moč u psa jsem chytala do ustřižené vymyté plastové lahve. Hned ráno (kdy napoprvé čůrá déle) jsem ho nechala na vodítku v klidu začít čůrat a pak rychle vsunula lahev do proudu moči. Přelila a hotovo… šlo to dobře. U jezevčíka by to asi nešlo, ale zlaťák je poměrně vysoký pes…
Ali,já jsem používala velkou zavařovačku. Na vodítko,a jak zvedl nohu,tak podstrčit. U psa je výhoda,že značkuje,takže i když se nezadaří,nebo jen trochu,na dalším stromě máš další šance. A moči stačí relativně trošku
Tak v moči má jen mírně zvýšenou bílkovinu, jinak vše v normálu. Moč je hustá a tmavá, včera ale moc nepil, miska je denně skoro plná. Urinal budu nadále dávat, to mu neuškodí. Kdyby se to zhoršilo, nasadíme atb.
no jak? pocurava se dal nebo uz vydrzi? protoze to je to, co se resi 🙂
Počůrá se, když se nachlemta a já přijedu z práce po 8 hodinách, jinak ne. Teď ve čtvrtek to bylo v pořádku, asi protože mrzlo a neměl moc žízeň. Od pátku jsem doma a taky v pořádku. Vyšetření se udělalo vše, co se dalo, takže prostě je to tak, že jak vypije občas moc vody, tak to tolik hodin neudrží. Asi to budu řešit tak, že v poledne o přestávce budu jezdit domů.