Něco mě hodně pobavilo (je to tak trapné, že jsem se sám sobě zasmál). Je to založené na mé bezmezné úctě ke starším. Snad se Goro nenafoukne.
Před chvílí jinde slibuji (hlavně sám sobě), jak vyzkouším Gorův NN systém. Pochopil, jsem ho a zaujalo mě to.
No a teď to úsměvné (trapné - to jak to kdo uvidí).
Vymyslel jsem, že mám pořád dost tuháče v polorámcích, že letos před zimou v půli září vystrojím nové TL, aby to odpalo na jaře. A že u všech. Na to Goro, že to není chytré a abych jen u půlky, kdyby to bylo blbé a nebo aby bylo srovnání.
Chytré rady neuposlechne jen hňup a já Gora poslechl. Jenže Goro neví, jaký jsem bordelář a že jsem si na úly s už udělaným TLumičem poznačil jen křídou. Už je to smyté a tak úspora práce zjara se konat nebude, páč jsem nenapravitelný bordelář, hezčeji řečeno jsem nesystematický.
Ale úplně nejsnazší by bylo ze svojí blbosti obvinit zavilého Gora, páč dyby by sem ho neposlech a udělal to u všech, bylo by fuk co smeje pršení.
Jenže Goro je nevinný a můžu si za to sám. Kdo je schopný to o sobě přiznat a dokonce to dát druhým za odstrašující příklad?
Věřím, že jsme všichni v životě nadělali spousty kravin a že nejsem sám a tak doufám, že nebudu sám kdo to přizná a pro pobavení a poučení druhým to sem poctivě napíše.
Mimochodem. Poznámky křídou na úl z venčí dělám asi 40 a spíš víc let a vždycky to smyje déšť. A furt je dělám. U jednoho velkovčelaře jsem viděl pod deklem lístky, kam psal šifry, jemu srozumitelné. U mě se neosvědčilo, věčně jsem lístky ztrácel a nebo dával na jiné úly a nebo si nevzpomněl, co jsem nenapsal hned, že si budu pamatovat a napíšu příště. Ano, potřeboval bych sektretářku. Tý by ze mě hráblo a zdrhla by.