😂😂😂😂🤣
Jak?? To jsou lidi až tak blbí? Asi brzy vymřeme! 🫣
😂😂😂😂🤣
Jak?? To jsou lidi až tak blbí? Asi brzy vymřeme! 🫣
Aha, tak to já mám ruce velké, takže s ovládáním není problém.
Jestli řešíte jenom kam s telefonem, aby byl po ruce a nepřekážel, tak doporučuji malou plochou sportovní ledvinku. Přiléhá k tělu, nepřekáží a není problém kdykoliv jednou rukou rozepnout zip a tasit mobil 🙂
Máte pravdu, sečíst mě to nenapadlo. U těch prvních v nabídce (hovězí) to také nedává 100%
Zvláštní 🤔
To nevím. Narazila jsem na ně náhodou a nemůžu se rozhodnout, jestli se mi to složení líbí nebo nelíbí.
Co si myslíte o těchto granulích?
Přemýšlím o změně, krmím granule + částečně barf
Pořiďte si na mobil pouzdro tohoto typu. Kroužek vzadu vyklopíte, navléknete na prst a palcem ruky můžete ovládat i dotykáč. Není problém fotit a natáčet i ve cvalu 🙂
Irma19:Nevím, kolik vám je… ale pokud nejste vysloveně mladice, vyzkoušejte pravidelné masáže vlasové pokožky pro obnovení elasticity a zvýšení prokrvení. Můžete masírovat i sama doma, 2-3x týdně aspoň 10 minut. Správná technika je jakoby “posouvat” pokožku po lebce.
Ztuhlá pokožka v hlubších vrstvách stahuje vlasové folikuly, uvolněním se vrátí do genetického maxima jak síly vlasů, tak hustoty.
Úspěšně otestováno na vlastní hlavě a potvrzuje to i několik studií. 🙂
Ad doplňky stravy: kromě biosilu můžete zkusit i methionin, oboje volně prodejné v lékárně.
Video správné techniky masáže:
Nevím, kolik vám je… ale pokud nejste vysloveně mladice, vyzkoušejte pravidelné masáže vlasové pokožky pro obnovení elasticity a zvýšení prokrvení. Můžete masírovat i sama doma, 2-3x týdně aspoň 10 minut. Správná technika je jakoby “posouvat” pokožku po lebce.
Ztuhlá pokožka v hlubších vrstvách stahuje vlasové folikuly, uvolněním se vrátí do genetického maxima jak síly vlasů, tak hustoty.
Úspěšně otestováno na vlastní hlavě a potvrzuje to i několik studií. 🙂
Ad doplňky stravy: kromě biosilu můžete zkusit i methionin, oboje volně prodejné v lékárně.
Ach jo, tohle jsem měla číst dřív… zhruba před měsícem jsem zlikvidovala většinu výbavy, protože já osobně už se bohužel ze zdravotních důvodů na koně neposadím. Byly tam i několikery rajtky větší velikosti…
Ale prozatím jsem zachovala helmu a minichapsy, nechcete?
Vlčice má fištróna 👍
Takže tímto můžete jako příčinu pomyslně škrtnout zlozvyk a stres.
Něco ho v té pacině pobolívá, otázka je co a proč.
Ano!!! 🤩
Píšu vám…
Tady je to podrobně vysvětlené:
https://vtm.zive.cz/clanky/zakaz-ohnostroju-prosinec-2025/sc-870-a-238176/default.aspx
Ta kolečka jsou uprostřed zástavby, chov zvířat tam 100% není.
Proč jsou některá města jen opuntíkovaná? Vyhláška by měla platit plošně, ne?
Maminku chápu, taky je mi blbé spát přes den, ale není zbytí. Občas se mi podaří usnout třeba až v 7h ráno, čím víc nevyspaná jsem, tím hůř usínám další den. Snažím se vybojovat aspoň 5-6h spánku denně, to je pro mě nutné minimum. Léky na mě bohužel moc nefungují, navíc jsou návykové, pro dlouhodobé problémy nevhodné…
Mám částečný ID a pracuju z domu, takže se to jakž takž dá, ale hitparáda to není. Zatím žiju, to je hlavní…🍀
Tělo odmítá usnout, hlava se přidává až druhotně.
Nespavost řeším, ale zatím neúspěšně. 😔
Noční tvorba mi pomáhá odbourávat aspoň ten druhotný stres z toho, že zase neusnu. Takhle ten čas využiju a zaměstnám hlavu, je to klidná tvůrčí práce s pozitivním cílem 🤗
Bobčo, díky za nabídku, ale polystyrenové kuličky ne, tělíčko panenky je na ně moc členité.
Zkoušela jsem i molitan, a to byl taky “porod” dostat ho do ručiček…🫣
Ideální je to duté vlákno, dobře se s ním pracuje a panenka je měkoučká a hladká.
Díky!!!❤️