Pane Kozino, děkuji Vám za přehled zajímavých šestirámků na našem trhu, již jsme si o tom i pár řádek napsali v emailu (a nejen o tom), nyní tak nějak ztrácím to přesvědčení, že bylo dobré Vás žádat, aby jste se vrátil sem zpátky do jámy lvové, pokud můžete, přijměte moji omluvu. Jinak pevně věřím, že platí to, na čem jsme se domluvili, kdyby to nedopadlo podle mých představ, tak se držte!
Pane Javali, velice si vážím Vašeho přístupu nejen ke mně, ale hlavně ke včelařině jako takové, nemáte to tady na foru lehké, viz zatím poslední příspěvek pana Toma50, ale Vy jste, zdá se nezmar, který se jen tak nedá něčím odradit a že i když v mnoha směrech jdete proti proudu, víte, proč tím směrem jdete.
Pane Malino, už dlouho jsem Vás “nečetl”, přeji Vám hlavně pevné zdraví a včelařte a žijte podle Vašeho vnitřního přesvědčení, on to za Vás totiž nikdo jiný neudělá a ani pan Tom50 u Vás doma nemá kartáček na zuby v koupelně a bačkory v předsíni, takže je to jen a jen na Vás a Vy jste člověk, který má všeobecný přehled a dovedete si udělat svůj vlastní úsudek. A dík za tohle vlákno, poděkoval jsem Vám vůbec?
Pane Goro, Vy jste úžasná studnice vědomostí a zajímá Vás včelařina ve strašně širokém spektru, i proto si ve svém věku (jste starší než já, to vím) a nepřestáváte mne udivovat, s jakou trpělivostí a úžasným obranným štítem mnohdy dokážete reagovat na některé komentáře a osobní ataky. Jano, měj se krásně na tom Slovensku!
Pane Tom50, víte, doktoři mi diagnostikovali něco, čemu se říkává kur.a pech, ale já pevně věřím, že to přeperu, píšu to tady proto, aby jste se třeba, jak je mnohdy Vašim nepříliš dobrým zvykem a už jsem to zažil i na vlastní kůži, zbytečně nevozil po mém jménu, že jsem nevděčný, že rady bych chtěl, ale uznání a nebo odpovědi žádné apod. Ten šestirámek, rozdělený podle Javaliho a pak přidána Vaše moudra o jakémsi panu Novákovi, takhle dává smysl a ano, abych Vám nedlužil odpověď, s tím bych se doufám naučil včelařit a byl bych spokojen. Dopadne-li vše podle prognóz a představ, na jaře a nebo později se do toho pustím. I Vám samozřejmě přeji jen a jen pevné zdraví, žádnou osobní antipatii k Vám v žádném případě necítím, aby nedošlo ke špatnému výkladu mých slov. Píšete v jednom komentáři pár příspěvku Javalimu, jak je úžasný, že vyhledává stará zapomenutá moudra a jak je skvělý, že se diskutuje a že se navzájem potřebujeme a v předchozím příspěvku ho seřvete, proč vyhledává a přemýšlí nad dřeváky, když jsou tady dávno levné boty. Ano, Vy ty lidi tady potřebujete pane Tome, v cyklistice se jim říká “nosiči vody”, to jsou další cyklisté v týmu, kteří v pelotonu třeba na Tour de France táhnou toho špičkového jezdce, jedničku týmu, dávají mu svoji vodu, energetické doplňky, které by třeba sami v ten moment potřebovali a představte si, že jsou takoví, že by kvůli němu byli dokonce ochotni a připraveni i spadnout z kola a způsobit hromadnou havárii, kdyby bylo ohroženo jeho etapové vítězství a on jim za to neděkuje, on na ně mnohdy ještě řve... Zajímavé viďte? Já vím, Vy sportu nerozumíte, teda, alespoň to říkáte, ale tak nějak jako ti nosiči vody mi tady občas vůči Vám připadají ti ostatní diskutující, dají Vám napít, energii a Vy je za to seřvete, že se činí málo a nebo ne podle Vašich výsostných představ. Chvíli už jsem přemýšlel, že Vám svůj email pošlu, ale po dnešní Vaší reakci na Javaliho názor už ne. Tak se opatrujte, vím, že si má slova nestrčíte ani za … já vím, nesmím být sprostý 🙂 Tak hodně štestí v životě pane Tom!
Paní Kometo, děkuju za možnost být tu s vámi se všemi, bylo to nesmírně poučné a mnoho jsem si z toho vzal do svého života, i když už nejsem nejmladší, něco mne stejně vždy dokáže překvapit. Jako admini všeobecně to na netových forech nemáte lehké a je to úloha nevděčná, já bych na to neměl nervy a hlavně si říkám, jestli to není škoda času, který nám byl dán na tomhle světě a člověk místo haštaření se s lidmi, jestli tohle ještě jo a tohle už ne, neměl dělat něco, v čem by našel uspokojení a radost. Vemte si, že by jste se třeba (nechci být impertinentní!) ten čas, který trávíte čtením příspěvků tady na foru, milovala s někým, koho máte ráda, to by byl jeden nikdy nekončící orgasmus 🙂! Smí se slovo orgasmus vůbec napsat veřejně? 😀
Vám všem ostatním přeji pevné zdraví a úspěch ve všem, co podnikáte a úplně všem krásné Vánoce a šťastný rok 2026.
Mějte se tu hezky.
GW