Odpověď na příspěvek uživatele efe z 17.06.2026, 10:47:31
Tohle bych si přála vidět - naživo. A jak pak killujou 😀 😀
Bubiška první taky slavila úspěch na psím táboře, když coby stará vetchá útulkajda přišla na táboře na scénu a vysekla tam z první tak skvělej výkon, že jsme všichni zaraženě čučeli. Dodneška si vybavím její, se sebou spokojenej, výraz na gezichtíku, jak s tím šmejdem zatočila 😀 . Trochu jsem měla strach, že to s ní prdne do pažitu, ale ne. A pak chodila, důležitá jak zábradlíčko a všem se předváděla 😀
Tak já se s vámi taky podělím, už dlouho mám výbornou knihu Hyperbole and a Half od Allen Brosh, je to takový polokomiks, příběhy, Hyperbola a Half jsou její psi.
Kreslí trochu jako Zrzavci, tak jsem vám jeden příběh a pár obrázků vyfotila…
Odpověď na příspěvek uživatele acher z 20.06.2026, 14:49:59
Tak na krašáka jsem vůbec nevzpomněla a podle fotky bych ho ani nepoznala…defakto u těch pastevců “vlkošů” mě napadl fakt jen šarplaninec a to teda musím říct, že i tak mi přišli psi na těch obou fotkách na šarplanince takový “mrňavý”.
No a teda č. 7 velký překvapení…já teda tipla kavkaze…i když mi úplně jako typickej kavkaz nepřipadal…ale teda rumunský havraní….o tom jsem ani nikdy neslyšela…😲
Havraní ovčák, krásný název krásný pes, v životě jsem neslyšela a šarplanince bych si taky netipla je to takový tintítko. A děkuji za rozšíření obzorů👍