edit: vložilo se to 2x
Příspěvky uživatele
Irma19
O něco menší asi ano, ale poloviční ne. Předpokládám, že na malém vzrůstu se výrazně podílela i podvýživa. Při dobré péči a stravě by ta mimina měla vyrůst ke svému genetickému maximu.
Já jsem četla něco o uhynulých psech v mrazáku…
Nějak mi to pořád hlava nebere. Původně jste psala, že štěňata neprodávala, protože se bála, že o ně bude špatně postaráno. Ale tohle??
To přece musela sama vidět, že jsou psi nemocní, podvyživení, umírají…
Jenom pozor na tu značku. Jiné zpevňovače obsahují formaldehyd, tento jediný ne.
Kupuju ho v lékárně Dr. Max, ale bude asi k dispozici i jinde.
Tohle právě nějak proniká i do nehtu a vytvrzuje ho. Nehet je pak pevný sám o sobě, dokud ošetřená část neodroste.
Je to tak, bohužel.
Všechno to útočí na naše lidství, člověk chce nějak pomoci a na dálku to víceméně jde jen finančně.
Asi vetovi ještě zavolám. Dneska tam byl zrovna záskok.
Řeším čistě zdravotní stránku věci, má to svoje pro a proti…
Vzteklina je v pohodě, ta má oficiální platnost na 2 roky.
Jde o ty ostatní zahrnuté nemoci.
Na soutěže ani výstavy nejezdíme, máme křížence.
Jakým konkrétním lakem ty drápy lakujete? Existují i zpevňovače, nepomohlo by to?
Mám osobní zkušenost konkrétně s tímto, zpevňuje velmi dobře, mohla bych používat nehty místo šroubováku 🤭
Edit: ještě doplňuji o screenshot složení, nevím, jestli v tom není něco problematického pro psy
To si právě taky říkám. Psům je 5 a 7 let, těch očkování už v jejich životě proběhlo relativně dost…
Jdu se poradit. Prošvihli jsme termín očkování cca o půl roku🫣. Je nutné další přeočkování, nebo stačí pokračovat v normálním schématu 1x ročně?
Jak dlouho “drží” vakcína Biocan DHPPi+LR?
Proč nevozit psa v autě volně…
Kolik je vlastně celkem registrovaných uživatelů CHZ? A kolik neregistrovaných IP adres se zapojuje do diskuzí?
Mají pánové R+Z nějaké statistiky??
Edit: počet registrovaných už jsem našla 🙂
To je na druhou stranu taky fakt, když někam lezu poprvé, registrovat se také nechci…
Nešlo by třeba omezit počet vložených anonymních příspěvků? Aby bylo možné přijít sem s jednorázovým problémem, ale pro pravidelné diskutování by byla potřeba registrace? 🤔
A věčný zdroj vtípků kočka vs pes 🙃
Jeden milý s ekologickou tématikou…
A něco pro kočkaře 😊
🤭
Omlouvám se, že sem vstupuji s nepsí problematikou. ..
Naše dcera zpěvulka teď donesla informaci o zítřejším happeningu na protest proti omezení výuky hudební a výtvarné výchovy na školách. Běží k tomu i petice, chcete-li, budu ráda, když to podpoříte.🌷
Já myslím, že tu první reakci máme každý tak nějak vrozenou. Někdo je vic nastavený na boj, jiný na útěk, třetí zamrzne.
Člověk v tu chvíli moc nepřemýšlí, aspoň já to tak mám. Taky jsem ten typ, co aktivně jedná a rozloží se až expost…