Příspěvky uživatele
cone
Pane Hála, Vy máte patagonce formu byroni/ nyní BLOXAMI/?Máte pár?To by chtělo zveřejnit pěkné foto, hodně chovatelů v tom má zmatek.Zdravím
Zadavatelka se zmiňovala v úvodu i o pořizovací ceně.Sám nyní potřebuji doplnit malé konžské z odchovu a mohu zodpovědně říci, že v současnosti se cena mláďat Fantiensis od ceny žaků ani moc neodlišuje.Mám nyní oplozená vejce, koncem měsíce by se měli proklubat a mám domluvené spíše výměny než prodej.Koupit mladé bych mohl v hranicích 13 až 16 tis. a v horní hranici už máte žaka nebo i velkou formu Guleilmy.
Přihlížel jsem k vhodné cenové relaci zadavatelky.Zdravím
Přikládám malé, ještě nesamostatné fantiensis,čast letošního lednového odchovu.
Myslím, že odpovídající rozměry voliéry pro pár by mohl stačit venkovní 3krát 1 m, vnitřní 1 metr.Cena za pár se nyní bude pohybovat mezi 30 až 40tisíci korun.Je to druh, který si také jistě v budoucnu pořídím.
Zda podobnou věc udělá i při další snůšce není jisté.Jistotu můžete nabýt až když to udělá podruhé, pak je předpoklad, že bude mladé klovat stále.Ale ještě zhodnotte možné rušivé vlivy v okolí a vyzrálost - věk samice.Nezměnilo se v té době něco, nepřibyl Vám nějaký nový chovanec, před kterým chtěla chránit?
I Vámi chovaný jediný papoušek může prožít plnohodnotný spokojený život, ale jen s Vaším přičiněním a patřičnou péči.
Letos jsem dokrmoval tři senegalce z jednoho hnízda, věnoval jsem všem stejnou péči, po nakrmení jsem je všechny hned odkládal do odchovny, a přesto jeden byl lidský závislák a dva si vystačili sami.Nyní dokrmuji jen jednoho a sám jsem zvědav na jeho chování až dostane společnost větších papoušků jiného druhu, ale o měsíc mladších.