Příspěvky uživatele
cone
Také jsem zpočátku použil PP dutinkové desky na předěly mezi boxy a první díru mi v nich udělali majeráci, pak se přidali i senegalci a hnědohlaví a sezonu jsem strávil neustálým flikování a plechováním děr.
Toto jsou mé zkušenosti s prodiskutovavanými tématy.
Zdravím Cone
Černý bez také pokládám za nejlepší, jen zvětšuji postupně rádius odkud ho nosím. Zdravím Cone
Zajímavý poznatek, většina chovatelů je ale na podávání tisu opatrná, nebo zastávají přímo opačný názor.Co vy na to, jaké jsou Vaše zkušenosti s touto dřevinou? Cone
Větší konzumace ovoce a zeleniny samozřejmě také řidší výkaly způsobí, jak zde již zdůraznil p. Hála.
Osobně všechny tyto nesrovnalosti ve vyměšování řeším podáváním přípravku Neo-Fos buď do vody nebo na máčené zrní.Přípravek je v prášku.Přivezl jsem si o víkendu nového papouška, druh který je na stresy velmi náchylný a "průjem" měl také něco přes jeden den,potom odezněl, i když měl preventivně ve vodě na pití neofos namíchán již dopředu.
Zdravím Cone
Pro místní chudé domorodce z obastí odchytů ptactva představuje těch pád dolarů za nelegálně odchytnuté kusy živobytí pro rodinu možná na celý měsíc.A problém životní úrovně chudých obyvatel / a v místě výskytu papoušků se chudé domorodé obyvatelstvo vesměs nachází / se neřeší, nebo jen řeší okrajově.
Takže se necítím OK, když druh, který toto vše způsobí poukazuje na chyby a nedostatky, které sám zavinil. Ale to nám ten den nezačíná příliš optimisticky, omlouvám se. Cone
Jen jsem vyjádřil svůj názor, a Vás všechny nabádám k správné volbě nových majitelů, nebo ke správné volbě druhu pořizovaných zvířat. Cone