Příspěvky uživatele
cone
Co se týče prodeje papoušků, tak vesměs to co jde dále do chovu není spojeno s nějakými problémy, noví majitelé mají znalosti i chvatelskou praxi. Problém jsou noví majitelé tzv. PET. Tady zase upřednostňuji kontakt tel., mail, přesně jak píše p. Hála. A na závěr, pokud mi nový najitel nesedí, tak mu jednoduše to, co jsem ručně vypiplal / a ještě jsem neotupěl, chovám i srdcem / neprodám.
Brožuka nebo písemné rady se někde založí, nemohou se najít a nováček nechce vypadat nesvědomitě a obrátí se o radu jinde. Cone
P.S. Jestli prší nebo svítí slunce to asi cenu neovlivní.
Povaha byla milá, nekřičel, nekousal.Později jsem viděl i jiné ručně dokrmené kusy a byli fantastičtí.Pokud jsou plaší a drženi v páru, tak si rádi zakřičí.Cone
Jinak plody na zimu suším a podávám do máčené směsi zrní/ i do klíčeného / a papoušci je velmi rádi přijímají.
Sám vždy těžce nesu prodej každého jedince,ať odchov nebo i dospělého, a myslím,že je typ zájemců kteří by u mě nenakoupili.Pokud se chov směřuje pouze na produkci, pak to může dopadnout zakroucením krkem, léčbou nikoliv.Tím nechci říct, že ve svém chovu neusiluji o produkování odchovů. Zdravím Cone