Aktuálně: 4 848 inzerátů175 227 diskuzních příspěvků17 760 uživatelů

Komentáře uživatele Aleš Andresen (Alesh)

Zobrazeno 46 komentářů

Alesh
Pane Martine, jestliže jste z Votic u Benešova, takl se podívejte na tyto stránky chovatele přímo z Votic http://www.drubez.estranky.cz/. Třeba se i znáte, určitě Vám poradí kdo chová hempšírky v blízkém okolí a seženete násadová vejce bez problému. Né že bych nebyl ochotný Vám nějaké prodat, ale jak jsem říkal, s českou poštou bývají problémy a vejce by určitě doručili poškozené.
Alesh
A bílé pižmovky
Alesh
Opět ruánky
Alesh
A teď známého kachny ruánské
Alesh
Husy s pižmovkama u skleníku
Alesh
Husy české bílé
Alesh
Perličky s pižmovkama
Alesh
Perličky divoké ( modré )
Alesh
Zdravím,

pane Martine hempšírky mi zrovna nesou, tak na jaro budou větší vejce vhodná k líhnutí. Odkud jste? S poštou bývají problémy, většinou doručí vejce rozbitá, ikdyž na krabičku napíšete křehké.

Posílám pár fotek jak to vypadá se zvířaty v téhle zimě
Alesh
Pane Pavle,

ruánky to jsou určitě ty 2 kachny, ta modrá s bílou náprsenkou je pomořanská a ty ostatní jsou nejspíš jejich kříženci.

Pane Ivane, malým kačenkám hlavně nedácejte kukuřičný šrot, mohlo by se stát, že by Vám přestaly chodit, protože kukuřičný šrot je moc silný. Ten pšeničný šrot můžete. Hlavně pozor, aby se Vám nepromáčely, nemají ještě peří a pokud by se dostaly do vody, ze které by se nemohly dostat ven, tak by se i utopily. Káčata rády skáčou do vody a pokud nemají možnost usušení, tak se Vám pochcípou. Mléko si myslím, že dávat můžete. Kysané se dává kuřatům, která onemocní kokcidiozou, která parazituje ve střevech drůbeže a králíků, tak když jim dáte mléko, tak nic nezkazíte.
Alesh
Na prodej perličky nemám, u těchto ještě nejde poznat pohlaví, prodal bych potom nebo vyměnil perláky, perličky si nechám všechny ať je jich jakýkoli počet. Mám jich celkem 12, budu rád když budou alespoň 4 perličky. Příští rok bych jich chtěl vylíhnout alespoň 40. Nevzpomínám si, že bych Vám pane Romane prodával pižmovky, těch chovatelů co si ode mně něco kupovali bylo víc, takže si nemůžu pamatovat každého.

Pane Danieli strakáče budete mít určitě, ikdyž máte bílého kačera, možná ani nebudete mít žádné čistě bílé káče, u téhle kačenky převládá černá barva. Zdraví Aleš
Alesh
Hani to nejsou zdrobnělé hempšírky, ale velké, já nechovám nic zdrobnělého, všechno mám ve velké formě. Ty saské jsou nádherné, jswem zvědavej jakýho ocenění se mi na všechno dostane příští víkend na výstavě. Věřím, že ty saské získají alespoň čestnou cenu.
Alesh
Pižmovky vyvedly druhá letošní káčata
Alesh
Mladé perličky modré
Alesh
Mladý kačer a kačenka
Alesh
Černé a strakaté mladé pižmovky společně s bílou chovnou kachnou
Alesh
2 mladé pižmovky divoce zbarvené
Alesh
Kuřata hempšírek, z 31 je 19 slepiček a 12 kohoutů
Alesh
Dobrý den všem,

tak se musím po dlouhé době pochlubit svými přírůstky, od poslední chvíle co jsem sem dával fotky, tak pořádně vyrostly. Třeba jako tady saské kachny, už je jich pár zabitých
Alesh
Mladé pižmové kačenky