistrovaný) 06.09.2026, 10:33:44 xxx:xxx.3beb:ae2c

kolik toho ovoce davate? vidim, ze jste psala, ze zere jablka , ovoce -ale vubec me nenapadlo, ze by to melo mit vliv.  Pritom na zahu se ty jablka uvadi casto, ze delaji problem…To je videt, jak je clovek nastaveny hlavne na to, co dela sam - pri odpovedich😏 u me je ovoce maximalne jako pamlsek akceptovane a jeste ne u vsech psu .

Je super, ze omeprazol pomohl. 

Jsem si na vas nedavno vzpomnela, ale nevedela jsem, kde se o tom krmeni psalo.. K mletinam se vratim.  Nejak jsem blbe spocitala krmeni a brala jsem jako nouzovku mletinu od falka - hovezi s chrupavkou. Kdysi jsem to krmila normalne.  Ted jsem si psy skoro zabetonovala. Uplne jine slozeni to ma. Zase mi to pripomelo, proc uz mletiny s necim nee - kardiak uz to proste nedava.  Ale tentokrat teda i zelezna duchodkyne, co se zivi hlavne vyziranim odpadkoveho kose a volne lozenych potravin vseho druhu naprosto bez nasledku - tlacila broky 3 dny 😀 a to dostali hrsticku…

Přispět do diskuze
neregistrovaný
Nepřihlášený uživatel
Jméno:
Text příspěvku:
Youtube video:
Vložte odkaz na Youtube video.
Fotografie:
Vkládejte maximálně 20 fotografií ve formátu JPG, PNG nebo GIF. Maximální velikost jedné fotografie je 20 MB.